Få mere succes og velvære i hverdagen

Fredagsfavorit: Clinique Smart Repair Serum

Clinique smart serum

Første gang jeg så ingredienserne i Clinique Smart Repair Serum undrede jeg mig. Er det da ikke bare en blanding af Cliniques antiageprodukt Repairwear Laser Focus og deres produkt mod hyperpigmentering Even Better Clinical Dark Spot Corrector? Har de ikke bare taget de to og hældt på samme flaske?

Og jo – det har de faktisk. Og det giver egentlig et rigtig godt produkt, når man ser nærmere efter. De to produkter er nemlig nogle af de bedste indenfor deres kategori. Repairwear Laser Focus er et godt og effektivt serum mod rynker. Even Better Clinical Dark Spot Corrector er et af de meget få produkter derude, der rent faktisk har en effekt på pigmentpletter. Og at kombinere de to produkter i et – ja, det bliver bare dobbelt så godt.

Clinique Smart Repair Serum har en effekt på hyperpigmentering svarende til Even Better. Den bruger stort set præcis de samme ingredienser. Og effekten på rynker er svarende til Repairwear, da ingredienserne også her går igen. Så hvis man har begge problemer, ja så er Smart Repair Serum et oplagt valg.

Ingen kunstig intelligens
“Smart Serum” og undertitlen på produktet “custom-repair serum” signalerer et særligt intelligent tænkende produkt her. Det er det ikke. Det indeholder bare en lang række ingredienser, som har effekt på en bred vifte af problemer forbundet med ældning af huden. Vi har skrevet om dem her og her, så det vil jeg ikke gå i dybden med igen.

Ligesom de to andre produkter er Smart Repair Serum et meget let silikone-baseret serum. Den indeholder absolut ingen fedt – til glæde for alle med fedtet hud. Tør hud som min egen vil gerne have creme ovenpå.

En hel serie af produkter
Clinique har lavet en stor serie ud af Smart-produkterne, og der er nu også en øjencreme, en natcreme, en dagcreme med spf15 og en ansigtsolie. Øjencremen indeholder de samme aktiver som serummet. Det gør natcremen og dagcremen også til en hvis grad omend i en lavere koncentration – jeg har dog ikke testet dem.

Olien er derimod et helt andet produkt, der intet har til fælles med resten af serien. Det er en skøn ansigtsolie med nogle gode planteolier og ekstrakter i – men den indeholder ingen af de aktiver, som resten af serien gør og bør slet ikke sammenlignes med serummet.

Her kan du købe det
Clinique Smart Serum koster 515 kroner for 30 ml. og 730 kroner for 50 ml. Du kan købe det i blandt andet Matas, stormagasiner og på Clinique.dk.

Har I prøvet den? Eller måske Even Better eller Laser Focus?Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

14 kommentarer

 • Karin VS

  Hej Katja :-)
  Jeg er så imponeret af din og Helenes evne til at læse, og forstå, ingredienslister! Jeg går gerne i stå efter ‘aqua’ :-D så jeg vil spørge om der er en god bog jeg kan investere i, som oversætter de forskellige indgrediens-navne?
  God weekend
  Karin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Den er simpelthen så lækker. Jeg købte en 50 ml i New York for et år siden – ærger mig over, at jeg ikke købte flere. Der koster 50 ml det samme, som 30 ml gør herhjemme.

  Den føles altså også bare virkelig lækker på huden – den må ryge på ønskelisten til jul :smiley:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Hej pudderdåser, jeg tænkte på om i har overvejet at skrive noget om mærket nip + fab? :) Jeg så det igår i bilka i Odense. De har bl.a. nogle forskellige AHA produkter – både noget serum og nogle pads. Jeg købte dem ikke, men det lød meget spændende, og de var faktisk ikke så dyre! Kunne måske være værd at prøve :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Ja bestemt, jeg har for ganske nylig købt nogle af produkterne, så jeg skal nok skrive en anmeldelse, når jeg er klar :-*
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tien

   Ahh dejligt! Glæder mig til at læse det :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Men får man så halv styrke af begge? Spurgte den skeptiske.
  Jeg vil virkelig gerne prøve! Jeg bruger Even Better om aftenen, kan denne så bruges om morgenen?
  NUXE er for nylig kommet med en serie til hyper-pigmenteret hud, ved i noget om den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HeLene

   Ja om det bliver halv styrke af begge, vil jeg også gerne vide?
   Men hvordan ved man det, da de sikkert ikke opgiver procenter… :sunglasses:

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Ifølge TÆNKs app kemiluppen er Cliniques smart repair serum hormonforstyrrende. Men der står ikke hvilket stof i serummet der er mistænkt som hormonforstyrrende stof. Tænker I at det er sikkert at bruge som gravid og ammende?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Christina
   Nu kan jeg ikke huske inci’en i hovedet :-P men jeg kan huske at der er cyclopentasiloxane i, og det er i følge TÆNK hormonforstyrrende. Du kan læse vores kommentar til det her: En kommentar om cyclopentasiloxane og hormonforstyrrende effekter
   så spørger du mig… er svaret ja, det er sikkert, og jeg ville slet ikke betænke mig ved at bruge den, hvis jeg var gravid!

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Hejsa, kan man bruge denne med jeres t zone peeling og a serum? Hvis ja, hvilken rækkefølge vil i så anbefale? jeg bruger kun a serum hver anden aften, og t zone bruger jeg hver morgen og aften. Clinique anbefaler at deres serum bruges hver morgen og aften

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få mere succes og velvære i hverdagen