Vind 5000 kroner til Wolford

05.02.15
Wolford

Wolford

Dåsedarlingen Wolford udlodder igen et gavekort på 5000 kroner til deres eksklusive danske webshop. Alt, du skal gøre, for at være med i den store konkurrence, er at melde dig til Wolfords nyhedsbrev her.

Jeg ved godt, at strømpebukser og undertøj ligger udenfor vores stofområde, men jeg vil alligevel lige snige mig til at nævne et par favoritprodukter fra Wolford i mit garderobeskab. Det er først og fremmest deres strømpebukser, mine lange ben er afhængige af. Wolford er det eneste brand, der har forstået, at mine ben ikke stopper ved knæskallen…

Varme ben i sort merinould
På denne årstid er det de sorte Merino strømper, jeg går i. Jeg drømmer om et par merino i rib. Har nogen af jer prøvet dem?

Til min store overraskelse opdagede for et par år siden, at Wolford også laver noget dejligt shapewear. Jeg er blevet for gammel og magelig til shapewear, der føles som et edwardiansk korset. Min sorte underkjole fra Wolford føles bare som en blød underkjole, men holder alligevel de værste buler inde.

Jeg ville altså ikke have nogle problemer med at bruge de 5.000 kroner, som du kan vinde ved at tilmelde dig Wolfords nyhedsbrev her. Hvad med dig?

Sponsoreret indlæg

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
7 kommentarer
Susan

Jeg ville gerne deltage, men alle alarmklokker ringer, når jeg skal oplyse hvornår jeg har fødselsdag og år, hvad skal de bruge det til..??
Sortere mig fra, fordi jeg ikke er målgruppen som vinder..??
Jeg har ikke tilmeldt mig..
Jeg er en *ældre* dame..

Emma

Eftersom der står “modtag noget lækkert på din fødselsdag”, så tror jeg ikke, at du skal være nervøs for at blive sorteret fra pga. af alder. Du modtager nok nærmere et lille tilgodebevis som fødselsdagsgave kunne jeg forestille mig.

Katja Moikjær

Jeg nåede til samme konklusion Emma. De skriver jo, det er for at man kan få en overraskelse på ens fødselsdag – jeg tænker, at det er lidt ligesom Trendsales, der giver gratis VIP medlemsskab omkring ens fødselsdag, og Adidas sender mig også altid en rabatkode osv.? Jeg har i hvert fald også oplyst min egen høje alder 🙂

Stine

Jeg har købt deres cottonblend strømpebukser med “control top” i år. Jeg elsker dem! Det er rart at slaskefølelen når jeg går, ikke er der når jeg har dem på :-p. Men jeg elsker nu osse alle mine andre strømpebukser fra Wolford :-D. Wolford er stærkt vanedannende. Mht alder tror jeg ikke engang jeg har oplyst mit rigtige fødselsår. Jeg skulle scrolle alt for langt 😉

Line Sally

Har aldrig prøvet Wolfords produkter, men krydser fingre for mit held og fremtidige varme forhold til mine ben

Eva Jensen

Hvad hvis man allerede modtager deres nyhedsbrev (siden sidste hang i havde lignende konkurrence) ? 🙂

Helene Randløv

Hej Eva…
Det ved jeg faktisk ikke :-/
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *