Lidt bling og glitter til mørket

01.01.15
Guld og glitter neglelak

Guld og glitter neglelak

Der er sikkert nogen, som vil mene at dette indlæg er forsinket. Det er det ikke, selvfølgelig er glimmer og glitter oplagt både til jul og nytår… Den måned, hvor jeg har mest brug for alle former for bling (jeg hader det udtryk) og liv, er januar. Januar er ren overlevelse, gode rutiner og rygrad… Vi har to store runde fødselsdage i familien her i starten af året. Den ene er min yngste, det er hans første runde fødselsdag, så han åbner februar med et brag. Min indtil da er der en hel måned, som godt nok allerede ser virkelig spændende ud i kalenderen… Erfaringen viser mig, at der er stort behov for motivation.

Glitterhack
Der er mange, som virkelig ikke er fan af glitter, ofte er det fordi, det er vanskelligt at få af igen. Det er ikke noget jeg har store problemer med, når jeg har tid, og de gange jeg ved, det bliver en udfordring på grund af manglende tid, tager jeg altid glitter base på. Det er ikke noget der får neglelakken til at holde særlig godt, men det er virkelig let at få igen. Så hvis du er træt af at tage glitterlakker af, så er det den hurtigste løsning, jeg kan komme i tanke om.

Forskellige muligheder
Her har jeg valgt fire forskellige lakker, som jeg selv holder meget af. Det er nogle af dem, som stensikkert kommer på neglene mange gange i løbet af januar. Egentlig ville jeg tage et billede af hver enkelt, men forleden stod de ved siden af hinanden, og så fik jeg lyst til at bruge dem sammen, derfor er de lagt lidt forskelligt på hver negl. Lakken som er brugt som base, er den dybe og let støvede marineblå Vinylux Indigo Frock #176. I mine øjne har den intet med nuancen indigo at gøre… men den er virkelig smuk.

Guld og glitter neglelak swatches

  • Deborah Lippmann Autumn In New York (lillefinger): Guldperlemor i så stor mængde at lakken dækker i et enkelt lag. Det er en såkaldt folieeffekt, som lægger sig helt jævnt på neglen, og derfor ser meget metallisk ud.
  • Vinylux Locket Love #128 (ringfinger): Det er en guldglitrende lak med masser af guld perlemor. Her er den lagt med en næsten tør pensel, for at opnå den ikke dækkende effekt. Den dækker ellers virkelig godt, og du kan fin nøjes med et lag, men den bliver mere intens og glitrende med to.
  • Essie 335 Rock At The Top (langfinger): Tre størrelser guld pailletter i en klar base, det er en effektlak og her er den lagt i et enkelt lag over basen. Den kan selvfølgelig sagtens bruges alene, så skal du lægge cirka tre lag.
  • Dior Diorific Vernis 001 Golden Shock (pegefinger): Dior kalder selv denne effekt for bladguldeffekt. Det er altså stykker af forskellige former pailetter i en klar base, så det ligner bladguld. Den er meget smuk, som effektlak både på nøgne, såvel som over lyse og mørke lakker.

Min sidste negl var ”bare” blå, fordi jeg synes at effekten af mere og mere synlig base, var ret fin.
De forskellige lakker kan købes helt forskellige steder:
Deborah Lippmann finder du i flere tøjbutikker, online finder du dem på Appleheart.se, hos Henny and My og Luxbeauty.dk.
Vinylux finder du hos Stylebox by Matas, som også sælger dem online.
Essie finder du i Magasin og i Matas, som også har den online.
Diorific finder du i udvalgte Matas, i Magasin og i Sephora.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
9 kommentarer
Baysen

Jeg kan også anbefale L’Oréal Imperial Gold (fra julekollektionrn). Jeg har været svært begejstret for den her i december, og jeg er sikker på, at den også vil blive brugt flittigt vinteren over. Den er bare så flot!
Godt nytår!

Helene Randløv

Ja, den er vildt flot Baysen <3
Godt nytår til dig også :-*
Kh. Helene

Mette

Jeg elsker også bling og glitter – især når hverdagen bliver lidt trist og grå, som den let gør i de kommende måneder.
Men mig og Vinylux er ikke så gode venner 🙁 Jeg blev fristet af de mange rosende ord om holdbarheden, som I bl.a. også er kommet med. Men jeg synes, at lakken er pokkers svær at lægge på – og jeg plejer ellers at være rimelig skarp til den slags. Det føles, som om lakken tørrer så hurtigt, at jeg dårligt kan nå at dække hele neglen pænt. Og så er jeg større fan af størrelsen på Essies pensler.
Jeg har prøvet 3 forskellige Vinylux’er – alle med samme resultat. Nogle gode tips til at gøre den til en god ven?
Godt nytår 🙂

Helene Randløv

Hej Mette
Æv, det lyder da vildt træls… Desværre ved jeg slet ikke, hvad jeg skal sige, jeg kan nemlig på ingen måde genkende det du skriver. Jeg tror, jeg ville spørge, der hvor du har købt dem og sige at de driller. De vil kunne vurdere om der er noget du kan ændre. For det er svært for mig. Hvis du plejer at være dus med neglelak, synes jeg det lyder helt sært.
Eller…. ryster du dem godt? Vinylux skal virkelig have en ordentlig tur, inden den lægges på.
Kh. Helene

Ida

Hvis nu jeg er blevet helt skudt i Deborah Lippmann Autumn in New York… Kender i så nogle steder der faktisk har den og ikke kun mærket? 🙂

Helene Randløv

Hej Ida
Jeg beklager virkelig, men jeg kan først finde ud af det på mandag :-/
Kh. Helene

Ida

Jeg venter i spænding 🙂

Tina J.

Synes også januar er glimmerfattig. Superflotte lakker!

Helene Randløv

Ja, ikk’! Men vi kører den ind med glitter… 😀
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *