Vinderne af billetterne til BEAUTY PR Messe 2015

01.11.15
BEAUTYPR Messe 2015
BEAUTYPR Messe 2015
Foto: BEAUTY PR

Så er jeg klar med vinderne af den hurtige konkurrence, jeg lige nåede at lægge på i går. Jeg skriver en mail til forfatterne af nedenstående fem kommentarer ASAP, og så ses vi i morgen!
Husk at du stadig kan købe billetter på Billetto eller i døren, hvis du alligevel ikke vil gå glip af lækre produkter, skønne behandlinger og godt selskab.

Første Session fra klokken 15:00-17:30

Anden Session fra klokken 18:30-21:00

Husk at komme over og sige hej, få et knus eller en snak om dit eller dat… og selvfølgelig være med i lodtrækningen om mine favoritter.

Vinderne
Som sagt vil jeg skrive en mail til de fem vindere umiddelbart efter udgivelsen af dette indlæg. Vinderne blev nummer 13, nummer 18, nummer 28, nummer 33 og nummer 41 som altså hver har vundet to billetter til Beauty PR Messen 2015 til 1. Session i morgen fra klokken 15.00-17.30.

 • 13: Sussi 31. oktober 2015 klokken 19:41
  Min bedste veninde Maja, som for tiden knokler med studie, eksamen og arbejdet og har ikke så meget tid til hverken sig selv eller mig. Vi kunne begge bruge noget kvalitetstid og hvis det kan blive i selskab med dejlige damer og lækre produkter, ville det kun være et plus.
 • 18: Cendie 31. oktober 2015 klokken 20:14
  Min bedste veninde Connie. Hun trænger til lidt ekstra forkælelse her i den kommende mørke tid – og jeg vil glæde mig til at hilse på jer 🙂
 • 28: Mona 31. oktober 2015 klokken 22:55
  Hej 🙂
  Jeg her længe gået og overvejet om jeg sku tag med, men noget frem til nej pga pengene .
  Også laver i en konkurrence!!!
  Jeg vil enormt gerne tag min skønne veninde med Louise, vi er begge på SU men elsker hudpleje og hele det univers så det ville være et skønt minde .
 • 33: Ditte 1. november 2015 klokken 08:51
  Helt klart min datter. Hun er ny i dette Beauty-univers og skal lære alt helt fra starten.
 • 41: Anna Maria 1. november 2015 klokken 17:45
  Jeg ville bede min søde veninde Nanna om at tage med. Hun introducerede mig til jeres side og nu er jeg helt afhængig af den. Vi elsker begge at gå amok i skønhedsbuttikker og kan bruge flere timer i Matas og beautyafdelingerne. Vi snakker altid om nye produkter og deler erfaringer 🙂
  Nu er hun flyttet til København og det ville være en god mulighed for at vi kunne ses og slå os løs i skønhedshimlen 🙂

Tillyke med billetterne til vinderne! Jeg glæder mig til at se jer alle sammen :-*

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *