Lækkerier i æsker

04.01.15
Lækkerier i æsker
Lækkerier i æsker
Billerderne er fra Magasin Webshop

Kender du det, at man smider alt det man ønsker sig i indkøbskurven, og lige tjekker om rationen af havregryn til resten af måneden kan holde, inden man trykker køb? Sådan havde jeg det, da jeg fandt de mange lækkerier i æsker herunder på Magasins Webshop.
Særligt et af dem har en særlig værdig for mig, for de gaveæsker er blevet solgt, så længe jeg har været interesseret i makeup, og hvert eneste år i mange af mine helt unge år, har netop gaveæsken fra det år været på min ønskeseddel…

1. Estée Lauder Blockbuster
Det er naturligvis Estée Lauders årlige julegavesæt, jeg taler om. Helt ærlig det sæt kan stadig få mit hjerte til at banke lidt hurtigere, når jeg ser det. Det er jo ALT, du behøver! I år indeholder sættet:

 • Tolv Pure Color Eye Shadow
 • To Pure Color Blush
 • Tre Pure Color Lipgloss
 • Tre Pure Color Long Lasting Lipstick
 • En Pure Color Intense Eye Pencil
 • En Sumptuous Extreme Mascara i sort
 • En Gentle Eye Makeup Remover
 • En Pure Color Nail Lacquer 5 ml.
 • En Advanced Night Repair 7 ml.
 • En Revitalizing Supreme 15 ml.
 • En Modern Muse EDP 5 ml.
 • Og en makeup pung og en beautybox til det hele

Det er et ret godt tilbud, hvis du spørger mig, og i øjeblikket kan du endda få sættet endnu billigere.
Blockbuster koster 556,50 kroner.

2. Kiehl’s Body Favorites
Det er ikke ofte, at jeg helt frivilligt køber body lotion selv… Men det gør jeg, hvis den hedder Kiehl’s Creme de Corps, for det er en fænomenal creme. Katja skylder mig stadig en, hun lånte til et billede… Nå men det er ikke sådan en jeg ellers låner ud, man får den nemlig aldrig tilbage! Til de sære mennesker, som ligesom mig selv forsager body lotion er denne rigtig god, fordi den gør det den skal uden alt mulig pjat. Det er jeg fan af, og jeg har endnu ikke mødt nogen, som synes at denne lotion er klam…
En Creme de Corps Body Lotion koster sædvanligvis 220 kroner, det betyder, at du i øjeblikket får resten af gaveæsken med for sølle 35,50 kroner. Det er altså en Creme de Corps Nurturing Body Washing Cream 200 ml., en Olive Fruit Oil Nourishing Shampoo 30 ml. og en Olive Fruit Oil Nourishing Conditioner 30 ml. jeg har ikke prøvet de andre produkter, men jeg vil gerne og for 35,50 kroner… ja, så vil jeg godt være med!
Kiehl’s Body Favorites koster 255,50 kroner.

3. Karmameju Gaveæske til Kroppen
Her i det sene efterår blev jeg for første gang introduceret til Karmamejus lækre univers. Det er lidt pinligt at indrømme det, men trods firmaets ti år, havde jeg aldrig før prøvet et eneste af produkterne, udelukkende fordi jeg havde misforstået både koncept og idé fuldstændig.
Hermed sender jeg de varmeste tanker til fantastiske Mette, som er meget mere end me’et i Karmameju. Hun har ikke bare skabt og videreført det succesrige firma, hun formår til stadighed at udvikle og perfektere både produkterne og konceptet bag det hele.
I løbet af november og december har jeg prøvet en del af de velduftende, meget forkælende og ikke mindst sanselige produkter. Og derfor har jeg lyst til at prøve sættet, som består af Divine Bodylotion 01 og Protect Body Wash 02, at gaveæsken oven i købet er så fin, er bare en bonus!
Karmameju Gaveæske til Kroppen koster 244,30 kroner.

4. Michael Kors Glam Exsclusive Bag Set
Denne gaveæske emmer vitterligt af guld og glam. Michael Kors Glam Jasmine Eau de Parfum er først og fremmest en skøn duft, som jeg i forvejen holder virkelig meget af. Den flakon, som jeg skrev om for et års tid siden synger på sidste vers… Så må man da godt! At neglelakken Envy er en af mine favoritter er heller ikke svært at regne ud (den synger OGSÅ på sidste vers), og så er der endda en ret så fræk taskeversion af både duft og lipgloss i farven Icon. Det gør ikke argumentet svagere… Og helt ærlig sådan en fin makeuppung… den får jeg med garanti brugt. Det er en oplagt vinder! Og det er ikke spor svært at overbevise mig om, at det er et fantastisk køb! Er du mere til Sexy Amber versionen med den røde neglelak Sensation og den smukke pink lipgloss Siren, så er det på tilbud til halv pris…
Michael Kors Glam Exsclusive Bag Set  koster 695 kroner.

5. Jurlique Calendula Essentials
Desværre har jeg ikke haft tid til at skrive om en af Jurliques nyere serier Calendula. Desværre fordi det er en rigtig god og virkelig lækker serie. Min kærlighed til Jurlique har jeg før delt, og her er altså endnu en af de serier, som jeg er faldet for. Min sarte hud kan virkelig være rød, irriteret og svær at gøre tilpas, og en af de gange hvor min hud for alvor var flippet ud, prøvede jeg netop disse tre produkter fra Calendula serien.
Det viste sig meget hurtigt at være et klogt valg, for min hud faldt til ro, og både rødmen og irritationen blev dulmet effektivt.
Selvom det måske nok lyder som en LP, der er gået i hak… så bliver jeg nødt til igen at rose emballagen! De sarte blomster og plantemotiver er smukke, og farvekoderne er meget overskuelige. Det gør det let som en leg at finde frem til de rigtige produkter, når man står foran dem i butikken.
Gavesættet her indeholder hele serien altså: Calendula Redness Rescue Mist 100 ml., Calendula Redness Rescue Serum 30 ml. og Calendula Redness Rescue Cream 40 ml. og med den pris sættet har nu, betyder det, at du sparer 373,50 kroner ved at købe gaveæsken.
Jurlique Calendula Essentials koster 626,50 kroner.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Jane

Ja, stod i Magasin igår og så Karl Lagerfelds nye parfume på tilbud.
Mit svar til min veninde var: “Den bliver jeg nødsaget til at købe, selvom januar er en hård måned at komme igennem, men så må jeg jo bare leve af havregryn”. Der er gode tilbud lige nu og nogle produkter er bare lidt mere lækre end alt andet.

Helene Randløv

Hej Jane
Egentlig synes jeg ikke rigtig, at jeg plejer at gå udsalgs amok, men i år… Der er virkelig en shoppeiver, som siger spar 2… Det er ikke så godt 😛
Kh. Helene

Tina J.

Dét syn får også mit <3 til at slå lidt hårdere 😀

Helene Randløv

Jaaaa! Det er lækkert!
:-*

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *