Spar 20 procent på hele Gosh.dk inklusive Pudderdåserne.dk Musthave

29.04.15
Pudderdåsernes Musthave

Pudderdåsernes Musthave

Gosh.dk giver lige nu 20 procent på hele sitet med rabatkoden SPRINGFLING

Udover alle Gosh’ egne produkter kan du også bruge koden på Pudderdåsernes egne produkter (og de er alle sammen på lager!), Medina by Gosh og flere andre selvstændige serier på Gosh’ hjemmeside.

Der er gratis fragt og returfragt uanset, hvor meget du køber for.

Koden gælder til den 30. april klokken 23.59.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
10 kommentarer
Ditte

Efterhånden har jeg læst godt om jeres T-Zone Peeling og jeres AHA Serum, og nu hvor der er penge at spare, må jeg slå til. Jeg er bare i tvivl om, hvilket af produkterne, jeg skal vælge.
Jeg er 23 og døjer en del med urenheder, primært omkring hagen og på kinderne. Jeg har undersøgt, på baggrund af et af jeres andre indlæg, om perioal dermatit kunne være tilfældet, men jeg tror, det er reelle bumser, der er mit problem.
På mine kinder (mest området tættest på næsen) er porerne store og huden rødere end andre steder, og jeg har en mistanke om, at for meget sol er grunden – nu bruger jeg dagcreme med SPF 25.
Jeg synes, at min hud er relativt fugtmættet bortset fra i panden, hvor jeg døjer med tør hud.
Er det mon T-Zone Peeling eller AHA Serum, jeg skal have fat i? 🙂

Katja Moikjær

Kære Ditte
Du skal have T-zone peelingen. Den kan bedst hjælpe med dine bumser, porer og rødme.
Kh. Katja

Ditte

Hej Katja.
Mange tak for svar. Den er hermed købt, og jeg glæder mig til at modtage den 🙂
Ditte

mowo

åh, det giver mig nu muligheder for endelig at prøve jeres mærke 🙂 hvor er det også fedt, at der er hjælp at hente herinde, hvis man er i tvivl og I kan hjælpe med a guide en til, hvad man lige nøjagtigt skal have.
Super fedt!

Helene Randløv

God fornøjelse med produkterne :-*

Nanna

Jeg har brugt jeres T-zone peeling i 1-2 måneder nu. Den har gjort en KÆMPE forskel på mine bumser, men jeg har ikke oplevet nogen effekt på mine forstørrede porer og hudorme.
Jeg har både forsøgt at påføre den som creme og andre gange har jeg brugt laaang tid på at massere den godt ind i huden, men den har altså ikke haft nogen effekt på netop dette. Ved I, hvad det skyldes? 🙂
Kh. Nanna

Christine

Kære pudderdåser
nu har jeg prøvet på at bestille jeres produkter hver dag flere gange dagligt på gosh.dk siden d.30 april og siden går i stå hver gang jeg skal til at betale. Har prøvet at skrive til Gosh men de har endnu ikke svaret. Det er virkelig ærgerligt at det skal være så besværligt at bestille produkterne og man riskerer at gå glip af en rabatkode fordi siden ikke virker. Håber der snart kommer orden i den igen så jeg kan få jeres skønne produkter 😉
Mvh Christine

Helene Randløv

Hej Christine
Du kan også købe dem på Magasin.dk med rabat: http://www.magasin.dk/maerker/pudderdaaserne.dk-musthave
Desværre er der problemer med GOSH’s webshop, men der bliver arbejdet på sagen. Har du mulighed for at sende et skærmdump til katja@pudderdaaserne.dk af et problem, du oplever?
Kh. Helene

Julia

Har idag købt jeres t-zone peeling, pg har lige smørt den på. Kan ikke mærke nogen, prikken eller andet, er det mig der har taget fejl og antaget at det skal prikke, eller er det bare sådan at den virker?

Helene Randløv

Hej Julia
Altså det er da skønt, hvis det ikke prikker! Det kan man sagtens opleve, da det immervæk er en syrepeeling, men den SKAL ikke svide, prikke eller noget som helst andet. Produkter der brænder er ikke mere effektive, det betyder bare, at din hud reagerer, det er ret sjældent en god ting!
Hvis du bruger T-Zone Peeling en eller to gange dagligt på ren hud, vil du sikkert opleve, at du får flere bumser, knopper eller mere fedtet hud, end du plejer. Det er en periode, og du vil opleve at huden efter tre-fire uger klarer op igen.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *