Carlsberg Beer Beauty – skønhed med øl

Carlsberg Beer Beauty
21.09.15

Carlsberg Beer Beauty

Skål eller resten i håret!

Dengang jeg var ung, var øl en klassisk hårkur. Blandet med for eksempel æggeblomme eller honning skulle øl ifølge de gode gamle husmoderråd give sundere hår. Problemet var at gøre det. Den primære effekt var, at man lugtede som om, man havde løbet ølstafet.

Jeg har også spist ølgær-tabletter i massevis i 90’erne. Mit hår blev nu aldrig hverken længere eller tykkere af det.

Men med tanke på øllets rygte for at være gavnligt for håret er det naturligvis oplagt at lave en lille serie skønhedsprodukter, når man er Carlsberg. Og det har de gjort.

Serien “Beer Beauty”  – naturligvis med sloganet  “probably the best new range of male grooming products in the world” består af tre produkter, der hver indeholder minimum en halv liter Carlsberg pilsner (heldigvis i form af øl-ekstrakt og ikke ren øl).

  • Shampoo
  • Condition
  • Bodylotion

Desværre – trods øllets standhaftige rygte for at være en effektiv hårkur – kan jeg ikke finde en eneste undersøgelse af, om det passer.

Teorien bag brug af øl i håret er, at proteinet i øllet trænger ind i håret. Det giver god mening, protein i forskellige former bliver brugt i mange produkter til både hår og negle.

Udfordringen med protein til hår er, at proteinet skal være meget småt for at kunne trænge ind. Derfor anvender man normalt hydroliseret protein i moderne hårkure. Er proteinet i Carlsbergs øl-ekstrakt lille nok til at kunne trænge ind i hårstrået? Pas – ingen anelse.

Derfor er det også godt, at Carlsberg har tilsat anden hydroliseret protein i deres balsam og andre gode ingredienser. Alt i alt er resultatet tre lækre og plejende produkter med ikke bare ølekstrakt, men også andre gode ting i.

Alle tre produkter er kraftigt parfumerede og henleder tanken på øl uden at dufte af øl. På ret elegant vis.

Shampooen for eksempel er forholdsvis tyndflydende med en dyb pilsner-farve og giver klart øl-associationer uden på nogen måde at give fornemmelsen af at hælde øl i håret på ølstafet-måden. Det er gjort elegant og lækkert. Og jeg synes, det er sjovt.

Produkterne er parfumeret med kraftige æteriske olier, og duftene er blandt andet bergamotte, lime og humle.

Fin gave-idé
Hvis du leder efter gode plejende produkter til hud og hår kan du finde det både billigere, bedre og meget mindre parfumeret end dette. Hvis du derimod leder efter en både sjov og lækker gave-idé, så er dette tre velkomponerede og gennemtænkte produkter.

Der er ingen tvivl om, at det er produkter, der er rettet til et brede marked end bare det danske. Alene kombinationen af “Carlsberg” og skønhedsprodukter skal nok få dem til at sælge godt. Lige da de kom på webshoppen i sommer blev de udsolgt næsten øjeblikkeligt, og jeg har ventet på, at de kom på lager igen for at kunne skrive om dem.

Mange øldrikkende danske mænd vil muligvis blive afskrækkede af de kraftige dufte. Dette hjems øldrikkende neutral-deo-brugende danske mand blev i hvert fald. Han kan godt lide en kold pilsner, men han kan ikke lide parfumerede produkter. Men der helt sikkert mange andre end ham der vil synes produkterne er sjove – både mænd og kvinder.

Her kan du købe det
Carlsberg Beer Beauty koster 475 kroner for et sæt med shampoo, conditioner og bodylotion. Hvert produkt indeholder 250 ml.

Du kan købe det online på Carlsbergs webshop eller i museumsshoppen Carlsberg Brand Store på Visit Carlsberg på Vesterbro.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Honi

Haha ja tanken er da fin (og det er sikkert en god gave til nogen der elsker øl), men jeg tror sgu ikke det er noget for mig eller kæresten.

Nanna C. J.

Da jeg så billedet, var jeg nødt til at tjekke kalenderen, om det var 1. april. 😉

Signe

Hahah troede også det var en aprilsnar

Viola

Tak Helene!
Du har lige sparet mig for hovedpine af at finde på en gave til min kærestes far. Det er svært at finde gaver til mænd der har alt. Harøn har lige haft fødselsdag hvorin kæreste stod for at finde en gave til ham, ken som altid blev det jo mig der måtte finde på noget i sidste øjeblik. Heldigvis blev min svigerfar utrolig glad for sine solo socks 🙂 Det er 5 eller 7 enkelte sokker med forskelligt mønster, men som kan matches på kryds og tværs. Men det kan jeg jo ikke give ham hver gang. Så til jul har jeg allerede besluttet at han skal have et sæt fra Carlsberg med hårshampoo, balsam og bodylotion. Så håber jeg bare at det også bliver en succes 🙂
Knus

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *