Urban Decay Sheer Revolution Lipstick

13.04.15
Urban Decay Sheer Revolution Lipstick

Urban Decay Sheer Revolution Lipstick

Det var en stor lettelse for mig, at stå med en Urban Decay Sheer Revolution Lipstick i hånden første gang. Den mindede mig nemlig om at Urban Decay er andet og meget mere end de paletter, de er så kendte for.
Mange år før de der Naked paletter kom til, var jeg vildt glad for Urban Decay.
Der var særligt et produkt, som jeg havde rigtig mange af, og det var deres crème brûlée duftende Pocket Rocket, det var en lip gloss med forskellige mænd på emballagen og et særligt feromon klistermærke. De forskellige farver var naturligvis opkaldt efter den først påklædte, og derefter afklædte mand i låget… Emballagen fungerede som de der kuglepenne med flyvemaskiner og afklædte damer, her var det bare nogle pæne mænd.
Farverne var skønne og transparente, og glossen var rigtig rar. Min personlige favorit var Eric, han var både pæn med og uden tøj, og glossen var rød og virkelig fin…

Paletter og Moondust
Urban Decay har altid kunnet det med at sammensætte øjenskyggepaletter. Som bekendt, er jeg bare mere til dem med lidt mere knald på farverne end Naked paletterne… Der er stadig virkelig mange RIGTIG flotte øjenskygger i sortimentet, jeg er ved at teste nogle af dem i øjeblikket. Faktisk var det netop Moondust Eyeshadow, som for alvor fangede min interesse, da jeg blev præsenteret for det fulde sortiment tilbage i november. Moondust Eyeshadow er en næsten cremet glitterøjenskygge. Der er virkelig knald på glitteret og jeg er vild med dem…
Men mere om dem senere!

Urban Decay Sheer Revolution Lipstick
Til de fine nylancerede semitransparente læbestifter har jeg kun en ting at sige, og det er WAUW! Du finder både fine farver, fugt og rimelig god holdbarhed pigmentmængden taget i betragtning.

UD Sheer Revolution Lipstick swatches
Fra øverste venstre hjørne og med uret er det:
 • F-Bomb: Klar rød nuance.
 • Slowburn: Orange nuance.
 • Streak: Koral nuance.
 • Anarchy: Klar pink nuance.
 • Obsessed: Rosa nuance med transparent perlemor.
 • Ladyflower: Klar mørk gammelrosa nuance.
 • Shame: Helt mørk pink med rødt og blåt perlemor.
 • Rapture: Støvet gammelrosa nuance.
 • Liar: Nude nuance med en anelse transparent perlemor.
 • Walk of Shame: Helt lys beige nuance med pink og guld perlemor.

Der er både farver, som læner sig op af den perfekte MLBB nuance, og så er der de fine varianter i klare farver, som tilfører farve til læberne, uden at det er alt for voldsomt.
Urban Decay Sheer Revolution Lipstick er perfekt til dig, som gerne vil lære at gå med læbestift. Konsistensen er som en læbepomade og de fugter læberne godt, samtidig er farverne lette at tone lidt ned, hvis du endnu ikke er helt tryg ved kraftige farver.
Noget overraskende er jeg blevet virkelig glad for den helt lyse beige Walk of Shame, den får nemlig mine sædvanligvis ret røde læber til at blive blege på den helt rigtige måde.

Urban Decay Sheer Revolution Lipstick koster 145 kroner, og du finder den i Magasin eller i Magasin Webshop.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Line

Havde selv ledt længe efter den helt rigtige “nude” læbestift til mine små læber, som bare ikke går sammen med lang farver. Faldt over Walk of Shame for et par måneder siden og har nu indkøbt ialt 5 stk, så der der er til kontoret og diverse håndtasker:-)

Helene Randløv

Hej Line
Ja, det er så fin en farve, det er virkelig en favorit i øjeblikket <3
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *