Hold da helt ferie

10.01.15
Vind en uges ferie til Italien med Fri Ferie

Vind en uges ferie til Italien med Fri Ferie

Sponsoreret indlæg

Nyhedsbreve fra Fri Ferie fylder indbakken med skønne feriedestinationer… de hiver mig ud af hverdagen, de får mig til at falde i staver, og de får mig til at drømme mig langt væk… Væk fra hverdagen, væk fra arbejdet og væk fra pligter. Det er skønt, også selvom det kun er et lille øjeblik.
Lige nu har du mulighed for at vinde en kør-selv ferie til Italien til en værdi af 12.000 kroner, hvis du tilmelder dig dette nyhedsbrev fra Fri Ferie.

Kører du?
Minderne om de mange hyggestunder med mine tre yndlingsmennesker på vores ferier, får mig altid til at smile. Selvom min mand meget atypisk ikke har kørekort, så er jeg stadig stor fortaler for kør-selv ferier, som den du kan vinde her.
Vi har kørt mange steder hen, og der er selvfølgelig indlagt flere gode pauser undervejs, fordi jeg er alene om kørslen. Det gør mig bestemt ikke noget at køre, for stemningen på turen, synes jeg, er fantastisk! Vi har altid masser af musik med, og vi skråler med i bedste ”nu kører vi alle”-stil, så det er en sjov måde at rejse på ferie.
Derfor ville jeg selvfølgelig ønske, at jeg kunne vinde den skønne rejse selv… Især fordi vi faktisk aldrig har været i Italien, der har jeg kun været, inden jeg mødte ham den langhårede og det er jo et par år siden efterhånden.

Konkurrencen
Det er sådan en kør-selv ferie, du kan vinde lige nu. Det eneste, du skal gøre for at vinde, er altså at tilmelde dig nyhedsbrevet fra Fri Ferie. Husk at læse reglerne, og deltag inden den 17. januar, så du er sikker på at være med. I konkurrencen skal du blot svare på, i hvilket land Gardasøen ligger… Hvis du lover ikke at sige det til andre, kan jeg godt røbe, at det er Italiens største sø shhhhh!

Sponsoreret indlæg

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *