Marchesa for TONI&GUY

12.01.15
Marchesa for TONI&GUY

Marchesa for TONI&GUY

TONI&GUY Hair Meet Wardrobe har virkelig slået rødder her i Danmark, det er jeg vild med. Ikke nok med at produkterne er gode og billige, de dufter vidunderligt, og så er der rigtig fine vejledninger med til at opnå det look eller den frisure, du gerne vil. Der er efterhånden en hel del af produkterne, jeg har testet, og flere af dem er nu gengangere på hylden. Duften er skøn og ikke så feminin, at hankønsvæsnerne i hjemmet stejler, når de bliver bedt om at huske hårkur eller balsam.

Mode og hår
Der, hvor man virkelig kan mærke, at TONI&GUY er landet tungt her hjemme, er på diverse catwalks under modeugerne. Med megaseje Joekim i front tryller et team af de dygtige danske frisører og hårstylister stor hårkunst frem af modellernes hår. Sidste år var jeg et smut forbi back stage til et par shows, og det er virkelig et studie i sig selv at overvære en frisure blive til.
Det får mig altid til at ønske mig et helt team af frisører, som hver dag lige kunne fikse frisuren… Okay så bare en gang i mellem. Det er bare så meget lettere, når der er en anden, der sætter håret, i hvert fald når det drejer sig om de der større opsætninger.

… på nye flasker
Samarbejdet mellem TONI&GUY Hair Meet Wardrobe og designerduoen Marchesa, som består og er grundlagt af Georgina Chapman og Keren Craig, har resulteret i noget af det Marchesa gør bedst nemlig de karakteristiske og meget smukke blomster på emballagen til fire af produkterne:

  • Casual Sea Salt Texturising: Det er en rigtig god saltvandsspray, som giver håret en fin struktur, uden at det bliver tynget eller fedtet. Du kan bruge den både i vådt og tørt hår.
  • Prep Heat Protection Mist: Den beskytter håret ved brug af alle former for varmestyling. Først fordeler du den i det håndklædetørrede hår, hvorefter det reddes igennem inden styling. Den kan sagtens bruges mellem de forskellige typer varmestyling.
  • Cleanse Shampoo for Damaged Hair: Det er en god og nærende shampoo, som vasker håret fint rent uden at det er tynget bagefter. Håret er efterladt blødt, lækkert og glansfuldt.
  • Nourish Conditioner for Damaged Hair: Den tilhørende balsam er god og nærende, og håret virker plejet og fint blankt efterfølgende. Den indeholder silikone, som får håret til at syne mindre beskadiget og genopbygget, selv de spaltede spidser vil fremstå langt pænere.

Som nævnt er duften faktisk en stor del af årsagen til, at produkterne bliver på hylden, men det vigtigste er selvfølgelig, at de kan et eller andet og der skuffer TONI&GUY Hair Meet Wardrobe heldigvis heller ikke.
Det er efterhånden en tradition med de spændende designer samarbejder og til efteråret bliver igen præsenteret for et. Indtil da kan du finde TONI&GUY Hair Meet Wardrobe eksklusivt i Matas.

Marchesa for TONI&GUY finder du kun så længe lager haves og alle produkterne koster 99,95 kroner. På telefon 70 27 77 84 får du oplyst nærmeste forhandler.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Cathrine

Dette er indlægget helt irelevant – I har tippet til ansigtscreme fra et supermarked for ikke så længe siden, men kan.ikke finde indlægget og har lige tømt den gamle ansigtscreme og kunne mega godt tænke mig at prøve et billigt alternativ 🙂
Tak, for mega mange herre gode anmeldelser, tips og råd! 🙂

Helene Randløv

Hej Cathrine
Tippet er vist nok ikke helt korrekt :-*
i hvert fald ikke, hvis det er denne, du mener?
https://pudderdaaserne.dk/2014/09/24/taenk-vinder-test-cien-anti-wrinkle-day-cream/
kh. Helene

Birgitte

Du skriver der er silicone i den balsam – er det en god ting? Synes ellers det plejer at være noget man skal undgå?

Helene Randløv

Hej Birgitte
Det har du aldrig læst her på bloggen 🙂
Der er mange, som vælger silikone fra. Jeg gør ikke! Men man skal ikke tro, at det har anden effekt, end at håret syner sundere… Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *