ghd rejse-hårtørrer – bedste køb til kufferten

09.04.15
ghd travel rejse hårtørrer

ghd travel rejse hårtørrer

Sommeren nærmer sig, og jeg vil derfor benytte lejligheden til at gentage min varmeste anbefaling af min egen favorit rejse føntørrer til kun 200 kroner: ghd.

Jeg har tidligere talt varmt for den lille rejsehårtørrer fra ghd. Du får en super føntørrer, der kan måle sig med mange i fuld størrelse, og som kan klappes sammen og pakkes ned i kufferten.

Den er på 1400 watt, hvilket er absolut rigeligt til at tørre hår og bruger også ghd’s ion-teknologi, der kan modvirke elektrisk hår. Den har to hastigheder, et aftageligt næb-mundstykke og kan bruges med både 120 og 240 v, hvis du skal en tur til USA (bare husk et rejsestik).

ghd rejse føntørrer er perfekt til både rejsebrug og til sportstasken, og hvis du ikke har brug for specielle funktioner såsom kold luft eller diffuser, er den også aldeles udemærket til hverdag. Læs mere her om hvorfor 1400 watt er rigeligt til de flestes behov.

Rejsehårtørren er den samme som har været med i rejsesæt fra ghd, hvis du har en derfra.

Her kan du købe den
ghd travel hairdryer er pt. billigst hos Nicehair, hvor den koster 199 kroner. Den koster 249 kroner hos billigvoks.dk.
Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
5 kommentarer
Karina

Hej 🙂
Er det en ny udgave ghd har lavet? Jeg købte umiddelbart den samme for nogle år siden, men “gitteret” bagpå er med så store huller, at mit hår flere gange på en hårtørring fanges i gitteret og brænder :/ Så til dem med langt hår, er det noget at være opmærksom på! Ellers mega ærgerligt, da den ellers er rigtig god, også til mit kraftige hår 🙂
Men kan man være heldig, at gitteret er blevet mindre (normalt) på den du skriver om? 😀 For så skal jeg da have anskaffet mig en ny 🙂

Katja Moikjær

Jeg er i tvivl her Karina. Jeg ved ikke om gitteret er blevet anderledes. Jeg har selv hår til skuldrene og har aldrig haft det problem. Men har altså heller ikke overvældende mængder af hår. Når du siger store huller – hvor store mener du så?

Karina

well, de er som sådan ikke “store”, men dog større end på de fleste andre hårtørrer. Min hår virvler sig utrolig nemt derind og bliver brændt, men jeg har også langt hår, og meget af det 🙂
Så mit spørgsmål gik nok nærmere på, om denne ghd rejsestørrelse har større huller end din evt anden hårtørrer? 🙂
Mvh Karina

Jane

Hejsa. Jeg har denne hårtørrer også – og undersøgte om den har ion-teknologi, og kom ind på din side, hvor du skriver den har. Jeg har lige skrevet til GHD, da jeg var i tvivl om det var korrekt, og har lige fået svar:
hej Jane, tak for din henvendelse. Det kan du tro. I vores rejseføntørrer er der ikke ion-teknologi. Go dag Hilsen Camilla – ghd scandinavia
Så der er umiddelbart ikke ion-teknologi i denne rejse-føntørrer, desværre. Ville selv ønske der var 🙂

Katja Moikjær

Tusind tak for svar!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *