Lørdagslook: Dark Smoky

26.09.15
Lørdagslook: Dark Smoky

Lørdagslook: Dark Smoky

Det har taget mig hundrede år at beslutte mig for, hvilken af de mange smukke Morphe paletter, jeg skulle have i samlingen. Det er jo ikke sådan, at jeg ligefrem står og mangler en palette mere, men de er så fine, og så siger rygterne, at kvaliteten er fremragende, derfor var jeg naturligvis nødt til at beslutte mig… Den palette, jeg fik hjælp til at vælge, har ligget og ventet på en anledning, og på at det blev tid til flere mørke looks. Paletten hedder nemlig Dark Smoky, og den er perfekt til de kommende måneders fester.

Dark Smoky
Når nu man skal lege med en palette for første gang, synes jeg, det er sjovest at udfordre mig selv ved at bruge så mange farver som muligt. Denne gang nøjedes jeg med de mere klare farver, derfor er der lidt færre farver i spil, end jeg oprindeligt havde tænkt mig. Læberne og kinderne holdt jeg rimeligt neutrale, fordi øjnene alligevel blev ret så farvestrålende.

Lørdagslook: Dark Smoky Look

  • Hud: Først lagde jeg en smule L’Oréal Paris Nude Magique Eau De Teint Foundation omkring øjenområdet. Derefter lagde jeg øjenmakeuppen og derefter brugte jeg Anastasia Beverly Hills Concealer under øjet og til at lysne med i mundvigen. Da det er en ret så sej og meget dækkende concealer, lagde jeg den nederst og tonede ud med ovennævnte foundation.
  • Bryn: For at have kontrol over intensiteten af øjenmakeuppen markerer jeg stort set altid øjenbrynene først. Du kan sagtens vælge at gøre det efterfølgende, men jeg synes altså, at det er lettere at gøre det først. Her har jeg brugt et bryn produkt med et ualmindelig langt navn nemlig: L’Oréal Paris Brow Artist Genius Kit All-In One Brow Kit For Expertly Styled BrowsAll Day Long i farven Medium to Dark.
  • Øjne: Den øjenskygge primer jeg bruger mest i øjeblikket er NARS Pro-Prime Smudge Proof Eyeshadow Base (Sephora), den er let at påføre, den tørrer hurtigt og så holder den på makeuppen. Nu kunne jeg ikke selv drømme om at bruge applikatoren, men det er smart, at den er der, hvis man er til den slags. Alle skyggerne, jeg brugte til looket, er fra Morphe Brushes Smoky Palette 35D, og fordi det er helt umuligt at skrive nummer dit i række dat til højre for… så mange gange, så har jeg valgt at nummerere de skygger, jeg brugte, så i det følgende bliver de altså omtalt som et, to… seks og syv. Fra inderste øjenkrog mod yderste øjenkrog lagde jeg skyggerne i rækkefølgen et til og med seks. Nummer syv er en smuk mat mørk lilla nuance og den lagde jeg i globelinjen, hvorefter jeg tonede farverne sammen med en pensel. Den eneste nuance, der drillede lidt, var nummer fem, som er en lækker klar blå nuance. Den er ikke nær så pigmenteret som de andre, hvorfor jeg valgte at lægge den oven på nummer fire, som er en mørkere blå nuance.
    Derefter lagde jeg Anastasia Beverly Hills Waterproof Crème Color i farven Jet, den er kulsort og lidt tør i konsistensen, hvilket jeg ikke helt var forberedt på. Det er første gang, jeg bruger den, og den er intet mindre end fantastisk. Dog skal jeg finde en måde at undgå, at få det på vipperne, for det var mildest talt uheldigt (uddybning herunder). Selvom jeg har mange gode pensler til flydende og cremede eyelinere, så har jeg aldrig prøvet noget helt så godt, som den pensel der hører til. Den er virkelig let at styre, og det er enkelt og lige til at få helt skarpe linjer. Den er altså tilpas spids og fast til, at du uden problemer kan være temmelig præcis. Når jeg lægger eyeliner på den måde, starter jeg altid under nederste vippekant og pejler efter den yderste spids af øjenbrynet. På den måde bliver spidserne i yderste øjenkrog stort set altid lige.
    Under vippekanten lagde jeg farverne et, to, fem og seks fra inderste mod yderste øjenkrog. Da linjen blev meget skarp og looket ikke så helt færdigt ud, valgte jeg at bløde det op ved at tone lineren lidt ud med den mørke lilla nuance nummer syv igen fra Morphe Brushes Smoky Palette 35D.
  • Kinder: Fordi der er knald på øjnene valgte jeg den fine IsaDora Twist-Up Blush & Go i farven 82 Coral Island til kinderne, og så gav jeg ansigtet lidt farve med NARS Contour Blush i farven Paloma (Sephora), som jeg synes er lige varm nok i nuancen til at lægge skygger med.
  • Vipper: Fordi jeg havde været et fjols med eyelineren, sad mine vipper helt håbløst, det krævede mere end almindelig overtalelse at få dem til at sidde nogenlunde. Heldigvis valgte jeg GOSH No Limit Lash Mascara, som har en god børste med kamme på flere sider. Det løste nogenlunde problemet, men det kan godt anbefales at overveje, hvor man lægger Anastasia Beverly Hills Waterproof Crème Color i farven Jet. Fordi den bliver siddende lige der, hvor man lægger den og den får altså vipperne til at stivne som stride børster.
  • Læber: Som allerede nævnt valgte jeg noget stille til læberne, da der både var masser af farver og endda perlemor i skyggerne, faldt valget på Sleek MakeUp Matte Me Ultra Smooth Matte Lip Cream i farven Birthday Suit, som virkelig er sådan rigtig mat. Det betyder naturligvis også at den holder virkelig godt på læberne. Det er en let creme farve, som du kan bruge den tilførende applikator til eller lægge med pensel. Begge dele fungerer meget fint, faktisk kan man modsat mange andre applikatorer være ret præcis med denne og det er en kæmpe fordel, når man har den med på farten.

Lørdagslook: Dark Smoky Produkter

Nu hvor jeg igen sidder og savler over Morphe paletterne, går det op for mig, at de er blevet billigere, det betyder altså, at de koster under syv kroner per øjenskygge. Det er en rigtig god pris for så god en kvalitet. Den eneste af skyggerne, jeg har haft problemer med er som nævnt den blå, men jeg tror måske bare det var penslen jeg brugte, for nu hvor jeg sidder med den, har jeg ingen problemer (og ja, jeg har naturligvis prøvet dem alle øjenskyggerne efterfølgende). Hvis du er til lilla, ville jeg i hvert fald overveje den, der hedder 35 P Plum Eyeshadow Palette, iiihhh den er pææææn!

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
5 kommentarer
Ingrid

Har i testet nogle af børsterne derfra? er de pengene værd?

Helene Randløv

Hej Ingrid
Ja, jeg har tre øjenskyggepensler og de er virkelig gode. Det er G14, G18 og G27, dem kan jeg i hvert fald varmt anbefale.
Kh. Helene

Else

Fiiin! Jeg bliver så glad når jeg ser dine looks og farver og pang og halløj – du ser knaldgodt ud og inspirerer:)

Helene Randløv

Hej Else
Tusind tak for din bekræftende og positive kommentar <3 Det er altså så fedt at få et skulderklap!
Mange tak :-*
Kh. Helene

Sara

Hold nu op hvor det da bare er helt fantastisk flot!!!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *