Dåseposten: Sammenligning af hudvenlige cremer fra Derma, Purely Professional og Pudderdåserne

03.08.15

Kære Pudderdåser

Først og fremmest tusind tak for en fantastisk blog. Jeg følger jer hver uge – flere gange om ugen – og jeg har brugt adskillige af jeres gode råd – og de virker.

Jeg henviser i øvrigt lystigt veninder, kollegaer m.v. om at følge med på jeres blog.

Jeg har et spørgsmål ift hudvenlige cremer uden parfume osv.

Jeg har i forbindelse med, at jeg skulle til Spanien her i ferien, og ikke ønskede at medbringe mine dyre cremer i for store tuber, som forsøg, indkøbt en ny dagcreme fra Derma (den lyserøde)

Det er en 24 hour creme som findes både til tør og normal hud, og som både er eco certificeret, svanemærket og testet af Astma og Allergiforbundet.

Og jeg må sige at jeg er positivt overrasket, da jeg ellers ikke altid synes, at den slags ”sunde” cremer er særlig spændende.

Så mit spørgsmål til jer er egentlig, om I har testet den, og hvad jeres mening om den er ?  Får jeg et godt produkt for pengene hvis det lige er ”sparetider”?

Jeg er også vild med jeres egen serie og Purely Professional, men særligt den sidste er jo i den noget dyre ende.

Hvor meget forskel er der på indholdet i de 3 mærker?

På forhånd tusind tak for hjælpen

Mange hilsner fra Tina

Kære Tina

Tusind tak for din ros og for det gode spørgsmål.

Det er rigtig svært at sammenligne cremer, men disse 3 dansker mærker har nu alligevel så meget til fælles, at jeg skal gøre et forsøg.

Først til de ting, de har til fælles: 1) Ingen parfume eller farvestoffer 2) God emballage 3) Danske virksomheder

Og så er der alligevel så mange forskelle.

Derma Woman 24H Ansigtscreme til tør hud er en fin fugtighedscreme. Den er økologisk, baseret på planteingredienser og astma- og allergimærket. Det er hverken Purely Professional eller Pudderdåserne.

Derma Woman cremen indeholder primært aloe vera, sheasmør, glycerin, kokosolie og et par andre ret usexede fedtstoffer. Den virker på tør hud og vil både beskytte og pleje den. Der er også antioxidanter i, og jeg er enig med dig i, at det er en rigtig god lille creme.

Hvis vi sammenligner den med Pudderdåsernes Antiage Ansigtscreme eller med Purely Professional Face Care, som jeg går ud fra, at du hentyder til i dit spørgsmål, så er den helt store forskel, at produkterne fra Purely Professional og vores egen Antiage Ansigtscreme kan mindske rynker og modvirke hudens ældningstegn. Gennem primært indholdet af peptider, som der er i både vores antiage ansigtscreme og i Purely Professionals serum kan man øge hudens produktion af collagen og ellastin og på den måde gøre en betragtelig forskel på hudens udseende. Begge produkter indeholder også hyaluronsyre, der kan få træt og tør hud til at se frisk ud igen. Og her kan Derma Woman 24H Ansigtscreme ikke være med. Den er kun en fugtighedscreme. En dejlig, fed og behagelig en af slagsen, ja. Men den vil aldrig gøre en rynke den mindste smule mindre.

Så hvis vi skal have noget at gøre sammenligne med, skal vi have fat i vores egen Alt i en creme eller måske Purely Professionals Repair Cream, der er fugtighedscremer ligesom Derma Woman 24H Ansigtscreme. Og så alligevel ikke.

Purely Professionals Repair Cream udmærker sig ved sit høje indhold af morgenfrue, der gør den til en speciel creme velegnet til for eksempel sart og eksem hud. Det er en meget fed creme, der ikke er for alle, og den er derfor heller ikke en oplagt sammenligning. Den kan noget helt andet og koster 195 kroner for 100 ml.

Så er der måske mere lighed med vores egen Alt i en creme, der også er baseret på sheasmør og glycerin. Der er nogle andre planteekstrakter i og vi bruger også niacinamid (B3-vitamin), der er en ingrediens med mange fordele. Men du kan bruge dem på samme måde. Ligesom du selvfølgelig fint ville kunne bruge Dermas lille ansigtscreme på resten af kroppen.

Derma Woman 24H Ansigtscreme til tør hud koster 80 kroner for 50 ml. Pudderdåsernes Alt i en creme koster 145 for 150 ml. Så Derma Woman 24 Ansigtscreme er den billigste pr styk, mens Pudderdåsernes Alt i en creme er den billigste pr ml.

Jeg håber, det var til lidt hjælp.

Kærlig hilsen

Katja

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
13 kommentarer
Lærke

Jeg håber det er okay at jeg skriver det her 🙂 men i går så jeg på purely professionals hjemmeside at hvis man opretter sig derinde nu, så kan man få 100 kr i rabat 🙂

Katja Moikjær

Det er helt okay! Tusind tak for tippet

Helene Randløv

Sejt Lærke :-*
Tusind tak for tippet!
Kh. Helene

HeLene

Og så er det måske kun det at dermas kan man tage med i flyet, men det kan man ikke med alt i et cremen hvis man ikke putter den i den lille dåse 😉
Jeg er meget glad for jeres alt i en creme, men når jeg rejser tager jeg anti age med mig, grundet størrelsen :grinning:

Helene Randløv

Du har helt ret HeLene. Jeg rejser også selv med andre cremer :-*
Kh. Helene

Anne Sofie

Undskyld, men helt ærlig Lærke du har simpelthen ikke pli.

AaA

Hvad er problemet? Det er da en service at henvise til at omtalte creme kan fåes med rabat? Og det er jo ikke fordi pudderdaaserne ikke også selv henviser til gode tilbud når de finder dem 🙂

Helene Randløv

Jeg må erklære mig enig her. Vi er kun glade for tips om gode tilbud :-*
Kh. Helene

Mads

Hvad er forskellen egentlig på carbamid, glycerin og hyaluron? Så vidt jeg ved, binder de alle fugt i huden – men det er som om, hyaluron ofte bliver fremhævet som noget unikt? 🙂

Katja Moikjær

Hej Mads. Det er et rigtig godt spørgsmål. Jeg tror det bliver til et helt indlæg! Jeg sætter den lige på to-do

Mads

Okay, cool! Tak 🙂

Camilla

Ved i hvor mange procent niacinamid der er i Purely professional Day creme? 😊

Katja Moikjær

Nej desværre

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *