Fredagsfavorit: Eucerin AtoControl Bath and Shower Oil

18.12.15
AtoControl Bath & Shower Oil

AtoControl Bath & Shower Oil

Produkter, der hedder noget med olie, indeholder som oftest mindre olie end alt muligt andet. Hvad end det er hårolie, vaskeolie eller kropsolie, så udgør olierne ofte en mindre del af ingredienserne. Og med god grund – det ville ofte blive en ret fedtet fornøjelse.

Eucerin AtoControl Bath and Shower Oil er en behagelig og praktisk undtagelse. Det er en badeolie, der rent faktisk har to slags olie øverst på ingredienslisten. Hvilket gør det til en fremragende vaskeolie for tør, sart eller atopisk hud.

Som jeg efterhånden har prædiket en del gange så er hyppig vask og udtørrende renseprodukter ikke særlig godt for huden. Det udtørrer den. Og hvis man har tør hud i forvejen eller måske endda atopisk eksem eller børneeksem, så er det endnu værre.

Badeolien fra Eucerins AtoControl serie er da også temmelig fedtet. Det er ikke en let og elegant konsistens som for eksempel en anden favorit – Avène XeraCalm. Til gengæld er den ekstra effektiv til ungernes børneeksem. Og den er alligevel meget let skummende og ikke som at bruge for eksempel babyolie.

Lige for tiden vasker jeg både mig selv og alle tre drenge i den (herunder to drenge med børneeksem). Og resultatet er at ingen kommer ud af badet med tør hud. Heller ikke hvis de har siddet og leget i badekarret lige lovlig længe. Og at forebygge udtørring er rigtig vigtigt for både en 1-årig og en 7-årig med børneeksem. Og ikke mindst for mig selv med almindelig knastør hud.

Eucerin AtoControl Bath and Shower Oil er ikke parfumeret.

Her kan du købe det
Eucerin AtoControl Bath and Shower Oil koster 179 kroner for 400 ml. på apoteket.

Eucerin AtoControl Bath and Shower Oil er lige nu på tilbud til 114 kroner på lookfantastic.com.

Du kan også købe den på Apo-rot.dk, hvor den koster knap 14 euro svarende til lige omkring 100 kroner plus fragt.

Escentual koster den 15 pund. Der er lige nu et par rabatkoder – ESCENTUAL10 giver 10% når du bruger 70 pund, ESCENTUAL15 giver 15% når du bruger 120 pund.

Du kan også købe den på Feelunique til 159 kroner (husk at passe på told/moms på Feelunique – Feelunique refungerer told og moms men kun op til ordrens værdi).

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
10 kommentarer
monia

Den virker god.. må prøves! jeg lider af tør hud og til tider eksem … især om vinteren

Christine

Er hermed købt 🙂
Behøver man slet ikke bruge sæbe så?

Katja Moikjær

Nej

Christine

og hvad er mon forskellen på denne og eucerin pH5 shower oil, som jo er noget billigere?

Katja Moikjær

De indeholder stort set de samme ingredienser men i et andet blandingsforhold. PH5 er ikke lige så fed. Hvilket nogen vil sætte pris på – jeg foretrækker denne. Vær obs på at ph5 findes både parfumeret og uparfumeret.

Kathrine

Er den til at bruge på klud/svamp hvis man ikke er ejer af et badekar? Har en 9 årig der lider at tør og kløende hud, men som hader fornemmelsen af creme efter bad – det kunne være lækkert hvis det kunne klares i badet 🙂 Vi har forsøgt med babyolie, men feter noget værre rod at pladre på under bruseren :-/

Helene Randløv

Kære Kathrine
Vi har i hvert fald ikke badekar her hjemme og bruger den med godt resultat.
Det med babyolie har heller aldrig fungeret for mig. Til gengæld har jeg haft hæld med at smøre de tørreste steder med olie INDEN badet, på den måde “trænger” vandet ikke ind og laver ballade på samme måde. Det gør jeg især nu, hvor det er så koldt.
Kh. Helene

Jeanett

Behøver jeg så heller ikke smøre min hud med creme efterfølgende, for hvis der er noget jeg er dårlig til og som jeg hader, er det at smøre min creme ind og derefter være klistret 🙁

Helene Randløv

Hej Jeanett
Her hjemme gør vi ALT for at slippe for at smøre med creme. Og det er én af grundende til, at denne type badeolie er et hit. Så mit svar er nej, det behøver du ikke 😀
Kh. Helene

kamille

Kan man bruge den i ansigtet? jeg har umulig tur hud efter roaccutan mv., så jeg synes alle ansigtsrens udtørrer mig, også selv om jeg bruger sæbefri, skumfri og evt. rensemælk. rensemælk er lidt bedre, men får mig tit til at blusse, og jeg kan bedst lide at skylle efter med vand.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *