Urban Decay Naked Skin Bronzing Beauty Balm Broad Spectrum SPF 20

15.01.15
Urban Decay Naked Skin Bronzing Beauty Balm

Urban Decay Naked Skin Bronzing Beauty Balm

På min fødselsdag sidste år, holdt Urban Decay en stor fest, jeg var inviteret, men det var nu lanceringen af det skønne brand, vi skulle fejre. Mandagen efter var der undtagelsestilstands lignende scenarier i Magasin, da dørene til det lilla univers blev slået op eller måske nærmere væltet.
Den dag havde jeg ikke lige mulighed for at deltage i festlighederne, så jeg vil godt starte med at sige: Velkommen til, jeg har glædet mig til jeres indtog længe!
Læser du med her på bloggen regelmæssigt, ved du godt, at jeg ikke har et særlig nært forhold til det Urban Decay er mest kendt for her hjemme, nemlig deres Naked Paletter. Det er jo ikke til at fatte, at det skal være så kedeligt, når nu mærket har så meget fantastisk at byde på… Nej, det forstår jeg altså ikke!

Hvilken hånd…
Det eneste jeg rigtig har haft fingrene i fra Urban Decay, er deres 24/7 Glide-On Eye Pencil. Ikke engang Eyeshadow Primer Potion har jeg prøvet. Så det er bestemt ikke en overvældende erfaring, jeg har med hverken mærket eller produkterne. Der er selvfølgelig en masse produkter, som jeg har haft lyst til at prøve og mindst lige så mange, som ja ikke lige har nået min bevidsthed. Lad mig bare sige det sådan, at det ikke er det efterhånden ret omfattende Naked katalog, som får mit hjerte til at banke.
Det gør de übermetalliske øjenskygger, de interessante setting sprays, glitter linerne, de farverige paletter. Ja, der er faktisk en del…

Et tegn
Nu har Urban Decay sammen med Magasin med meget stor sandsynlighed undersøgt markedet grundigt. Og derfor var det nogle af de helt sikre produkter, som vi fik med hjem fra festen. Der var ikke meget spræl eller eventyr over dem. Og derfor har jeg ikke ligefrem skyndt mig med at komme i gang med at teste. Her forleden satte jeg mig endelig ned og fik overblik over, hvad det egentlig var.
Ældsten grinede af mig, fordi jeg åbenbart vrængede ansigt af et af produkterne. Derfor mente han, at det var et tegn til, at jeg skulle starte med den. Og sådan faldt valget på Urban Decay Naked Skin Bronzing Beauty Balm Broad Spectrum SPF 20… som jeg var nødt til at læse en hel del om, før jeg var overbevist om formålet med den.

En rigtig bruncreme
Da jeg trykkede en smule af Urban Decay Naked Skin Bronzing Beauty Balm Broad Spectrum SPF 20 ud på håndryggen, havde jeg endnu sværere ved at finde en grimasse, som passede. Cremen ligner simpelthen en creme, som jeg var vild med der i midt- og slut firserne… Det var min bruncreme, og ja det hed det altså! Er du gal, den var mørk, og min hals og ansigt havde to helt forskellige farver, det var så lækkert! De tanker, jeg tænkte i det øjeblik, jeg trykkede på tuben, er ikke egnet til gentagelse!
Alligevel tog jeg mig sammen og prøvede Urban Decay Naked Skin Bronzing Beauty Balm Broad Spectrum SPF 20 i ansigtet.

Urban Decay Naked Skin Bronzing Beauty Balm swatch
Du kan godt fornemme at der er en del “lysreflekterende partikler” i cremen på dette billede

Alt det gode
Der skal slet ikke være nogen tvivl om, at Urban Decay Naked Skin Bronzing Beauty Balm Broad Spectrum SPF 20 er et interessant produkt. På æsken lover Urban Decay ret mange forskellige ting, og i forhold til, hvor skeptisk jeg var, så er det forsvindende lidt jeg stadig tvivler på. For det er en virkelig god primer, den giver en meget lækker glød og huden føles veltilpas og fugtet.
Der står godt nok, at den sagtens kan bruges alene, det er jeg helt uenig i, for det er noget af det mest glitrede, jeg længe har smurt i ansigtet.
Den er baseret på vand og silikone og formlen er bestemt lækker, den lader sig fint fordele på huden og trods den temmelig mørke farve er den virkelig nem at tone ud, så du helt undgår kanter (på billedet har jeg naturligvis overdrevet med mængden).
Resultatet, når du har lagt din foundation, er virkelig pæn, ensartet hud med en lækker glød.

Urban Decay Naked Skin Bronzing Beauty Balm Broad Spectrum SPF 20 koster 255 kroner og Urban Decay finder du i Magasin, som også sælger et udvalg af produkterne online.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Lise friis

Hvad har du brugt til at lægge den på med? Svamp, fingrene eller……?

Helene Randløv

Hej Lise
Primer lægger jeg altid med fingrene, og jeg har opfattet den som en primer. En svamp kan jeg ikke forestille mig at bruge, men en pensel fungerer med stor sandsynlighed fint.
Kh. Helene

Claudia Liv

Den skal jeg have fat i! 😀

Helene Randløv

Hej Claudia Liv
Hvis du ikke siger det til nogen…
Så tror jeg også, at det bliver et produkt, jeg genkøber… shhhh!
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *