20 procent i Magasin kun i dag

03.03.15
Magasin udsalg

Magasin udsalg

Magasin.dk har i dag 20 procent på alt i beauty-afdelingen. For at få rabatten skal du være oprettet som Goodie Card kunde og logge ind på Magasin.dk. Det er helt gratis – jeg er det selv.

Pudderdåsernes egne produkter er selvfølgelig også med i de 20 procent. Alt i en creme og Alt i en makeupfjerner er på lager, så det er de to produkter, du kan købe med 20 procent rabat. Jeg kan varmt anbefale Alt i en creme til vintertør hud. Jeg har selv en stående i (næsten) hvert eneste rum i denne knastørre tid for at afhjælpe alt fra tørre hænder til tør hud omkring øjnene.

Tilbuddet gælder også i butikkerne og altså kun på beauty og kun i dag. Du skal have Goodie Card for at få de 20 procent.
Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
3 kommentarer
Nina

Hvornår tror I den næste dag med 20% kommer? Går der 3 måneder igen?? 🙁

Katja Moikjær

Jeg ved det ikke desværre. Vi får det at vide samtidig med jer 🙂

Stine

God ide at bruge jeres alt i en creme som håndcreme (Y). Det vil jeg prøve Og har været forbi Magasin.dk efter Rituals, Urban Decay og Kiehls og Clarins. Fedt med 20 % off og jeg glæder mig til pakken med alle goodie’rne 😀

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *