Libresse #duftbusters og en vinder

22.12.15
Libresse #Duftbusters

Libresse #Duftbusters
Sponsoreret indlæg

Der er mange gode grunde til at vælge uparfumerede hygiejneprodukter som Libresse. Mange gange dagligt er vores sanser udsat for et bombardement af indtryk. Så det er en god idé at minimere mængden af dufte, der hvor du har mulighed for det…
Som en af dem med ret sart næse kan en helt almindelig dag byde på mange overvældende oplevelser. Det kan starte allerede, når jeg går forbi de forskellige døre i opgangen. Bag den ene dør bor det unge par med det sure vasketøj, så er der storrygeren, ham med de sure tæer, hende med duftlysene… Og så er der døren med signaturduften. Alt det inden jeg når ud i den friske morgentrafik på Østerbro… Derfor er jeg vild med #Duftbusters.

Selvmodsigende
Som duftelsker og samler sætter jeg meget stor pris på uparfumerede produkter, det kan måske synes selvmodsigende, men forklaringen er så simpel. De dufte jeg nøje udvælger, vil jeg naturligvis helst kunne dufte, og det kan jeg meget bedre, når mine sanser ikke bliver druknet af indtryk fra alt mulig andet.
Det er bare en af grundene til, at langt de fleste af produkterne hjemme på mine hylder er uparfumerede. En anden tungtvejende grund er, at min familie og jeg ønsker at begrænse risikoen for allergi, samtidig med at vi bruger mange af de samme produkter. Mine mænd ønsker naturligvis ikke at smøre sig ind i noget, der dufter feminint, ligesom jeg helst er fri for produkter der dufter maskulint.

Uparfumerede hygiejneprodukter
Forleden sad Katja og jeg og fnisede over bind med duft. Katja fortalte nemlig, at hun fandt sig selv med snuden nede i bindet inden brug, bare for at være på den sikre side… Heldigvis kan du trygt læne dig tilbage, når du vælger hygiejneprodukter fra Libresse, de er nemlig alle sammen parfumefri, så du behøver ikke nærlæse på pakken inden køb eller sende øjne til andre i køen, fordi de lugter mærkeligt (tak for den historie :-D).

Vinderen
I anledning af kampagnen Der skal findes en vinder… Og jeg havde igen Random.org på sagen… Det blev kommentar nummer 21 og den er skrevet af Marianne, der kommenterede den 14. december 2015 klokken 20:45

  • Jeg elsker duften af parfume – men det skal være i mindre doser. Den der med at sidde ved siden af en mand eller kvinde i bussen, der har taget brusebad i parfume? Oh noooooo, siger jeg bare Og parfume *klamt stads* i trusserne i et bind? NOOOO way! Jeg har det generelt sådan, at jeg er for, så længe det er uden på kroppen og ikke er i nærheden af diverse…. Kropsåbninger….
    Jeg prøver at minimere mine parfumerede produkter, men det er svært når man er en rigtig dåse som mig

Stort tillykke til Marianne, der har vundet et halvt års forbrug af hygiejneprodukter fra Libresse. Du får en mail fra mig lidt senere.

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med Libresse.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
1 kommentarer
Marianne

Heeeey, det er jo mig 😀 Må straks lure mails igennem. Det har jeg ikke gjort i flere dage 🙂
Taaak for trussehjælp 😀

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *