Vinderen af Nivea

02.08.15
Bag Niveas UV-kamera
Bag Niveas UV-kamera
Bag Niveas UV-kameraet i Sommerland Sjælland

Det er en stor fornøjelse at læse de mange fine ting, I har at sige om jer selv… Vi får altid mange skønne kommentarer, men det er alligevel sjældent, at I roser jer selv. Det er jeg helt sikker på, at I burde gøre noget mere. Faktisk er det noget, de fleste burde gøre… ikke bare en sjælden gang når du bliver spurgt, men hver eneste gang du kigger dig selv i spejlet. Når man hele tiden ser billeder af sig selv, er det ret nemt at få øje på alt det dårlige, læberne der er skæve, og hagerne der er blevet lige lovlig fyldige… på den anden side så smiler hende i spejlet til mig, og for bare nogle måneder siden stod det faktisk ret sløjt til med det…

Vinderen af Nivea
Det ærgrer mig lidt at bruge Random.org til at trække vinderen, fordi det er klart sjovere og lidt mere udfordrende at finde på de sjove metoder eller ting at tælle. Glimtet i øjet kan man forhåbentlig stadig læse sig til andre steder på bloggen, men til konkurrencerne har vi bare været nødt til at vælge den lidt kedelige model. I dag valgte Random.org nummer 110 og denne kommentar er skrevet af Elise Lauridsen den 30. juli 2015 klokken 22:11:

  • Jeg både hader og elsker den uldtot jeg har på hovedet. For nej det kan ikke sættes og ja det er slidt, men det er mig. Det er mit hår som datteren elsker at putte sig i og køre hænderne igennem, det er det manden dufter til om aftenen og bagefter prøver fabrilsk at få væk fra hovedet igen og det er det der altid har været lidt rodet, kluntet og krøllet – ligesom jeg.
    Bonus info er at mit helt almindelige kedelige hår valgte stor glæde på kræft afdelingen for børn da jeg gjorde rent – for ind kom en rengørings Trold med krøller og mobbe 😉

Mange tak for din virkelig fine kommentar, som får mig til at smile, fordi jeg får et tydeligt billede af din smukke uldtot. Stort tillykke med præmien, du modtager en mail fra mig i løbet af mandag, så du snart kan glæde dig over din præmie bestående af:

Tusind tak til alle der deltog i konkurrencen, og husk endelig at rose dig selv både dit udseende og alt det andet. Der er nemlig kun en eneste dig!

Sponsoreret indlæg

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
1 kommentarer
Elise Lauridsen

Wee det er jo min uldtot der vandt 😀
Og sikke heldig for har lige sendt den sidste store bøtte solcreme med datteren på camping!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *