Fredagsfavorit: Nivea in-shower refreshing after sun lotion

10.07.15
Nivea inshower aftersun

Nivea inshower aftersun

After sun er i virkeligheden noget p.. Altså helt ærligt så er det jo bare bodylotion på en blålig flaske med et billede af en sol på. Og vigtigst af alt så kan en aftersun aldrig nogensinde mindske det, der er det største problem efter en solskoldning, nemlig at man lige har øget sin risiko for den dødelige modermærkekræft markant.

Så lige for at slå det fast med syvtommersøm: Det eneste råd mod solskoldning er at lade være!

Men når man nu er sådan en dygtig en, som kan tilbringe en dejlig eftermiddag godt beskyttet i skyggen af haveparasollen uden at opdage at højre skulder lige stak udenfor, så er man jo alligevel nødt til at have lidt at lindre med. For lindring er alt hvad der kan blive tale om her.

Aloe vera er stadig mit drug mod en forbrænding. Men Nivea in-shower refreshing after sun lotion kan noget, som aloe vera ikke kan.

Når jeg har fået for meget sol, så kan jeg ikke holde ud at gå i bad. Følelsen af det lunkne vand på huden føles som om det brænder (igen her skal man tænke: LAD VÆRE med at få så meget sol!). Jeg hører andre tale om at de tager et lindrende bad efter solskoldninger, og jeg forstår det ikke. Jeg synes, det gør ondt.

Føles rar og dufter af…
Men den bløde, rare in-shower aftersun fra Nivea lindrer og føles rar. Med den som bade-kammerat er det en behagelig fornemmelse. Den føles kølende, fugtende og lindrende på varm hud – hvad end den er solskoldet eller ej.

In-shower aftersun er en forlængelse af de øvrige in-shower bodylotions fra Nivea og Eucerin (samme firma). I aftersun-versionen er den tilsat lidt ligegyldig agurkeekstrakt og parfume. I øvrigt en duft som dele vandene her i dåseland. Helene har in-shower aftersun nomineret til at være det mest ildelugtende produkt nogensinde. Jeg synes, den dufter dejligt af mormor <3

Jeg er helt overbevist om, at Niveas in-shower after sun ikke gør nogen forskel overhovedet for huden i sidste ende andet end en smule fugt. Men det føles bare virkelig rart, behageligt og lindrende på varm og overophedet hud. Og i sidste ende er det alt, hvad man kan håbe, at en aftersun kan gøre.

Her kan du købe det
Du kan købe Nivea in-shower refreshing after sun lotion hos Matas mm. til 79 kroner, men kan findes billigere på tilbud ofte eller online.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
7 kommentarer
Julie

Du har vist ikke prøvet Vichys aftersun. Den koster en jetjager men kan fjerne rødme på et døgn. Glemmer aldrig første gang jeg prøvede den efter en solskoldning (i Afrika!!!!), og det hele var væk dagen efter. Jeg har den altid i skabet – just in case… 🙂

Helene Randløv

Hej Julie
Vi er ikke rigtig fan af Aftersun på grund af det ofte TÅRNHØJE alkoholindhold…
Se her: https://pudderdaaserne.dk/2011/07/09/produktdyst-aftersun-vichy-vs-la-roche-posay/
Så med mindre Vichys aftersun ikke er en af de nævnte i dette link, så har vi testet dem :-*
Kh. Helene

Eva

Puha, var så “heldig” at få en prøve af den almindelige Nivea in-shower og var godt nok ikke begejstret. Følte mig fedtet og ulækker efter bad og det er jo ikke meningen. Det meste af flasken røg ud.

Helene Randløv

Hej Eva
Jeg kastede mig begejstret over dem, men jeg oplever heller ikke noget som helst rart. Min gamle far, som ikke er ret god til at få smurt huden er ret glad for Eucerins variant. Og det er tydeligt at se forskel.
Kh. Helene

Eva

Er helt glad for at jeg ikke er alene. 🙂 Tror faktisk, at jeg har prøvet Eucerin i en periode med meget tør hud, og oplevede den som udmærket, men Niveas var et for mig lidt overflødigt produkt, som ikke en gang var behageligt at bruge. Det undrede mig derfor lidt, at I nævner det her, da I normalt har gode og fornuftige anbefalinger af hudpleje, men smag og behag er jo heldigvis forskelligt, og jeg er glad for, at der gøres opmærksom på at after sun IKKE reparerer solskader.

Katja Moikjær

Kære Eva
Jeg håber også godt, du kan læse, at det er en lidt anden anbefaling end normalt 😉
Kh. Katja

Helene Randløv

Netop…Fredagsfavoritten har gennem tiden været alle mulige anderledes, fantastiske og småtossede ting. Det er sådan den skal være… Favoritten har også været vores læsere, en frisørsalon og andre ikke helt lige til “produkter”. Så Nivea In-Shower Refreshing After Sun Lotion har selvfølgelig sin berettigelse, også selvom Katja og jeg aldrig bliver enige om, hvordan en mormor dufter 😀
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *