DOWNTOWN PLUS, gode tilbud og mulighed for at vinde

29.12.14
DOWNTOWN PLUS
DOWNTOWN PLUS
Billede: DOWNTOWN PLUS

Sponsoreret indlæg

Har du set, at du har mulighed for at vinde 3000 kroner til at shoppe for hos DOWNTOWN PLUS Designersale? Det er ret pænt af mig at skrive det, hvis jeg altså selv skal sige det, for selvom jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, må jeg ikke en gang være med i konkurrencen… Derfor håber jeg selvfølgelig, at det er en af vores skønne læsere, som vinder denne ret lækre shoppemulighed. Alt du skal gøre er at tilmelde dig nyhedsbrevet lige her…

Endnu et…
Nyhedsbreve er der nok af i de fleste indbakker, men jeg må indrømme, at jeg selv er ret glad for at modtage det almindelige nyhedsbrev fra DownTown. At der nu er mulighed for endnu flere gode og eksklusive tilbud, det er jo bare fantastisk.
Fordelen ved at få tilsendt nyhedsbrevet er, at jeg ikke længere går glip af de mange muligheder for at spare penge på de ting, som er relevante for mig. De bliver nemlig serveret direkte i min indbakke. Ellers må jeg nok indrømme, at jeg sjældent kan tage mig sammen til at få tjekket den slags.

DOWNTOWN PLUS
Hvis du bare har en lille smule hang til gode tilbud, og hvem har ikke det, når det gælder mode-og livsstilsbrands? Så er det altså en fordel for dig at tilmelde dig nyhedsbrevet til den nye del af DOWNTOWN, som altså hedder PLUS. Du kan både finde design til børnene, manden og selvfølgelig dig selv, men der er også ting til hjemmet, elektronik, sportstøj, accessories, hudpleje og kosmetik.
Mit første køb blev et par høretelefoner med lidt bling fra BassBuds, og så overvejer jeg kraftigt at købe Piet Hein tegninger som fødselsdagsgave til min far…
Betænkningstiden er kort, da kampagnerne kun kører i en uge, og mængden af produkter er selvfølgelig også begrænset.

Husk at læse konkurrencebetingelserne her, så du er sikker på at være med i konkurrencen!

Indlæg skrevet i samarbejde med DOWNTOWN PLUS

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
1 kommentarer
Susanne Nørrelykke Petersen

Tak for tippet, nu har jeg tilmeldt mig deres nyhedsbrev 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *