BEAUTY PR Messe 2015

01.10.15
BEAUTYPR Messe 2015
BEAUTYPR Messe 2015
Foto: BEAUTY PR

Reklame

Selvom jeg ganske kort har tippet om, hvad der sker den 2. november, så er der jo ikke mange ord at give af, når man skriver på Instagram og Facebook. Derfor vil jeg godt lige tippe om BEAUTY PR Messe 2015 igen, da jeg mener, at det er en fantastisk mulighed for at blive præsenteret for nogle mærker af dem, der virkelig brænder for dem nemlig distributørerne selv. Denne gang har du også mulighed for at møde nogle af mine skønne kolleger og mig i Bloggers Lounge.

BEAUTY PR Messe 2015
Sidste år inviterede BEAUTY PR for første gang til messe, og jeg håber bestemt, at det er en tradition, som vi kan glæde os til hvert år fremover. For det første er det en helt anden måde at opleve mærkerne, for det andet er der så mange fine muligheder for at få rådgivning, spændende behandlinger og så kan du naturligvis også shoppe de mange ualmindelig gode tilbud og dermed forkæle dig selv eller dem omkring dig med skønne gaver, så husk dit dankort…

Mere plads flere behandlinger
Denne gang bliver BEAUTY PR Messe 2015 afholdt på Toldboden, hvor der både er meget smukt og rigtig god plads. Der er mulighed for at booke to behandlinger per person i løbet af den session, du køber billet til, og du kan vælge mellem ansigtsbehandling, kropsbehandling, fodplejebehandling, makeupkonsultation eller sundhedsrådgivning. Det fungerer sådan, at du ved indgangen får et aftalekort, hvorefter du selv sørger for at booke tid til de to behandlinger, du ønsker hos de respektive mærker.

Mærker
I kraft af det job jeg har valgt, byder hverdagen på rig mulighed for at fordybe mig i mærkerne på en helt anden måde, end man har mulighed for i en butik. Og selvom jeg er vild med hele konceptet bag BEAUTY PR Messe 2015, så er det netop denne mulighed, der tiltaler mig mest. Hvornår har man ellers mulighed for det?
Der er så mange fine mærker med, og jeg har naturligvis mine favoritter fra hvert mærke med i Bloggers Lounge, så du selv kan få fingrene i dem, og se hvad jeg taler om.

To slags billetter og mere info…
Til BEAUTY PR Messe 2015 er der to sessioner, som hver varer to og en halv time. Vælg mellem:

1. session: kl. 15:00-17:30

2. session: kl. 18:30-21:00

Du kan også vælge mellem to typer billetter, den ene er MED en helt vildt lækker goodiebag, og så er der en uden, hvor du altså stadig har mulighed for at få behandlinger.

Uanset hvilken af billettyperne du vælger, er det en god idé at være der, når dørene åbner. På den måde får du mest ud af dine muligheder både for behandlinger og gode tilbud.

På BEAUTY PR Messe 2015 vil der naturligvis også være stande, hvor du ikke behøver at booke tid. Her kan du for eksempel få råd og vejledning, få lagt en smuk makeup, se nærmere på huden og få den scannet, med hjælp kigge din sundhed efter i sømmene eller få et nyt neglelook. Det hele tilpasset dig, så du kan nyde en eftermiddag med fokus på dig.

I Bloggers Lounge finder du de dejlige damer Cecilia, Irina og Klara, der sammen med mig vil sidde klar til smil, snak, knus og selfies!
Jeg glæder mig og håber meget på at se dig <3

I anledning af BeautyPRs to års fødselsdag i dag, vil der være et spændende tilbud, derfor kan jeg godt anbefale at følge BeautyPR både på facebook og Instagram. Stort tillykke til BeautyPR Rock on!

Reklame

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Cendie Dyekjær-Themsen

Har du egentlig udtrukket en vinder af dine fab fav fra messen?

Helene Randløv

Hej Cendie
Yep, det har jeg. Det blev HeLene, der også er en kendt kommentator her på bloggen. Jeg har været i tvivl om, hvor jeg skulle skrive det, fordi det ikke er alle deltagerne, der følger med her, på instagram eller facebook.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *