Vælg parfumefrit til trussen #duftbusters

14.12.15
Libresse #duftbusters


Libresse #duftbusters

Sponsoreret indlæg

Det har været noget vanskelligt for mig at holde masken i forbindelse med, at jeg skulle skrive om Libresse. Mest fordi jeg nok minder lidt mere om en femtenårig dreng end om en fyrreårig kvinde… i hvert fald når det kommer til menstruation. Er der noget jeg på ingen måde har et godt forhold til, så er det lige den del af at være kvinde. Men fordi temaet er så aktuelt som i dette tilfælde, så har jeg valgt at lægge min akavede generthed på hylden og tage det som en kvinde…

Valg af partner
Min næse er ret kræsen, så da jeg valgte, at det netop var ham den langhårede, der skulle være min, var min lugtesans med på råd. Når man møder hinanden på Roskilde Festival, er der forholdsvis langt mellem de velduftende mennesker. Ham den langhårede duftede (og dufter stadig) lækkert. Det er videnskabeligt bevist, at vores lugtesans kan afgøre, om det tilfældige møde har partnerpotentiale eller ej. Så her atten år senere kan jeg godt anbefale dig at tage næsen med på råd, når du skal finde den eneste ene.
Og det gælder sådan set, både når du vælger partner og hygiejneprodukter!

Libresse #duftbusters

#Duftbusters
I forbindelse med denne kampagne, inviterer Libresse dig til at tage en lille test. Tøm indholdet af dit toiletskab eller dine hylder, duft til produkterne og del dem op i to bunker: En med de parfumerede og en med de uparfumerede produkter. Hvilken en af bunkerne er størst?
Når man hele tiden tester ting, sådan som jeg jo gør, er det kun de absolutte favoritter, der til stadighed finder vej til mine hylder, og oftest er det endda mændene i mit liv, der fylder mest på hylderne. Netop derfor er udvalget overvejende uparfumeret. Kigger du på min reol med lanceringer, er billedet dog et helt andet. Mængden af uparfumerede lanceringer fylder uendelig lidt i det samlede billede, faktisk fylder de så lidt, at det egentlig er lidt skræmmende.
Derfor er det væsentligt, at du tager stilling til, hvor din grænse går i forhold til parfumerede produkter.

Der var engang…
Prøv at forestille dig, hvordan dine omgivelser ville lugte, hvis vi stadig skulle vaske vores tøj i store kar, tømme natpotten ud af vinduet om morgenen, bade en gang om ugen eller sjældnere og slet ikke havde adgang til hygiejneprodukter…
Det er ikke en let øvelse, fordi vi i dag er så vant til, at alt har en duft. Selvom jeg generelt er ret så glad for ting med duft, så er der bare steder, hvor parfumestoffer skal undgås. Et af de steder er i trussen… Det er med gru, jeg mindes mit møde med parfumerede hygiejnebind for mange år siden. Følelsen af undren har stadig ikke sluppet sit tag i mig, og derfor er jeg taknemmelig for, at jeg ikke behøver at bekymre mig om parfume, når jeg køber Libresse. Hos Libresse synes de nemlig heller ikke, at parfumestoffer hører hjemme i trusserne, hvorfor du udelukkende finder uparfumerede hygiejneprodukter fra Libresse.

Vil du vinde?
I anledning af #duftbusterskampagnen udlodder Libresse et halvt års forbrug af hygiejneprodukter til en heldig læser her på bloggen. Alt, du skal gøre for at vinde, er at fortælle, hvor din grænse går i forhold til parfumerede produkter i kommentarfeltet herunder. Vinderen bliver trukket tirsdag den 22. december efter klokken 19.00, hvor kommentarfeltet bliver lukket. Held og lykke til alle.

#duftbusters #nosebusters #smellbusters

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med Libresse

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
63 kommentarer
Katrine k

Min grænse går når produktet skal i/ved en kropsåbning. Det være sig øjnene, munden eller mere intime dele. 🙂

Line Høj

Jeg er ikke sart i forhold til duft. Jeg kan godt lide, at mine cremer dufter dejligt, og at mit vasketøj dufter rent (som det gør hjemme hos mine forældre, der altid har brugt Bamseline). Jeg synes, duft i hygiejnebind er et underligt koncept. Jeg føler mig ikke ildelugtende, når jeg har menstruation. Desuden er det er jo et sart område, og der skal ikke meget til at skabe ubalance, så jeg holder mig fra parfumerede hygiejnebind og sæbe med duft og bruger kun intimsæbe.

miss.T

Kom ved en fejl til at købe Libresses parfumerede bind, det var et totalt no-go. Der går grænsen! Med udover det, så har jeg ikke flere år heller ikke brugt parfumeret vaskepulver og parfume i ansigs- og kropscreme. Og det sætter min hud pris på i form af mindre kløe. Jeg er ikke parfume-allergiker. Men begrænser parfume i ovenstående produkter. Og så sprayer jeg indimellem lidt parfume i håret eller på tøjet. Tænker dermed at jeg i hvert fald har reduceret summen af parfume i min hverdag og dermed mindsket risikoen for en dag at få parfume-allergi.

Helene Randløv

Libresse har ingen parfumerede bind 😉

Jane Wind

Jeg har været trofast tilhænger af Always lige siden de blev lanceret med deres famøse “Prøv det”-reklamer…. lige indtil de kom parfume i deres bind. Fy for den ledeste lugt. Nu er jeg trofast tilhænger af Libresse! 🙂

Lis

min grænse går der hvor at dunsten af parafume bliver vamel, det jeg ser skal være parafumefri er bind, og alt andet skal bare ikke være sådan at føler jeg kan lugtes på 3 kms afstand
en opturs lugt er æble og nogen jeg ikke kan lide er citrus lugte og lavel

Maria silje

Jeg elsker når tingene dufter, og ikke lugter af dunk, men jeg vil helst have alt er fri for parfume.
Min grænse når på, at Bodylotion, antigspleje/creme og lign er fri for parfume.. Da jeg ikke tåler det

Cecilia

Helt klart ved indtagelse (eller berøring) ved en kropsåbning. Desuden er jeg selv i gang med at udfase produkter med parfume. Det er ikke fordi jeg slet ikke vil eje mere med parfume, men føler ikke altid at det er nødvendigt at bruge produkter med parfume. Forhåbentlig vil det også betyde mindre chance for parfumeallergi, som jeg så vidt jeg ved ikke har meget af endnu.

Nanna

Jeg er vist ret sart, men ved ikke om jeg har en specifik grænse fordi det tit handler om, om jeg bryder mig om duften. Har på et tidspunkt måtte bede en ven bruge en anden deo, når han skal på besøg hos os (til mit forsvar brugte han old spice). Bruger sjældent selv parfumerede produkter overhovedet. Aldrig aldrig aldrig parfume i trussen – heller ikke trussen vasket i parfume.

Camilla F

Min grænse går bestemt også ved hygiejnebind. Det kan umuligt være sundt, tænker jeg. Derudover bruger jeg også bodylotion uden parfume.

Iben

Min grænse går ved ting der skal være i længerevarende kontakt med huden, deriblandt cremer, bind og vaskemiddel. Dog er langt det meste på mit badeværelse uparfumeret da allergi desværre løber i familien.

maibritt j

jeg bruger helst ikke parfume i ting der skal blive på kroppen til hverdag som fx deodorant, cremer og i vaskepulver. Men til fest kan jeg godt lide en lækker creme med duft og sådan.

Din kommentar