Pudderdåserne fylder fem år

14.05.15
Pudderdåserne fylder seks år

Pudderdåserne fylder seks år

Manner… hvor er det vildt… I dag bliver vores lille blog fem år… FEM ÅR!?! Det er slet ikke til at fatte, at vi er kommet så langt, det føles som ganske kort tid siden, vi begyndte at tale om at blogge, og alligevel er der sket så mange ting. Sidste år sprang vi ud som cremedåser, og i år er vi blevet firmadåser. Det er store omvæltninger, men det er også ret fantastisk. Vi er så ydmyge, taknemmelige og meget stolte over at blive anerkendt og klappet på skulderen, hver eneste gang du besøger bloggen.
Selvom vi siger det ofte, så kan det ikke siges for tit! Det bedste ved pudderdåserne.dk er, at vi har de mest dedikerede og fantastiske læsere, og derfor fejrer vi hvert år vores fødselsdag med en ret så lækker konkurrence. Dette år er ingen undtagelse, derfor har vi kigget på vores hylder og valgt nogle af de produkter, som vi begge er rigtig glade for.

Fødselsdagskonkurrence
Det er en blandet landhandel, men det er også den vildeste præmie nogensinde. Fællesnævneren er altså, at det er nogle af de produkter, som står mere eller mindre fast på vores egne hylder og har gjort det i et pænt stykke tid.
Hvis du skulle have lyst til at deltage, så kan du gøre det ved at efterlade en kommentar i kommentarfeltet under dette indlæg. I kommentaren skal du fortælle, hvad der står på din egen ønskeseddel til din næste fødselsdag. Det kan både være store, små, praktiske, ekstravagante og alle mulige andre ønsker, men de skal kunne opfyldes.

Præmien
Selvom der er rigtig mange ting på billedet, så er det en samlet præmie, og der er altså kun en heldig vinder. Det du kan vinde er fra nederste venstre hjørne og med uret:

 • Ilse by Ilse Jacosen Eucalyptus Body & Massage Oil: Vidunderlig olie, som både er god til massage og til kropsolie.
 • Beautyblender: Genial makeupsvamp, som med garanti vil ændre din makeuprutine for altid!
 • BioEffect Body Intensive: Et intenst fugtende og meget plejede serum til kroppen.
 • Kardashian Beauty Touch Tones Gradient Eyeshadow: En meget fin og anvendelig øjenskyggepalette med lækre pigmenterede øjenskygger.
 • Zarkoperfume PINK MOLéCULE 090.09: En fin, sart og frugtig duft, som tilpasser sig din egen duft.
 • Gilette Venus Snap With Embrace og Embrace Sensitive: En virkelig smart og lille skraber til at tage med på farten og den klassike skraber til badet der hjemme.
 • Pudderdåserne.dk Musthave: Hele vores egen produktserie bestående af Alt I En Makeupfjerner, AHA-Serum, Anti-Age Ansigtscreme, T-Zone Peeling og Alt I En Creme. Mere eller mindre alt du behøver til din hudpleje.
 • Purely Professional Hand Creme 2: Skøn og plejende håndcreme med SPF 15 til de udsatte håndrygge.
 • African Botanics Marula To Go: Den fineste håndlavede unika kosmetikpung fyldt med praktiske rejsestørrelser af Pure Marula Cleansing Oil, Mineral Cleansing Mask, Pure Marula Oil og Marula Shimmering Gold Oil.
 • Foreo Luna: Den luksuriøse og samtidig meget hygiejniske ansigtsbørste hjælper dine øvrige produkter med at yde deres bedste. Den kan sagtens stå på egne ben og levere en fantastisk massage, som både får gløden tilbage i huden og spændte ansigtsmuskler til at slappe af.
 • Purely Professional Sun Lotion SPF 30 i to størrelser: Virkelig lækker og plejende solcreme med virkelig god beskyttelse.
 • Depend 7 Day Starter Kit, fire Hybrid Polish og Keramisk Peelingpen: Meget fine neglelakker med geléeffekt og virkelig god holdbarhed og den uundværlige plejepen til genstridige neglebånd.

Ovenstående er altså vores TAK for at du læser med! Vinderen trækker vi onsdag den 20. maj.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
847 kommentarer
Mette Danefærd Christiansen

Det må så absolut være B&O hørebøffer – har savlet over dem i aaaalt for længe.. Dog rimelig meget over budget, så den klassiske; en parfume til kollektionen. Bliver glad i låget af D&Gs light blue, så det må være den 🙂
Super fin konkurrence, også selvfølgelig.. happy birhdays ladies!
– kh en trofast følger.

Tilde

Jeg ønsker mig Bioeffect serum. Fordi jeg fik en prøve forleden i en meget gavmild størrelse. Der var nok til et par uger. Og jeg er ret hooked. Men den er DYR!
Og så ønsker jeg mig en ny pladespiller, så jeg kan dase med benene oppe, og fyre den af, med dansestængerne over det hele!

Line J. Elley

Tillykke med de 5 år 🙂
Jeg ønsker mig et BeckSøndergård tørklæde – et af de lange med stjerner og et tørrestativ!

Cecilie F.

Tillykke med fødselsdagen!
Til min fødselsdag, som er lige om lidt, ønsker jeg mig solcreme, solcreme og solcreme! Det kan godt blive dyrt på et su-budget at indkøbe solcreme til min meget blege og sarte hud. (Rødt hår, grønne øjne og fregner, you do the math ;))

Mia

Jeg ønsker mig min ynglings mascara fra Helena Rubenstein – lash Queen Feline blacks :b
Har prøvet så mange forskellige mascara, men vender altid tilbage den her 🙂

Charlotte Kongensgaard

Når jeg fylder 45 den 20.6.. ønsker jeg mig denne her:
Luminesce Cellular Rejuvenation Serum
Jeg har jo læst, at den skulle være rigtig effektiv. Både til det ene og det andet og os, der er ved at være oppe i årene, må jo gerne forkæle vores hud 🙂

Maria

Tiiiillykke Dåser! 😀 – Jeg ønsker mig et komfur. Da det jeg har er brugt, og forleden valgte at stå af, så har nu kun et fungerende blus.. Super besværligt 😀 Og så ønsker jeg mig Chanel, chance. Har altid kun haft den i naturel spray fordi den er billigst, så jeg ville elske at have den i Eau de Parfum for en gangs skyld.

Anne-Mette

Jeg ønsker mig den nye børsteserie fra RealTechniques <3

Anne Sofie

Jeg drømmer om at få en lille bil, efter min gamle Skoda røg til skrot, for som alenemor til to små piger og bosiddende på landet og langt til arbejde, er det lidt bøvlet med cykel og tog nogle gange – men aldrig har jeg været i så god form som nu!:-)

Sonja Clingman

Tillykke med fødselsdagen og tak for super god inspiration! Jeg ønsker mig oplevelser til min fødselsdag! En tur på Svinkløv Kro, et spa ophold, en massage, en tur i bio, venindehygge og hjemmelavet mad, sushikursus… You name it! Bare det skal deles med dem jeg elsker og holder af!

Din kommentar