GOSH Smokey Nudes Eye Shadow Palette 001

15.01.15
GOSH Smokey Nudes Eye Shadow Palette 001

GOSH Smokey Nudes Eye Shadow Palette 001

Siden lidt over middag og resten af aftenen i går lå dette indlæg på bloggen, det var bare en meget sær tekst, som havde sneget sig ind i stedet for nedenstående anmeldelse… Nu burde afkodning være unødvendig 😛

Siden forsommeren sidste år har der været flere paletter i handlen, end jeg nogensinde har set før. Det er en tendens, jeg er helt vild med, for jeg elsker virkelig paletter, især alle de muligheder der ofte er for afvekslende makeup. GOSH lancerede først deres tre ”9 Shades Shadow Collection” og i det sene efterår var turen kommet til Smokey Nudes Eye Shadow Palette 001. Det er en spændende palette med ti meget anvendelige farver, og jeg vil næsten vove at påstå, at der er farver for en hver smag.

Forskellige looks
Nu hedder paletten jo Smokey Nudes, og jeg går ud fra at det netop refererer til, at du kan det hele med denne palette. Der er rig mulighed for at skabe et smukt og dristigt smokey eye, men farverne tillader også noget helt diskret og enkelt. Så du kan altså uden problemer bruge paletten både til hverdag og til fest, ja og alt der i mellem. Der er i hvert fald masser af muligheder, uanset om du er til det ene eller det andet.

De ti farver
Det er en god blanding, og selvom jeg måske nok oftere vælger noget mere farverigt eller mere mat, så er det en meget anvendelig palette. I hvert fald er det lykkedes det ret fint at få skabt en hel del forskellige looks også uden at jeg kedede mig alt for meget. Øjenskyggerne har ikke navne, så her er blot en beskrivelse af de enkelte øjenskygger fra venstre mod højre (swatches skal nok komme, så snart det er blevet lyst nok til billeder):

GOSH Smokey Nudes Swatches

  • Lys beige nuance med guld perlemor: Som den eneste af de ti øjenskygger er den mildest talt ikke særlig pigmenteret, og efterlader mest et gyldent skær på huden. Den er god som en meget diskret highlighter i øjenkrogen. Eller som base på øjenlåget med en noget mørkere skygge i globelinjen. Hvis du vil fremhæve farven, kan det både hjælpe med en primer, en cremet øjenskygge eller en eyeliner i en lys nuance.
  • Lys orange nuance med guld perlemor: Den matcher mindst fem af de andre øjenskygger virkelig fint. Alene ville jeg aldrig bruge den, men i kombination med de øvrige farver er den et hit. Pigmenteringen er fin og det fine guld perlemor, kan fint bruges som effekt for eksempel i øjenkrogen eller midt på øjenlåget.
  • Lys gråbrun nuance med perlemor: Det er en såkaldt taupe eller greige, som hurtigt sniger sig ind som favorit hos de fleste. Det er også en virkelig anvendelig nuance, som er god alene, men bestemt også fint lader sig kombinere med alle andre farver i paletten.
  • Brun nuance med brunt og guld perlemor: Det er en varm brun nuance, som er let at kombinere med flere af de andre øjenskygger i paletten. Den er rigtig fin til smokey eyes, hvor den stort set kan bære hele looket alene. Den er rigtig god at bruge som liner på de lidt lysere skygger.
  • Bordeaux nuance med rødt, guld og lilla perlemor: Oftest er de bordeaux nuancer virkelig klædelige til de fleste øjenfarver. Så er spørgsmålet om du selv synes, at du kan bruge dem. Det er der naturligvis råd for, og et tip til at komme i gang er for eksempel at lægge diskret ud. Brug den bordeaux som en detalje i starten, indtil du har fået mod på at prøve den helt alene.
  • Mørk marineblå nuance med masser af blåt perlemor: Måske har jeg taget skade af at leve i starten af firserne, hvor blå mascara og øjenskygge var topmoderne… For denne nuance er naturligvis min favorit! Denne øjenskygge er ingen undtagelse, jeg bruger den gerne både alene, som detalje eller i kombination med flere af de andre skygger, faktisk kan jeg nærmest få blå til at passe ind i et hvert look…
  • Mørk blågrå nuance med blåt perlemor: Det er den af skyggerne, som er mest mat. Og egentlig tror jeg den er tænkt som en sort… Det er den bare slet ikke! Det er derimod en virkelig smuk grå. Den er skøn alene til et mørkt smokey eye, men mindst lige så fin som liner til stort set alle de andre farver.
  • Mørk metalgrå nuance med sølv perlemor: Den er grå… behøver jeg at sige andet? Grå er lig med fantastisk og så elsker jeg bare mørke skygger. Den er drønpigmenteret, lægger sig virkelig flot på låget, samtidig med at den er nem at tone ud. Den er sindssygt flot til de fleste øjenfarver, og den er oplagt til et festligt smokey eye eller som en opgradering af det mere diskrete hverdagslook.
  • Klar sølv nuance med masser af perlemor: Den er helt metallisk i farven, og den ligner mest af alt smeltet sølv, især hvis du bruger den med en fugtet pensel. Den er naturligvis oplagt at bruge til effekter og blikfang, alene synes jeg personligt at den bliver lidt for vild, men det vil med garanti være superflot til nogen.
  • Helt hvid nuance med masser af hvidt og sølv perlemor: Det er den eneste farve, jeg selv har lidt vanskelligt ved at få brugt. Og det er lidt sjovt, fordi for bare ti år siden var en af mine favoritter en lignende hvid øjenskygge… og forleden lykkedes det da også at få den brugt, så jeg selv var tilfreds med looket.

Alle skyggerne kan selvfølgelig intensiveres ved at bruge en primer, en cremeøjenskygge eller måske en matchende eyeliner som base. Og så kan de naturligvis også bruges med en fugtet pensel, på den måde kan du fremhæve den metalliske effekt, eller det perlemor der er i de enkelte øjenskygger.

Emballagen
Denne emballage vinder på udseendet, selv æsken, den kommer i, er pæn, og den er bestemt meget mere eksklusiv end GOSH øvrige emballage. Den har mere tyngde, et stort spejl og der er en pensel med i æsken.
Nu er jeg virkelig glad for emballagen til de ”9 Shades Shadow Collection” paletter, som jeg nævner ovenfor. Det er der mange grunde til, og det er præcis de samme grunde, der gør, at jeg ikke er særlig begejstret for denne emballage. Først og fremmest er den klodset og upraktisk at have med på farten, men jeg er altså også virkelig uvenner med den magnetiske lukkemekanisme… Heldigvis ved jeg, at netop emballagen har fået masser af andre til at klappe i hænderne, så jeg er sikker på, at det bare er mig der er sær…!

GOSH Smokey Nudes Eye Shadow Palette 001 finder du i Magasin og online i GOSHs egen webshop, hvor den koster 149 kroner.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
18 kommentarer
Else

Ahvabehar?:p

Helene Randløv

En fast læser som dig Else… Jeg er rystet…
Okay så… Giver det mere mening nu 😛
Kh. Helene

Else

Ååååhh, du tror alt for godt og højt om mine afkodningsevner af kraftigt forkortet plus megaunderforstået information i den meeeget korte kode – den (lidt tvivlsomme men yderst kreative) formåen topper først/kun i de sene nattetimer når promillen er festligt høj!:p
Du har ikke et billede eller to af de fine looks du kreerede med paletten? Jeg savner dine fine inspirationslooks:)

Helene Randløv

Hej Else
Selvfølgelig! Jeg ved jo, hvaad du kan med ord 😀
Hvor er du sød! Nej, jeg har ikke taget billeder af min makeup i meget lang tid, men det vil jeg da overveje at gøre igen!
Kh. Helene

Lise Emilia

Der blev vidst trykket “udgiv” lidt for tidligt 😉

Helene Randløv

Ja, men hvordan det er sket, er jeg ikke klar over, for jeg var ikke ved computeren, da indlægget blev udgivet…
Nu har jeg imidlertid sat anmeldelsen ind 😛
Kh. Helene

lene

Arbejder på at knække koden til den hemmelige besked!

Helene Randløv

Hej Lene
dfnlsdnflksdnlvnslv er kode for:
Den er god, køb den!
Nu er det gået op for mig, at vores læsere nok ikke er helt klar til denne type anmeldelser, og jeg har derfor tilføjet et par ord hist og pist 😛
Kh. Helene

lene

LOL, måske skulle I arbejde ekstra i forsvarsmagten eller noget, fordi den kode var nærmest umulig at knække. Det kunne nemt have blevet, køb den ikke ved bare et lille fejl i afkodningen. Glad I valgte at dele indholdet med os. Har lige en kurv hos Gosh som er ved at blive godt fyldt op med denne og tatam jeres produkter!

Helene Randløv

Hej Lene
Ja, der fik du vist afsløret mig… Old habits die hard 😛
UUUhhh hvor spændende, jeg er spændt på at høre, hvad du synes!
Kh. Helene

Stine

Jeg har købt en single shadow i bordeaux fra Gosh. Jeg var nervøs for om jeg ville ligne en fra Fight Club, men resultatet blev bare SÅ fint! 🙂 Tror nu jeg springer denne palette over, da jeg har både UD Naked 1 og 2 og jeg eeelsker dem (trods det at min ungdom også var i 80erne, og jeg formåede at bruge en hel koboltblå, flere lilla øjenskygger og adskillige farvede YSL mascaraer op :-D) God weekend til dig. Kh Stine

Helene Randløv

Hej Stine
Sejt, at du prøver noget nyt! Jeg er vist helt modsat alt “naturligt” og brunt, får det til at løbe koldt ned af ryggen på mig 😛
Også rigtig god weekend til dig :-*
Kh. Helene

Stine

Ja, jeg bliver stadig inspireret, men gik stille til værks med netop denne farve øjenskygge. Min bankkonto ville ikke blive så ked af det, hvis den var et fail, nu det var en Gosh. Nogen gange er skaden større 😉

Helene Randløv

Det kender jeg godt!
Kh. Helene

Dorthe

Jeg har brugt deres øjnskygger i mange år efterhånden, de er super nemme at arbejde med, og holder hele dagen/natten 😉
Hav en dejlig weekend <3

Helene Randløv

Hej Dorthe
Der var en periode, hvor jeg ikke var så tilfreds, men det er heldigvis længe siden nu.
God weekend til dig også :-*
Kh. Helene

Camilla

Det er faktisk noget tid siden, jeg stoppede med at bruge skyggerne fra Gosh, men måske jeg skulle prøve denne her palette. Er ret så vild med farverne (:

Helene Randløv

Hej Camilla
Jeg synes den er rigtig fin og meget anvendelig. Jeg har brugt den en hel del faktisk :-*
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *