Pudderdåserne fylder fem år

14.05.15
Pudderdåserne fylder seks år

Pudderdåserne fylder seks år

Manner… hvor er det vildt… I dag bliver vores lille blog fem år… FEM ÅR!?! Det er slet ikke til at fatte, at vi er kommet så langt, det føles som ganske kort tid siden, vi begyndte at tale om at blogge, og alligevel er der sket så mange ting. Sidste år sprang vi ud som cremedåser, og i år er vi blevet firmadåser. Det er store omvæltninger, men det er også ret fantastisk. Vi er så ydmyge, taknemmelige og meget stolte over at blive anerkendt og klappet på skulderen, hver eneste gang du besøger bloggen.
Selvom vi siger det ofte, så kan det ikke siges for tit! Det bedste ved pudderdåserne.dk er, at vi har de mest dedikerede og fantastiske læsere, og derfor fejrer vi hvert år vores fødselsdag med en ret så lækker konkurrence. Dette år er ingen undtagelse, derfor har vi kigget på vores hylder og valgt nogle af de produkter, som vi begge er rigtig glade for.

Fødselsdagskonkurrence
Det er en blandet landhandel, men det er også den vildeste præmie nogensinde. Fællesnævneren er altså, at det er nogle af de produkter, som står mere eller mindre fast på vores egne hylder og har gjort det i et pænt stykke tid.
Hvis du skulle have lyst til at deltage, så kan du gøre det ved at efterlade en kommentar i kommentarfeltet under dette indlæg. I kommentaren skal du fortælle, hvad der står på din egen ønskeseddel til din næste fødselsdag. Det kan både være store, små, praktiske, ekstravagante og alle mulige andre ønsker, men de skal kunne opfyldes.

Præmien
Selvom der er rigtig mange ting på billedet, så er det en samlet præmie, og der er altså kun en heldig vinder. Det du kan vinde er fra nederste venstre hjørne og med uret:

  • Ilse by Ilse Jacosen Eucalyptus Body & Massage Oil: Vidunderlig olie, som både er god til massage og til kropsolie.
  • Beautyblender: Genial makeupsvamp, som med garanti vil ændre din makeuprutine for altid!
  • BioEffect Body Intensive: Et intenst fugtende og meget plejede serum til kroppen.
  • Kardashian Beauty Touch Tones Gradient Eyeshadow: En meget fin og anvendelig øjenskyggepalette med lækre pigmenterede øjenskygger.
  • Zarkoperfume PINK MOLéCULE 090.09: En fin, sart og frugtig duft, som tilpasser sig din egen duft.
  • Gilette Venus Snap With Embrace og Embrace Sensitive: En virkelig smart og lille skraber til at tage med på farten og den klassike skraber til badet der hjemme.
  • Pudderdåserne.dk Musthave: Hele vores egen produktserie bestående af Alt I En Makeupfjerner, AHA-Serum, Anti-Age Ansigtscreme, T-Zone Peeling og Alt I En Creme. Mere eller mindre alt du behøver til din hudpleje.
  • Purely Professional Hand Creme 2: Skøn og plejende håndcreme med SPF 15 til de udsatte håndrygge.
  • African Botanics Marula To Go: Den fineste håndlavede unika kosmetikpung fyldt med praktiske rejsestørrelser af Pure Marula Cleansing Oil, Mineral Cleansing Mask, Pure Marula Oil og Marula Shimmering Gold Oil.
  • Foreo Luna: Den luksuriøse og samtidig meget hygiejniske ansigtsbørste hjælper dine øvrige produkter med at yde deres bedste. Den kan sagtens stå på egne ben og levere en fantastisk massage, som både får gløden tilbage i huden og spændte ansigtsmuskler til at slappe af.
  • Purely Professional Sun Lotion SPF 30 i to størrelser: Virkelig lækker og plejende solcreme med virkelig god beskyttelse.
  • Depend 7 Day Starter Kit, fire Hybrid Polish og Keramisk Peelingpen: Meget fine neglelakker med geléeffekt og virkelig god holdbarhed og den uundværlige plejepen til genstridige neglebånd.

Ovenstående er altså vores TAK for at du læser med! Vinderen trækker vi onsdag den 20. maj.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
847 kommentarer
Camilla Larsen

Til min fødselsdag (som var i februar) stod der tilskud til sofa på ønskesedlen, men i og med jagten på at finde en erstatning for min tyndslidte flyder går jævnt dårligt, er jeg bange for, at det ønske også har en plads på ønskesedlen næste år…

Alice Didriksen

Tillykke:-)
Jeg ønsker mig Nimue exfolieringsmaske og aktive serum fra is clinical til min fødselsdag, der er bare alt for længe til.

Mia L. Hansen

TILLYKKE! Så flot 🙂
Til min fødselsdag ønsker jeg mig et fad fra blå elements royal copenhagen, samt et fad fra musselmalet riflet. Og så selvfølgelig en masse lakker fra OPI og Picture Polish og hjemmelavet øjenskygge palette fra Inglot <3

Manja Francisca

Jeg har faktisk fødselsdag om ikke så lang tid. 😀 Normalt har jeg lange lister med alt fra nørdede film og bøger til beautyprodukter, men i år bliver det store ønske lommepenge til min rejse til Toronto (for at besøge min kæreste) 🙂 Så det ville være ekstra lækkert med sådan en gave på min 25-års!

Tine

Wauw stort tillykke. Til min fødselsdag ønsker jeg mig Caudalie Elixir, Real Technique makeupbørster, Shu Eumura hårolie, blomster og planter som jeg eeeelsker 🙂

Sara

Wauw, 5 år er lang tid. Kæmpe stort tillykke!
Jeg har fulgt med i 3,5 år efterhånden, og har bestemt ikke tænkt mig at stoppe lige foreløbig.
Fun fact: min kat har også fødselsdag i dag, han bliver hele 17 år!

Anette

Kæmpe tillykke fødselsdagen, kære Pudderdåser. I er bare SÅ seje!!
Hold nu magle en præmie – den er for vild 🙂
Jeg ønsker mig klart en dag, hvor hele kroppen bliver forkælet! En kropsbehandling af en art og en ansigtsbehandling. Jeg kan mærke, at jeg bliver helt salig ved tanken 🙂

Lise

Mit næste fødselsdagsønske er klart nogle store knive. Jeg er lige flyttet hjemmefra og er kommet på SU, og budgettet rækker derfor ikke helt til et par kvalitetsknive 😉
Tak for en fabelagtig blog.
Kærlig hilsen Lise

Lotte F.

Tillykke med fødselsdagen ☺
Jeg ønsker mig altid neglelak

Miriam

Et nyt sofaord. Til den til fylder jeg 30, og jeg synes allerede det på nuværende tidspunkt er at strække den med alt det IKEA!

Din kommentar