L’Oreal Paris Infallible 24H Foundation

17.10.15
L'Oreal Infallible 24H Foundation

L'Oreal Infallible 24H FoundationL’Oreal Paris Infallible Foundation var fantastisk! Smuk, lækker og utroligt holdbar. Både Helene og jeg elskede den. Og så lavede de den om…

På Instagram (@pudderdaaserne.dk) svor jeg for et par uger siden, at vi havde anmeldt den ‘nye’ Infallible 24H Foundation. Det må have været resterne af ammehjernen der talte, for det har jeg aldrig gjort. Kun i mine egne tanker.

Der har jeg til gengæld bandet og svoret mange gange over den person, der fandt på at reformulere L’Oreals fabelagtige Infallible Foundation. Og så kan man åbenbart bilde sig selv ind, at man også har gjort det på skrift.

Farven tørrer orange op
Den nye L’Oreal Infallible 24H Foundation er stadig lækker. Omend lidt tykkere i konsistensen end den gamle, så giver den stadig en smuk finish, der virkelig er holdbar.

Problemet er at den smukke farve i løbet af ganske få minutter tørrer ind til en yderst uklædelig orangebrun.

Problemet med oxidering af foundations er ikke ualmindeligt. Den gamle Maybelline Superstay gjorde det også, men der løste Maybelline problemet i den nyeste version, som virkelig er en kæmpe forbedring.

Hvorfor søstervirksomheden L’Oreal Paris så vælger at tilføre det problem til en foundation, der ellers virkede fremragende i forvejen, det kan man kun undre sig over. Og være virkelig træt af, når det nu var en absolut dåsedarling.

På billedet her har jeg for tydelighedens skyld lagt et solidt lag L’Oreal Infallible 24H Foundation i farven Vanilla. Til venstre er et helt nyt lag, som viser den smukke farve Vanilla, som den ser ud lige når den kommer på huden og stadig er fugtig. Til højre er samme foundation, som den ser ud, når den er tørret og har siddet på huden i et kvarter.

Kommer til at tage den på alligevel
Den reformulerede L’Oreal Infallible 24H Foundation er ikke ligefrem en nyhed. Det, jeg kalder den “nye” L’Oreal Infallible 24H Foundation, kom for over et år siden. Den er nem at kende på den re-designede flaske med det mørkerøde låg.

Nogle gange går jeg med den alligevel. Fordi det virkelig er en skøn foundation, og fordi den orange farve kommer snigende. Men hver gang jeg ser mig selv i spejlet i dagslys op ad dagen, er det med ærgrelse over det uklædelige orange skær i ansigtet.

Her kan du købe det
L’Oreal Infallible 24H Foundation koster 149 kroner i Matas, stormagasiner og større supermarkeder.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
Semine

Hej pudderdåser 🙂
Ved i mon om Ciate laver en julekalender med neglelakker igen i år?
Jeg har googlet, men kan intet finde, og tænker at I plejer at være godt opdateret. 😛
Vh

Chanette Jacobsen

Ok, nu er jeg nødt til at spørge: er den nævnte foundation den samme som den alle de udenlandske youtubere snakker om? For når man ser deres videoer, så er indpakningen en flad plastik tube med sorte ender og gennemsigtig på midten , mens den I viser på billedet er en glasflaske med pumpe og rødt låg. Så bliver lettere forvirret, især når min foundation guru Amelia Liana roser den til skyerne, og I nu bander over den.
Glæder mig til at læse jeres svar 🙂

Helene Randløv

Hej Chanette
Mon ikke du tænker på den, der hedder Infallible 24H Matte? Det er ikke den samme, som den Katja skriver om her 🙂
Kh. Helene

Stine

Hvad er det der gør at en foundation oxiderer? Er det noget med ens hud eller? Lily Pebbles har brugt den nye formulering i dagens video og hun er begejstret for den nye formulering, og hun er ellers ikke sådan at dupere 😉 – og det er den Katja har skrevet om i glasflaske med rødt låg.

Mariya

Jeg har set flere på youtube tale godt om denne foundation. Men jeg skal ærgerligt indrømme at jeg synes den forfærdelig på min hud!! Jeg vil ikke kalde min hud tør, men til den tørre side i hvertfald. Det føltes som en maske.. en stram tør ler maske.. Øv! Godt den var billig…

Helene Randløv

Hej Mariya
Mon ikke du taler om den foundation, jeg nævner andet steds i kommentarfeltet? Den foundation, jeg tænker, du mener, er på ingen måde beregnet eller egnet til en tør hud og det er slet ikke mærkeligt at du har haft den oplevelse :-/ Den er netop matterende og oliefri og dermed helt gal til en tør hud.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *