Sidste chance: 25 procent på Nicehair.dk

28.02.15
Nicehair

Nicehair

Nicehair har i februar haft 25 procent med koden FEBRUAR. Og i dag er sidste chance for at udnytte den ret store rabat på de mange brands, som webshoppen med frisør-brands har.

Jeg brugte den selv i sidste uge på at købe den Wet Brush, som alle på internettet snakker om, til både Helene og jeg selv. Og efter et par dages brug kan jeg i hvert fald sige, at det aldrig før har været så nemt og smertefrit at rede mit våde hår igennem efter badet. Jeg købte også en af de sprayvokse, som OSIS har lanceret. OSIS der ellers er bedst kendt for deres hårpudder. Jeg er ikke helt klar til at mene noget om den endnu – er der nogen af jer andre, der har prøvet den?

Det er også værd at lægge mærke til at rabatkoden også virker på GHD.

Brug rabatkoden FEBRUAR i dag her på Nicehair.dk

 

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
13 kommentarer
Liselotte Alminde

Hej 🙂 Jeg har lige modtaget min Mason Persson hårbørste fra England ( læs: i torsdags) . Jeg bestilte den efter at have læst jeres gode anbefaling. Og de havde 20 procent 🙂 Som i gjorde mig opmærksom på i lørdags. TAK 🙂 Tænker så har jeg vel ikke brug for den WET børste i omtaler her ? Min nye vidunderbørste klarer vel alt. Jeg købte den med nylon/bristle popular stor. Den dyreste børste jeg nogensinde har købt, selvom jeg fik rabat. God weekend.
Kh Liselotte

Caroline

Jeg fik Mason pearson børste af min mand til jul, og den er FANTASTISK 🙂 jeg reder aldrig mit hår bare efter badet, så snart det er tørt, reder jeg det med min børste, og den gør det upåklageligt 🙂

Helene Randløv

Den er fantastisk… ingen tvivl om det! Men det er de færreste, som kan slippe afsted med at lade håret tørre efter badet og først rede håret, når det er tørt. Jeg ville ende med en høstak og min søn (ham med det lange tykke garn)… jeg tør slet ikke tænke på det!
Kh. Helene

Louise

Har begge børster. Har aldrig brugt min Mason pearson til vådt hår, der bruger jeg wet brush. Tror faktisk heller ikke Mason børsten vil kunne udredde vådt hår smertefrit, også kan jeg forestille mig, at hvis din Mason børste skal holde mange år tror jeg ikke den skal bruges i vådt hår.
Anbefaler ihvertfald begge børster herfra

Helene Randløv

Og det er jeg helt enig i!
Kh. Helene

Helene Randløv

Hej Liselotte
Jeg vil ikke anbefale dig at bruge MP i vådt hår! Den får svært ved at nå at tørre og det kommer på sigt til at ødelægge din hårbørste.
Kh. Helene

Liselotte Alminde

Hej igen Helene, tak for svar….nu overvejer jeg faktisk istedet at købe en MP kam….det må da være perfekt når jeg har børsten. Jeg har nemlig næsten taljelangt hår, så der er meget at rede 🙂
Kh Liselotte

Helene Randløv

Hej Liselotte
Den har jeg ikke selv erfaringer med, men en kam er nok ikke en skidt idé :-*
Kh. Helene

Liselotte Alminde

Hej igen 🙂 Smiler; jeg har snart erfaringer med kammen, for jeg har netop bestilt en hos Barnholdts 🙂 God tirsdag . Kh Liselotte

Katja Moikjær

Så må du give et referat. En dejlig tirsdag til dig også 🙂

Helene Randløv

Cool, jeg glæder mig til at høre mere om det!
:-*

Marie

Hej skønne dåser 🙂
Jeg er lige begyndt at bruge jeres t-zone peeling og glæder mig til at se resultaterne. Jeg har dog et spørgsmål, som jeg håber, at I kan hjælpe mig med at opklare: er det meningen, at t-zone peelingen skal lugte? Jeg synes, at min lugter meget skarpt og besk, men er i tvivl om, om der mon er noget galt med min, eller om de bare lugter sådan…
God weekend til jer.
Kh Marie

Helene Randløv

Hej Marie
Der er ikke noget galt med den, salicylsyre lugter bare skrækkeligt, og da cremen er uparfumeret, er der ikke noget i, som kan maskere eller neutralisere den lugt.
God weekend til dig også :-*
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *