Fredagsfavorit: Bare Minerals Prime Time Primer Shadow

Bare Minerals Prime Time Primer Shadow i farven Racing Green
16.01.15

Bare Minerals Prime Time Primer Shadow i farven Racing Green

Cremeøjenskygger er nemme at have med at gøre, det er dem, der redder dig på de travle morgener og dem, der får looket til at holde. Det var i forbindelse med at Bare Minerals åbnede deres helt egen stand i Magasin i efteråret forrige år, at jeg stiftede kendskab med de virkelig fede metalliske varianter af denne øjenskygge. Desværre er standen i magasin lukket igen, men du kan sagtens få Bare Minerals både i Magasin og i Sephora endnu.

Racing Green
Selv har jeg kun denne ene Bare Minerals Prime Time Primer Shadow, og selvfølgelig er den grøn. Den har været glemt, fordi der hele tiden kommer nye sjove ting, jeg kan kaste mig over at teste. Da jeg så faldt over den forleden, faldt jeg for den på ny. Den er rimelig mørk, men den kan virkelig nemt justeres op og ned i intensitet afhængigt af, hvad du lige er til. Som base har jeg brugt den et hav af gange.

Bare Minerals Prime Time Primer Shadow i farven Racing Green  Swatch

Den er især lækker under pigmenter, som changerer bare en smule, men jeg har også brugt den helt alene. Et par gange har jeg brugt den alene til et smokey eye, det kræver, at du har en pensel at tone ud med, og at du arbejder forholdsvis hurtigt. Ellers sætter skyggen sig hurtigere, end du kan nå at tone den ud.

Redskaber
Der er flere andre og lysere farver at vælge mellem, men jeg griber oftest efter de lidt mørkere, fordi de bare får noget helt andet frem i de mørke skygger, og det er oftest dem, jeg bruger både til hverdag og fest. Når du bruger mørke cremeøjenskygger, er det selvfølgelig super vigtigt, at de bliver tonet ordentligt ud, du kan sagtens bruge en finger, hvis du bedst kan sådan. Det kan jeg slet ikke, og derfor bruger jeg altid samme type pensel, som jeg bruger til concealer, nemlig en blød og lidt pjusket pensel.

Bare Minerals Prime Time Primer Shadow i farven Racing Green er på tilbud i Magasin i øjeblikket og koster derfor 119,70 kroner. Ellers koster Bare Minerals Prime Time Primer Shadow 399 kroner, og du finder den i Magasin, Sephora og i Stylebox, som også sælger dem online.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *