Fredagsfavorit: [Comfort Zone] Skin Regimen Juvinate Lip Balm

09.01.15
[Comfort Zone] Skin Regimen Juvinate Lip Balm

[Comfort Zone] Skin Regimen Juvinate Lip Balm

Det er ikke særlig tit, at mine læber er rigtig tørre, men det var de altså forleden. Og det var sindssygt vigtigt at finde noget, som kunne løse problemet og få læberne til at stråle på rekordtid. [Comfort Zone] Skin Regimen Juvinate Lip Balm meget mere end løste opgaven, og det var i sig selv lidt af et mirakel, fordi jeg også var kommet til at hive i en af de der tørre flager…

Den udvalgte
Det var ikke særlig heldigt, fordi det i går var meningen, at læberne skulle vise sig fra deres absolut bedste side. Derfor ville jeg ret gerne undgå, det ørkenlandskab som befandt sig der under næsen.
Der er nærmest ingen grænser for, hvad jeg har liggende af virkelig gode og effektive læbepomader. Så jeg fandt naturligvis en frem til natten.

Glemsomhed
Det er sjovt, hvordan tilfældighederne nogle gange bare arbejder for en, når man er for træt eller glemsom til at huske, hvad det egentlig var, man havde besluttet sig for.
For da jeg landede i sengen den aften, var jeg træt og ikke så velorganiseret, som jeg plejer at være. Og derfor havde jeg altså glemt den læbepomade, som jeg havde sat mig for at teste. Da jeg opdagede det, lå jeg allerede i sengen, og INGEN og slet ikke en læbepomade kunne få mig til at stå op igen. Derfor fandt jeg en tilfældig læbepomade i skuffen. Og det var [Comfort Zone] Skin Regimen Juvinate Lip Balm….

Torsdag morgen
Da jeg vågnede torsdag morgen, havde jeg de blødeste læber. Det ret store sår, jeg havde pådraget mig ved at hive en hudflage af, var stort set usynligt, selvom læben selvfølgelig var øm, og det havde jeg altså ikke rigtig regnet med. Min læbestift sad overraskende smukt hele dagen, og der var ingen spor efter de sidste par dages trængsler. Derfor er [Comfort Zone] Skin Regimen Juvinate Lip Balm strøget direkte ind på min læbepomade hitliste.

Ingredienser
Netop fordi den var så helt eventyrligt god, havde jeg besluttet mig for, at der lå en masse tilgængeligt information om den, sådan at jeg kunne dykke ned i, hvad det er, der gør den så fantastisk. Og det er her min redningskvinde Sofie fra Shjé her på Østerbro, kommer ind i billedet.
Sædvanligvis har jeg en samling af æsker og anden emballage liggende, fordi jeg vil tjekke ingredienserne. Æsken fra [Comfort Zone] Skin Regimen Juvinate Lip Balm var bare pist borte og trods utallige opkald til en masse kloge mennesker, var der ingen, som kunne hjælpe. Heldigvis var Sofie ikke sen til at træde til med billeder af æsken… Hvor heldig må man lige være? Kæmpe tak til Sofie <3
Nu kan jeg nemlig fortælle, at det er nogle skønne vegetabilske fedtstoffer fra blandt andet ris, sheanødder, mandler, kakaobønner og chiafrø, der er også bivoks, og så er der sandelig også noget hyaluronsyre i.

[Comfort Zone] Skin Regimen Juvinate Lip Balm koster 160 kroner, og du kan købe den hos behandlere og forhandlere af [Comfort Zone]. Du kan købe den online hos Sylebox by Matas.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
5 kommentarer
Baysen

Min favorit er Tromborg Lip Cure. Den har reddet mig de sidste par år – specielt fra eksem i mundvigene. Men i år er den som om den kommer til kort. Mine læber er ikke ekstremt tørre, bare ru – som i hele tiden. Så jeg smører, smører og smører. Det hjælper bare ikke rigtig. Så det kunne da være, at jeg skulle prøve Comfort Zones næste gang 🙂

Helene Randløv

Hej Baysen
Den er også virkelig god! Men den er bare tom 😛 Og lige nu er jeg så blevet vild med denne <3
Kh. Helene

Mini Karstensen

Tusind tak for tippet! Jeg har personligt store problemer med tørre læber og er altid på udkig efter noget, der kan afhjælpe det. Indtil videre har The Body Shops Aloe Vera læbebalsam været den bedste. Men dit tip skal helt klart også afprøves!

Helene Randløv

Hej Mini
Det er også sådan en, der bliver på HELE natten. Håber den virker for dig, hvis du prøver den!
Kh. Helene

Hanne

øhh hvor kan jeg købe den?

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *