Tirsdagstip: Sådan kan du redde din manicure med glitter

17.02.15
Glitter fra Fanzis.com

Glitter fra Fanzis.com

Sådan kan du redde din manicure med glitter er et tip, jeg har skrevet før, men i løbet af den sidste uge er der blevet linket til det tidligere indlæg en del gange. Så jeg tænkte, at det måtte være tid til at genopfriske det virkelig hurtige tip, som på få øjeblikke kan redde en manicure, som har set bedre dage. Det er et tip, som jeg ofte selv benytter mig af, fordi neglelak ikke holder sindssygt godt på mine bløde negle. Og helt ærlig… det ser virkelig sjusket ud med afskallet neglelak.

Bemærkelsesværdigt
I de sidste par måneder, har jeg benyttet mig af en anden metode, end jeg plejer. Det kræver mere tid og kan ikke gøres på farten, men resultatet er også langt mere bemærkelsesværdigt. Generelt bliver både kvinder og mænd fanget af synet af glitter. Det er især sjovt at opdage, hvor meget mænd faktisk lægger mærke til og kommenterer glitter, uanset om det er makeuppen eller neglene, som glitrer.

På det sidste…
Som sagt har jeg på det sidste brugt en anden metode. Og det skyldes ene og alene, at min kærlighed til løst glitter er blomstret helt forårsagtigt op, siden webshoppen Fanzis.com åbnede… Jeg skrev om Fanzis.com i sidste uge, og jeg kan virkelig varmt anbefale Franziskas fine webshop, hvis du også elsker glitter.
Det er mere omstændeligt med løst glitter, men det er også bare virkelig fint!
Fremgangsmåden er at lakere neglene en efter en og derefter dyppe hver enkelt negl i glitter, mens lakken stadig er våd. Det sviner lidt, men bruger du en af de væsker til at dryppe på for at få neglelakken til at tørre, så tager det et øjeblik, før du kan vaske overskydende glitter af hænderne. Alt i alt tager det mig ti minutter, hvis det er alle neglene, som skal piftes op med glitter.

Med neglelak
Du kan selvfølgelig sagtens bruge en glitterlak, gør du det, er det en rigtig god idé, at bruge en som er forholdsvis mættet af glitter. Så slipper du for at lægge flere lag lak, som i sagens natur vil være længere tid om at tørre. En af ovennævnte væsker til at dryppe på vil også i dette tilfælde forkorte tørretiden betragteligt.
Uanset om du vælger den ene eller den anden metode, så behøver du selvfølgelig ikke at gøre det på alle neglene… Det er nemlig også fint, som detalje på en enkelt negl, for eksempel på pegefingeren som i hvert fald oftest er min mest udsatte negl.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
Nina

Hej “dåser” 😉
En god side med glitter er også litcosmetics.com, har bestilt fra dem et par gange, så fin glitter, og de kører tit tilbud, som 2 for 1 osv..
No glitter no glory (:

Helene Randløv

Hej Nina
Jaaaa <3 Det er rigtigt!
Kh. Helene

inger hansen

Super tip! Kan man drysse det løse glitter over den våde lak mon, i stedet for at dyppe?

Helene Randløv

Ja, det kan du sagtens! Jeg synes bare, at glitteret sidder bedre fast, når jeg dypper.
:-*

Mette Straagaard

Ved du om glitteret er eyesafe ? 🙂

Helene Randløv

Hej Mette
Det er det desværre ikke!
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *