Vind en uges ferie i Italien til 12.000 kroner

31.01.15
Vind en uges ferie til Italien med Fri Ferie

Vind en uges ferie til Italien med Fri FerieSponsoreret indlæg

Friferie udlodder igen en rejse til en værdi af 12.000 kroner til hele familien. Præmien er en kør-selv ferie til Italien med luksuscamping for hele familien.

For to år siden var vi selv på kør-selv-familieferie i Italien. Det var en fantastisk tur – og lidt vildt at tænke på lige nu med to styks nyfødte i huset, hvor det er en meget stor begivenhed bare at komme ned i stueetagen i løbet af dagen. Jeg glæder mig, til det igen bliver vores tur til at køre på ferie igen.

Det kan du komme til nu, hvis du tilmelder dig Friferie.dk’s nyhedsbrev her og er den heldige vinder af kør-selv-ferien med luksuscamping til Italien til en værdi af 12.000 kroner. Du skal også svare på, I hvilket land Gardasøen ligger – Italien eller Tyskland. (Og hvis jeg nu siger, at det er Eriks yndlingsland, fordi det er der, isen og pastaen kommer fra, så kan I godt gætte, at det er Italien, ikke?

PS. Konkurrencen virker også, hvis du er på mobilen, og der slipper du endda for det meget svære spørgsmål.

Sponsoreret indlæg

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *