Fredagsfavorit: Redken Pillow Proof Blow Dry Express Primer og Two Day Extender

23.01.15
Redken Pillow Proof Blow Dry Express Primer og Two Day Extender

Redken Pillow Proof Blow Dry Express Primer og Two Day Extender

Når du læser de anprisninger, som er tilknyttet Redken Pillow Proof Blow Dry serien, så vil du måske nikke let overbærende og tænke: ”Den er god med jer!”
Det ved jeg, at jeg gjorde. For bare et par måneder siden, havde jeg kun haft ganske få produkter fra Redken i hænderne, og selvom jeg har fået produkterne anbefalet igen og igen, er jeg aldrig rigtig nået så langt.
Det var først en af de morgener, som bare var startet med at alt gik galt… Et blik i spejlet afslørede, at frisuren med lidt hjælp og god vilje godt kunne holde endnu en dag. Så jeg greb en tilfældig tørshampoo på hylden med produkter til test. Det er altid med en vis nervøsitet, jeg tester den slags, og lad os nu være ærlige… det går ret tit galt. Og netop den morgen havde jeg bare ikke brug for, at det gik mere galt.

For kritisk?
Sædvanligvis er tørshampoo det sidste, jeg tester, når jeg tester hårprodukter. Det er nemlig ualmindelig sjældent, at det er den helt store fornøjelse. Der er næsten altid et eller andet punkt, hvor jeg tænker æv. Det kan være den struktur håret får, det kan være lugten, det kan være det irriterende pulver look og så kan det selvfølgelig være effekten. Nemt er det ikke, og indrømmet… jeg er nok ikke så let at gøre tilpas netop på dette punkt.

Gråhåret?
Når man er mørkhåret, ser det om muligt endnu mere træls ud, med det der lag af hvidt pulver. De rigtig træls af dem kan endda få håret til at se gråt ud, og det er ikke på den fede måde.
Redken Pillow Proof Blow Dry Two Day Extender er virkelig effektiv, håret fremstår rent og frisk, selv følelsen i hovedbunden er rar. Og håret er på ingen måde træls eller stift at have med at gøre, og så er den helt usynlig i både mit (som er farvet mørke brunt) og mandens hår (som naturligt er næsten sort).
Om den holder længere, ved jeg endnu ikke, men jeg har en fornemmelse af at bruge meget mindre produkt, når det er den, jeg har fat i.

Det vigtigste
Redken har gjort det umuligt at modstå varmebeskyttelse til håret. Selvom det desværre ikke er så mange, som helt kan se formålet med at anvende et produkt, som ikke gør andet end at beskytte mod varme op til 232 grader. Så har det altid haft høj prioritet hos mig. Det, der gør Redken Pillow Proof Blow Dry Express Primer umulig at modstå, er, at den samtidig med rigtig god varmebeskyttelse sørger for, at håret bliver tørt meget hurtigere. Det er virkelig en kæmpe hjælp, og det sparer meget tid om morgenen. Og som om det ikke er nok, så får du også både volumen og en virkelig god base for eventuel efterfølgende styling.

Redken Pillow Proof Blow Dry Express Primer og Two Day Extender koster begge to 240 kroner, og du finder produkterne hos udvalgte frisører, og online fandt jeg dem hos I love Shampoo, hvor de endda er lidt billigere.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
28 kommentarer
Glassow

Jeg må have fingrene i den tørshampoo! Jeg synes altid, at de efterlader en træls følelse i hovedbunden 🙂

Helene Randløv

Hej Glassow
Ja, det kan jeg virkelig godt genkende!
Håber den virker for dig :-*
Kh. Helene

Henriette // Blondinemor

Totalt uden for kontekst af dette indlæg, så vil jeg bare lige sige JEG ELSKER JERES BLOG! I gør det så godt 🙂

Helene Randløv

Mange tak Henriette <3

Johanne

Hej søde piger!
Jeg vil sige at jeg altid har kendt til jeres blog, men det er først nu, at jeg RIGTIG læser den, og jeg er – som Blondinemor kan jeg se – BLOWN AWAY!
Fed fedt blog!
Jeg har et spørgsmål I måske vil svare på?
Selvbruner!
Jeg er meget meget lys og hvis jeg skal have lidt farve (mere end de lotions med lidt farve i, som Dove), så har jeg fundet ud af at den der Nordic Tan er god – og sindssygt drøj. Lugter SLET IKKE.
Nå, men mit problem er ift. hænderne.. Enten er de kridhvide, eller fejlfarvede af selvbruneren! Det er som om den reagerer anerledes på mine hænder og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre 😀 Hvad skal man holde sig fra? FIF? Kan man mikse det med noget creme?
KH Johanne

Helene Randløv

Hej Johanne
Mange tak for ros <3
Jeg går ud fra, at vi taler om håndryggene? Er det måske håndvask, som gør det udfordrende?
Kh. Helene

Johanne

Ja, og mellem fingrene. Der skal jo LIDT farve til (på håndryggen) og fingrene (ikke så meget mellem), og det bliver altid noget orange klatværk 🙁

Helene Randløv

Hmmm, jeg må erkende, at jeg virkelig ikke er ekspert, når det kommer til selvbruner. Hvis den du bruger kan blandes med lidt creme, ville jeg nok vælge at gøre det. Ellers ved jeg simpelthen ikke hvad jeg skal råde dig til. Der er et produkt, der hedder tan off, måske er det en løsning? Ellers har jeg altid selv haft stor glæde af Jane Iredales selvbruner som bygges op over et par dage, så ser klatterne ikke så vilde ud.
Jeg går ud fra, at du bruger en af de der handsker?
Kh. Helene

lene

Har du prøvet at påføre et tyndt lag enten fugt eller aha serum under selvbruneren på hænderne? Påfør så med en vatrondel og så brug en ny tør vatrondel til at tone farven ud på fingersiderne og ud på fingrene. Det er lidt som at kunstmale. Det er nemmere at øve sig om man bruger en selvbruner MED farve de første gange.

Helene Randløv

Tak for hjælpen Lene, ja selv vi kommer til kort! Dit råd lyder virkelig godt, logisk set burde det virke!
:-*
Kh. Helene

lene

Ja, jeg har brugt det rigtigt mange gange selv. I tilæg så er det en god ide at tænke på at lige der hvor fingrene bøjer er lidt ligesom ens knæ eller albuer mht til selvbruner så bruner det ekstra der, der skal man tørre den overskudende selvbruner af eller kommer det at sætte sig i folderne og give et ujævne resultat. Øvelse gør mester, læg også mærke til hvordan dine hænder får farve om sommeren så kan du efterligne det om vinteren.
Den gang jeg gik meget op i selvbruner fandtes der også en eller anden fiks creme som man kunne bruge til at udjævne et plettet resultat, som var rigtigt god, men navn og mærke har jeg glemt. Den var især god til tørre og ru partier som gerne farves ujænvt.

Helene Randløv

Tak igen for dine erfaringer Lene, det er fantastisk at I også kan hjælpe hinanden.
Der flere af de der cremer, og jeg tænker de virker næsten ens.
Kh. Helene

Kiri

Hej Pudderdåserne!
Jeg ville høre jer om i kunne hjælpe.
Jeg kunne rigtig godt tænke mig at få mit hår lysere, en naturlig pæn blond farve, da jeg selv hænger på en leverpostejsfarve.
Jeg har førhen fået det farvet mørkebrunt 2 gange for nogle år siden, og for 1,5 år siden fik jeg også lavet lyse striber i hos frisøren, men synes det bliv lidt for tydeligt, og “zebra”-agtigt. Jeg ville høre hvad i ville have af råd, skal jeg gå til frisøren/hjemmefarve, permanent/striber osv. Er 17 år, så har ikke sådan ekstremt mange penge desværre…
Håber i kan hjælpe!

Helene Randløv

Hej Kiri
Jeg vil ikke anbefale dig at løfte hårfarven der hjemme. Alt for mange ender med en sørgelig tisgul nuance. Hvorfor jeg mener at det er et job for frisøren.
Det er ærgerligt med din frisøroplevelse med zebrahåret, men jeg vil vove at påstå, at det “bare” er en virkelig dårlig frisør! Når det er sagt, har jeg set virkelig fine resultater med L’Oréal Casting Sunkiss Jelly, så måske det er noget for dig.
Kh. Helene

Kiri

Mange mange tak! 🙂 Tror jeg alligevel ender med at måtte smide penge efter en frisør 🙂

Helene Randløv

Held og lykke med det :-*

Kathrine

Lige et tip: De er på feelunique’s hjemmeside lige nu til 117 kr 🙂

Helene Randløv

Sejt! Tak for tip :-*

lene

Den spray bruger jeg også! Den er silikonefri og virker fantastisk godt. Til med en teeenager med fedtet hår accepterer den som redning en gang i mellem…
jeg har et andet spm jeg håber hurtigt kan få svar på så jeg kan shoppe på nettet i weekenden, fra jeres serie.
jeg var nede i magasin og fik en lille klat af jeres t-zone respektive aha serum. Expedienten var ret sur og ukoncentrered, Står og smiler ad hende og prøver og så siger hun, hvad er det? (som hvad mener du?) og jeg svarer, jeg er bare glad, ved du det smitter måske? He he. I vært fald er jeg ikke sikker hun fik skrevet korrekt på hvilken som var hvilken.
Så mit spørgsmål er:
Er AHA serumet helt hvidt som sne i farven
og T-zone er mere grålig eller ser lidt mere ud som gele?
Nu når jeg skal vælge en af dem til at starte op på ville det være bedst om de er de rigtige.
Alt i en creme og anti age prøvede jeg på hånden og dem skal jeg også have fingre i!
Håber på svar om end det er et andet emne end tørshampoo 🙂

lene

Undskyld to gange, slet det første indlæg, det har nogle fejl. Det andet er bedre.
Var ikke meningen det skulle komme to gange!
Pardon!

Helene Randløv

Det sker jo :-* Det er helt i orden!
Kh. Helene

Helene Randløv

Hej Lene
Se det havde jeg ikke engang set. Jeg beklager virkelig det sene svar, jeg har holdt rund fødselsdag hele weekenden…
Nu har jeg hentet dem begge to og trykket en klat ud af hver på hånden. Det er T-zone Peeling der er hvid og AHA-Serum der er geléagtig. Jeg beklager den sure ekspedient, vi må sende hende en venlig tanke :-*
God fornøjelse med dem
Kh. Helene

lene

Tilykke! Til fødselaren.
Jo, tak, det giver så mere mening, da den hvide ikke gjorde noget for mig. Nu tester jeg den transperante, aha serumen og så går jeg og køber både den og anti age og alt i en. Tak for svar, en god blog og skøn service og altid smilende og søde I er (kommer vist at lyde lidt som Yoda her?) Hav en skøn dag!

Helene Randløv

Mange tak Lene 😀
Tak for ros, jeg håber, du bliver glad for produkterne. Yoda er helt okay :-*
Kh. Helene

Frida Pind

Super anmeldelse – som altid! Tror helt klart jeg skal have fat i tørshampooen! Er virkeligt stor tilhænger af jeres blog!

Helene Randløv

Hej Frida
Mange tak, jeg er i hvert fald virkelig glad for den, og jeg har prøvet MANGE tørshampooer efterhånden.
Kh. Helene

Sabina

Uh.. Det lyder som en tørshampoo man SKAL prøve.. Men hvad med duften??

Helene Randløv

Hej Sabina
Den dufter så vidt jeg husker ret neutralt.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *