Yves Rocher Julekalender

11.11.15
Yves Rocher Julekalender
Yves Rocher Julekalender
Foto: Yves Rocher

I mere end tyve år har jeg fulgt en rigtig hyggelig tradition fra midten af november. Det er nemlig der, jeg går i gang med at kigge på mit lager af tingeltangel, der er købt i løbet af året med forskellige personer i tankerne. Der er mange skønne mennesker i min vennekreds. Der er blandt andet dem, der altid yder uden nogensinde at spørge om noget igen, og så er der dem, der bare trænger eller fortjener lidt ekstra forkælelse. Det kræver både tid, overskud og lidt ekstra energi at finde frem til de helt rigtige ting, som jeg synes modtagerens dage skal krydres med, og derfor glæder det mig meget, at der efterhånden findes så mange rigtig fine færdige pakkekalenderløsninger. Så opgaven også bliver en sand fornøjelse for giveren. Her har jeg valgt at fremhæve julekalenderen fra Yves Rocher, fordi den virkelig er noget særligt.

Yves Rocher julekalender
Det er første år Yves Rocher kaster sig over en komplet og færdigpakket julekalender. Og fordi jeg har tænkt mig at være egoistisk, har jeg ikke pakket nogen af gaverne op for at skrive her, hvad der er i. Modsat de fleste andre firmaer har Yves Rocher heller ikke afsløret indholdet andet end at 21 af gaverne er i fuld størrelse. Derfor kan man ret hurtigt regne ud, at det må være en meget lækker kalender. Min mand har åbnet et par af gaverne, og han mener, at jeg bliver rigtig glad… Så nu kan jeg nærmest ikke vente til den 1. december.
Du får alt, hvad du skal bruge, når du bestiller kalenderen. Der er selvfølgelig 24 fine pakker, men der er også klemmer og snor med, så du kan hænge kalenderen op på væggen, eller hvor den nu får plads hjemme hos dig. Der er masser af dekorations muligheder… her hjemme lander de nummererede poser højst sandsynligt i en kurv nogenlunde som på billedet ovenfor.

Værdi
Her på bloggen nævner jeg kun usandsynlig sjældent, hvad præmier er værd, og generelt synes jeg, det er en lidt træls og absolut overflødig oplysning. Fordi det i mine øjne ikke handler om en værdi. Måske er jeg bare naiv, når jeg tror, at det ikke er værdien, der betyder noget for vinderen?
Det samme gælder køb af en julekalender, og det er naturligvis derfor, der er så mange firmaer, der har en liste over indholdet. Så køberen er sikker på at få mere værdi, end det man reelt betaler for. Det kan også godt være, at jeg bare er forkælet, når jeg går ud fra, at værdien af indholdet naturligvis overstiger selve prisen. Når det er sagt, får du en rigtig fin kalender fuld af lækre produkter for en meget rimelig pris hos Yves Rocher.

Yves Rocher julekalender koster 599 kroner, og du kan købe den på YvesRocher.dk.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
5 kommentarer
Litten

Jeg købte kalenderen for nogle dage siden, og jeg glæder mig som et lille barn. Jeg fik forresten 10% ved at tilmelde mig deres nyhedsbrev/blive medlem. Bare et tip 🙂

Charlotte Louise

Kan ikke rigtigt få mig selv til at købe den, før jeg ved, hvad der er i… 599 kr. er en ret stor procentdel af min SU 😉 Men den ser bare sååååå fin ud…. århhh….

Cenia

Den ser utrolig lækker ud! Tror godt du kan glæde dig! 🙂

Annette Aarre Dalsgaard

Det kribler i mine fingre….men førtidspensionen rækker bare ikke til den…oveni i julegaver, træ og mad :stuck_out_twe:

Line

Eeeeej hvor jeg bare ønsker mig sådan en en dag! Har drømt om den fra The Body Shop i mange år, i år drømmer jeg om den fra lookfantastisk.com, og nu kan jeg tilføje denne til listen 😀

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *