Fredagsfavorit: Schwarzkopf Gliss BB 11 in 1 Hair Beautifier

31.07.15
Schwarzkopf BB Hair Beautifier

Schwarzkopf BB Hair Beautifier

Schwarzkopf har kigget langt efter Alternas tuber med Caviar CC Cream 10 in 1 Complete Correction, da de lavede deres BB 11 in 1 Hair Beautifier. Og det kan alle os fans af Alternas 360 kroners CC Cream til håret være glade for. For Schwarzkops budgetversion købte jeg i tirsdags i Matas på tilbud for rørende 17 kroner.

Og til den pris er det et rigtig godt køb. Den er ikke 100 procent identisk med Alternas version, men den kan basalt set det samme. Det er en rigtig fin leave-in conditioner, der gør tørt og uregerligt hår midlertidigt glat og blødt igen.

Leave-in conditioner, varmebeskyttelse og stylingprodukt til tørt hår
Begge produkter kan bruges på to måder. Som en leave-in conditioner og varmebeskyttelse i vådt hår, før du føntørrer det eller til at give finish til tørt hår. Det er det sidste, jeg hovedsageligt bruger dem til.

Begge virker fremragende til at samle og tæmme tørre spidser og friske frisuren op. De giver ikke hold eller stivhed som en traditionel voks, men derimod blødhed, pleje og glans uden at fedte eller tynge.

Der er forskel på ingredienserne og på konsistensen. Der er noget kaviar og noget alge-halløj i Alterna, mens der er noget Keratin i Schwarzkopf. Ingen af delene har en dokumenteret effekt på håret. Der er silikone i Alternas, det er der ikke i Schwarzkopf. Alterna bruger MI til at konservere med. Schwarzkopf bruger gode gamle methylparaben og TAK for det.

360 kroner vs 17 kroner
Forskellene på ingredienserne til trods er den umiddelbare effekt af de to absolut sammenlignelig – tørt og trist hår bliver øjeblikkeligt pænere, blødere og glattere. Men prisen er der i den grad forskel på.

Alterna Caviar CC Cream 10-in1 Complete Correction koster 360 kroner hos frisøren og i Sephora. Schwarzkopf Gliss BB 11 in 1 Hair Beautifier koster normalt 60 kroner i Matas og supermarkeder og er lige nu på tilbud til 17 kroner i Matas.

Jeg kan klart bedst lide konsistensen på Alternas CC Cream. Den er mere cremet og lækker. Men den mere tyndtflydende Schwartzkopf BB Hair Beautifier virker altså i sidste ende på samme måde. Og til en helt helt anden pris…

 

 

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
9 kommentarer
Cecilia

Fedt den tror jeg da lige jeg skal have fat i. Har nemlig gået og tænkt længe over om jeg skal købe Alternas, men som kommende studerende, vil jeg da meget hellere prøve Schwarzkopf. Mangler også varmebeskyttelse, så det er perfekt. Tak for en god anmeldelse, der siger det som det er 😉
Kh. Cecilia

Katja Moikjær

Glad for at du kan bruge den 🙂

Nanna

Det lyder som noget jeg må prøve. Kender i forresten til Olaplex? Jeg har først for nylig læst om det men det er åbenbart meget hypet. Kunne være fedt med et indlæg om det da det lyder meget interresant! 🙂

SofieA

Vil disse to produkter også være gode til en som mig med krøller i håret?

Katja Moikjær

Jeg ved helt ærligt ikke meget om krøller. Det er så langt fra mit eget hår. Måske de kan virke som en slags finisher i tørre spidser?

Manja

Jeg ved at Avedas creme til krøller er supergod! 🙂

SofieA

Jeg endte med at købe den alligevel, da den altid kunne videre til veninderne, hvis den ikke kunne bruges i mine krøller. Men den er SÅ god.
Jeg brugte den i håndklæde tørt hår, inden jeg føntørrede det. Mit hår blev blødt, fik mere glans og tyngede slet ikke krøllerne. Jeg er meget positiv overrasket, selvom jeg kun har brugt den en gang 🙂

Katja Moikjær

Hvor er det fedt at høre!

HeLene

Har set den på instagram med :grinning: perfekt, om klokken bare ikke var efter 17, håber tilbudet er i næste uge også på Matas, men tak for tip! Og god lørdag! :grinning:

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *