Always opgiver parfumerede bind i Danmark

07.12.15

IMG_4472

Always har besluttet at droppe de parfumerede bind, som de indførte i Danmark i januar 2015. Det oplyser Procter & Gamble Forbrugerservice.

Bindene vil blive udfaset over de kommende måneder. Desværre forbliver de parfumerede trusseindlæg på markedet, da Always åbenbart mener, at danskerne er interesserede i at købe dem.

Hvis I følger os på instagram (@pudderdaaserne.dk), så I måske mit harme udbrud efter min stakkels mand ved et uheld var kommet til at købe et par pakker trusseindlæg med det Always kalder “lugtneutraliserende teknologi”. Aka parfume. Der er ikke noget “lugtneutraliserende” over det. De stinker værre end et billigt parfumeri. Jeg har været nødt til at pakke dem ind i en lufttæt frysepose for at kunne holde ud at være på mit badeværelse igen.

Always diplomatiske medarbejdere i kundeservice har refunderet mit køb, sendt mig et par pakker parfumefri bind og sendt mig de opløftende oplysninger: At Always har besluttet at droppe de parfumerede bind. Desværre gælder det samme ikke trusseindlæggene.

Det tager lang tid at ind- og udfase produkter i så store mængder. Men når det er sket, vil alle bind fra Always igen være uparfumerede, mens alle trusseindlæg vil være parfumerede. Undtagelsen er r Always Twist & Flex Pantyliners. Disse er uden parfume.

Indtil da kan du få overblik her på Always’ hjemmeside. Både på hjemmesiden og på produkterne er kodeordet, som du vil undgå “lugtneutraliserende teknologi”, “neutralises odours”, “ONT” eller nogen som helst antydning af at den beskytter mod lugte. Hvis der står noget i den stil på pakken, så er der tale om parfumerede produkter. Der står også “parfume” med små bogstaver på siden af pakken. Men ikke tydeligt nok til at en travl ægtemand på indkøb vil lægge mærke til det.

Jeg kontaktede Always her.

 

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
24 kommentarer
Maria

Det var da en fantastisk nyhed! Jeg tænkte det samme som – de neutraliserer jo ikke en døjt, de overdøser til gengæld alt i dine omgivelser med absurd kunstig blomsterduft. Yuk!

Chanette

Endelig! Det var nok dagens bedste nyhed 🙂

Helene

Jeg fik nogle prøvepakker, sikkert med et eller andet blad, de de introducerede dem. Og hold kæft de stank. Jeg kan ikke tro at det er sundt for ens “private parts” med sådan nogle. Syntes godt nok de var voldsomme i lugten. Tænkte også at det var et mærkeligt produkt at omtroducere i disse tider, hvor vi netop er blevet mere opmærksomme på at undgå unødig parfume…

Katrine Reher

Altså… slut med at lugte af citrusfarm i trussen? HURRA, siger jeg!

Kathrissen

YES!
Har altid brugt Always bind, men jeg magter simpelthen ikke at bruge dem med parfume. De stinker og når man har meget allergi (som jeg) så holder man sig generelt langt væk fra den slags.
Lige pt. har jeg heldigvis ikke brug for bind (der er gode ting ved at være gravid), men om lidt får jeg jo behov for dem igen og så er det er da dagens bedste nyhed!

Yasmin

HURRA og ENDELIG! PT er jeg gået over til Libresse for at slippe for den forfærdelige lavendelduft, så det er i sandhed en glædelig nyhed.

Maria

Gud, er alle deres trusseindlægene parfumerede?! Hvor skørt. Tak for advarslen!
Det minder mig om, da jeg boede i USA, og det nærmest var umuligt at finde affaldsposer uden parfume. Ingen af de lokale butikker havde parfumefrie poser, så jeg måtte med en bus i en lille halv time hver gang.

Helene Randløv

bvadr… Parfumerede affaldsposer er for mig for evigt kædet sammen lugten af lort, fordi poserne til vores blespand pludselig var parfumerede. Det er simpelthen det klammeste.
Kh. Helene

Stine

Så mangler der bare udfasningen i resten af verden 😉 Tror alle kvinder i verden har bedst af ingen parfume i trussen 😉

Nanna C. J.

Hver gang jeg åbner det skab, hvor mine bind ligger, bliver jeg nærmest slået omkuld af syntetisk blomsterduft. Jeg er ved at kaste op af det, og har mest lyst til at smide dem ud. Der er alligevel en måneds tid før de bliver nødvendige igen.

Vibeke

Dejlig nyhed!
Jeg har også ved en fejl fået købt trusseindlæggene med duft (yadrks!), hvis det kan trøste din stakkels mand. Det kan altså også gå galt for kvinder, når indkøbene går lidt stærkt 😉

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *