Pudderdåserne fylder fem år

14.05.15
Pudderdåserne fylder seks år

Pudderdåserne fylder seks år

Manner… hvor er det vildt… I dag bliver vores lille blog fem år… FEM ÅR!?! Det er slet ikke til at fatte, at vi er kommet så langt, det føles som ganske kort tid siden, vi begyndte at tale om at blogge, og alligevel er der sket så mange ting. Sidste år sprang vi ud som cremedåser, og i år er vi blevet firmadåser. Det er store omvæltninger, men det er også ret fantastisk. Vi er så ydmyge, taknemmelige og meget stolte over at blive anerkendt og klappet på skulderen, hver eneste gang du besøger bloggen.
Selvom vi siger det ofte, så kan det ikke siges for tit! Det bedste ved pudderdåserne.dk er, at vi har de mest dedikerede og fantastiske læsere, og derfor fejrer vi hvert år vores fødselsdag med en ret så lækker konkurrence. Dette år er ingen undtagelse, derfor har vi kigget på vores hylder og valgt nogle af de produkter, som vi begge er rigtig glade for.

Fødselsdagskonkurrence
Det er en blandet landhandel, men det er også den vildeste præmie nogensinde. Fællesnævneren er altså, at det er nogle af de produkter, som står mere eller mindre fast på vores egne hylder og har gjort det i et pænt stykke tid.
Hvis du skulle have lyst til at deltage, så kan du gøre det ved at efterlade en kommentar i kommentarfeltet under dette indlæg. I kommentaren skal du fortælle, hvad der står på din egen ønskeseddel til din næste fødselsdag. Det kan både være store, små, praktiske, ekstravagante og alle mulige andre ønsker, men de skal kunne opfyldes.

Præmien
Selvom der er rigtig mange ting på billedet, så er det en samlet præmie, og der er altså kun en heldig vinder. Det du kan vinde er fra nederste venstre hjørne og med uret:

  • Ilse by Ilse Jacosen Eucalyptus Body & Massage Oil: Vidunderlig olie, som både er god til massage og til kropsolie.
  • Beautyblender: Genial makeupsvamp, som med garanti vil ændre din makeuprutine for altid!
  • BioEffect Body Intensive: Et intenst fugtende og meget plejede serum til kroppen.
  • Kardashian Beauty Touch Tones Gradient Eyeshadow: En meget fin og anvendelig øjenskyggepalette med lækre pigmenterede øjenskygger.
  • Zarkoperfume PINK MOLéCULE 090.09: En fin, sart og frugtig duft, som tilpasser sig din egen duft.
  • Gilette Venus Snap With Embrace og Embrace Sensitive: En virkelig smart og lille skraber til at tage med på farten og den klassike skraber til badet der hjemme.
  • Pudderdåserne.dk Musthave: Hele vores egen produktserie bestående af Alt I En Makeupfjerner, AHA-Serum, Anti-Age Ansigtscreme, T-Zone Peeling og Alt I En Creme. Mere eller mindre alt du behøver til din hudpleje.
  • Purely Professional Hand Creme 2: Skøn og plejende håndcreme med SPF 15 til de udsatte håndrygge.
  • African Botanics Marula To Go: Den fineste håndlavede unika kosmetikpung fyldt med praktiske rejsestørrelser af Pure Marula Cleansing Oil, Mineral Cleansing Mask, Pure Marula Oil og Marula Shimmering Gold Oil.
  • Foreo Luna: Den luksuriøse og samtidig meget hygiejniske ansigtsbørste hjælper dine øvrige produkter med at yde deres bedste. Den kan sagtens stå på egne ben og levere en fantastisk massage, som både får gløden tilbage i huden og spændte ansigtsmuskler til at slappe af.
  • Purely Professional Sun Lotion SPF 30 i to størrelser: Virkelig lækker og plejende solcreme med virkelig god beskyttelse.
  • Depend 7 Day Starter Kit, fire Hybrid Polish og Keramisk Peelingpen: Meget fine neglelakker med geléeffekt og virkelig god holdbarhed og den uundværlige plejepen til genstridige neglebånd.

Ovenstående er altså vores TAK for at du læser med! Vinderen trækker vi onsdag den 20. maj.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
847 kommentarer
Maria

Tillykke! Og sikke en fantastisk præmie 🙂 til min fødselsdag, som er lige rundt om hjørnet, ønsker jeg mig en professionel massage! Sådan en har jeg aldrig fået før, men jeg sidder i øjeblikket og skriver bachelor hver dag fra 9-22, og det er som om min krop er ved at blive forvandlet til én stor, anspændt knude. Forhåbentligt vil en massage (og måske massageolien fra Ilse by Ilse Jacobsen) hjælpe mig til at få løst knuden op igen!

Caroline d

Tillykke med bloggen! 🙂 jeg har fulgt med i nogle år nu og er glad for at følge med! Jeg ønsker mig til min næste fødselsdag en god mascara 🙂 m

Marie

Mega tillykke mes fødselsdagen!
Til min fødselsdag (som der er længe til) ønsker jeg mig M2 Lashes til øjenvipper som virkelig godt kunne bruge at blive længere, men som budgettet slet ikke er til, serum fra Clinique, og så altid øjenskygge fra Dior som jeg af en eller anden grund er voldsomt forelsket i. …Og så ønsker jeg mig at vinde jeres skønne præmie 🙂

birgit s

Min fødselsdag er vinterstid, så på min list står altid god hudpleje og lækre produkter. EFG bodyserum har jeg kun haft i en lille prøve og lille elske at få pleje mig med det. Så det er et stort ønske. En spa tur ville også stå på listen og Ilses bodyoil dufter SÅ godt, og kunne være et ønske alternativ.

Tina Kvist

Stort tillykke

Maja T

Tillykke!
Jeg ønsker mig en Von Backhaus cykel og nyt undertøj.

Camilla Poulsen

Årh der er altid mange ting jeg ønsker mig – hihi 🙂
På ønskesedlen står der lige nu; øreringe fra Julie Sandlau, stegepincet fra Global, dvd: Boondock Saints, Turnaround ansigtsscrub fra Clinique og Billi Bi espadriller <3
Sikke en lækker præmie – det ville gøre godt i en 'dullegrejs-tørke' ;).
Tillykke med dagen, jeg håber vi får lov at beholde Jer mange år endnu! 🙂

Simone

Tillykke med det fantastiske dåser! 😀 Jeg elsker fødselsdag, glæder mig hvert år! Til min fødselsdag i år, som er om ca. 14 dage o.o, ønsker jeg mig ikke særlig meget. Mac læbestift i “Russian Red”, Mac lipliner (lidt forskellige), en helt fantastisk hårolie som jeg kun har kunnet finde hos min barndomsfrisør fra Argan Secret, Emma Martinys kogebog og en fantastisk Game of Thrones kogebog, hvis man ikke helt kan få nok af GoT. Plus penge til Korea, som jeg skal til i sommerferien og som.jeg har sparet op til lææææææænge 🙂

Teresa

Tillykke med dagen!
På min ønskeliste står der skønhedsprodukter i lange baner. Har endnu ikke fundet mine yndlingsprodukter, så elsker at prøve nu ting <3

Lea Petersen

Tillykke med fødselsdagen 🙂
Jeg har selv fødselsdag om under en måned og ønsker mig bl.a. en Fjällräven, så jeg har en ordentlig taske til studiet 🙂

Din kommentar