House of Stars fejrer Kim Kardashians fødselsdag

22.10.15
Kadashian Beauty Incandecend Lightbox
Kadashian Beauty Incandecend Lightbox
Foto: Kardashian Beauty

Hvis du endnu ikke har kastet dig over makeuppen fra Kardashian Beauty, så kan du i øjeblikket købe produkterne med gode rabatter eller en fin tilbudskode hos House of Stars. Hos House of Stars fejrer de nemlig Kim Kardashians fødselsdag med nogle flotte tilbud.
Der er en del forskellige produkter i serien, og selvom Kardashian Beauty ikke lige er det oplagte valg for mig, så har de med kun en enkelt undtagelse overrasket mig positivt.

Kvaliteten
Nu har jeg selv prøvet og testet en del af produkterne, og jeg har efterhånden haft fingrene i de fleste af dem, du kan finde hos House of Stars… Mit første møde med Kardashian Beauty var præget af, at mine forventninger var alt andet end høje. Derfor er det ekstra dejligt at skrive, at jeg bare må lægge eventuelle forudindtagede meninger på hylden og give produkterne den ros, de fortjener til fulde.

Flere favoritter
Blandt de produkter, jeg har testet, er mascara, blush, forskellige paletter, cremeøjenskygge og highlighter. Alle uden undtagelse har jeg hørt meget godt om, og jeg kan kun istemme koret og fortælle gode historier om dem jeg har prøvet. Cremeøjenskyggen holder nærmest til hvad som helst, det er faktisk imponerende, hvad den har holdt til… Den kan klare en varm sommerdag lige så vel som en heftig bytur uden at rykke sig så meget som en millimeter, det bliver jeg alligevel lidt imponeret af. Det ene produkt, som har skuffet mig en smule, handler om min personlige forkærlighed for matte produkter, for selve produktet holder sådan set alt det lover… Og det er netop den ofte heftige mængde af shimmer og glitter, der er min eneste anke mod Kardashian Beauty.

Tilbud eller rabatkode
House of Stars fejrer altså Kim Kardashians fødselsdag med nogle rigtig gode tilbud på Kardashian Beauty. Du kan både finde mange af tingene på tilbud, og så kan du hente 15% rabat med koden: KB15, koden gælder dog udelukkende de produkter, der altså ikke er på tilbud i forvejen. Tilbuddene og rabatkoden gælder til om med 23:59 søndag den 25. oktober.

Den smukke highlighter på billedet står på min egen ønskeseddel, hvad kunne du tænke dig at prøve fra Kardashian Beauty?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Inger Rytter

Jeg har de sidste 2 uger brugt pudderdåsernes alt i et creme til min hårbund, da jeg de sidste 2 år har haft problemer med psoreasis (tør hårbund). Jeg har prøvet alt fra receptpligtig shampoo og binyrebarkomon creme, samt stråler, uden held. Jeg smører mig morgen og aften med cremen og kan holde kløe og drysset væk. Håber det fortsætter.

Katja Moikjær

Det er et interessant bud. Sådan har jeg ikke selv prøvet den. Jeg vil nu sige at der ikke er noget i den umiddelbart, der kan behandle psoriasis. Men den kan da hjælpe på tør hud. Held og lykke med det.

Anna

Den creme øjenskygge i omtaler – Er det den her: http://houseofstars.dk/shop/kardashian-beauty-double-243p.html ? :blush:

Helene Randløv

Hej Anna
Ja, det er lige præcis den!
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *