Glitter fra Fanzis.com

09.02.15
Glitter fra Fanzis.com

Glitter fra Fanzis.com

Fanzis.com finder du det fineste glitter i mange forskellige farver… Hvis det har været uklart før, så kan jeg godt røbe, at glitter har en helt særlig plads i mit hjerte. Det er fint uanset, hvordan jeg vender og drejer det. Min mor kan rapportere, at kærligheden til glitter startede meget tidligt. Alt der glimter og glitrer, har åbenbart altid tiltrukket mig. Min mand har været fælt træt af glitter, især op til jul, når han ender med at have glitter i håret og skægget.  Han synes ikke helt at værdsætte glitter lige så højt, som jeg gør. På den anden side forstår jeg ham godt lidt… For et eneste stykke glitter ses tydeligt på hans noget mørkere hud og hår.

Fanzis.com
For rigtig længe siden talte jeg med Franziska i en af neglegrupperne på facebook, hun solgte alt mulig neglehalløj, og så boede hun samtidig meget tæt på mine forældre, så det var mere end almindelig fristende at købe de fine sager.
Derfor var det også meget naturligt for mig at kigge nærmere på hendes webshop Fanzis.com, da den åbnede for nylig. Først og fremmest vil jeg virkelig gerne støtte en, hvis hjerte banker mindst lige så hårdt for glitter, som mit eget gør… Det er nemlig primært glitter Franziska sælger i shoppen. Og der er mange flotte farver at vælge mellem og samtidig inspiration til brugen af glitteret på bloggen.

Appeal 4
Fanzis.com finder du også nogle af mine favorit neglelakker, nemlig Appeal 4 som netop har lanceret forårskollektionen. Det kommer sikkert ikke bag på dig, at jeg synes kollektionen er fin og jeg lover snart at tage billeder og skrive mere om den på bloggen. Indtil da kan du glæde dig over de smukke billeder, som Franziska tager af de forskellige neglelakker og deler i galleriet.  På min instagram profil kan du se billeder af weekendens leg med lakken No. 113 Beauty Of The Night med glitter No. 13 og No. 26.

En dåse med 10 gram glitter koster 39 kroner, og der er femogtyve forskellige farver at vælge mellem. Til sommer har jeg valgt nogle lækre neon nuancer, men i øjeblikket er det oftest de grå, sorte og blå jeg griber efter… Appeal 4 koster som sædvanlig 79 kroner.
Søde Franziska har været i gavekodehumør og derfor får du med koden: ”powderdose15” 15 procent rabat på alle køb over 300 kroner eksklusiv forsendelse.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *