Pudderdåsernes Julekalender 2014: Glædelig 19. december

19.12.14
A-Derma Exomega
A-Derma Exomega
Foto: A-Derma

Præmien i dag er en af dem, som ALTID står her hjemme i flere forskellige varianter. Det er et af de mærker, jeg har været mest trofast overfor gennem tiden, og det er dette mærke, jeg altid har ved hånden, når huden er tør, slidt eller træls. Mine drenge er vokset op med at vælge en af de tre varianter, og det er stadig den creme, de selv spørger efter. Det er selvfølgelig A-Derma Exomega.

Allergi og umulig hud
Den gang jeg blev rådet til at prøve A-Derma første gang, fik jeg resterne af en tube fra min veninde, som altid brugte det til sin søn, som altid har haft frygtelig eksem, tør og irriteret hud. Det var en vinter, hvor min hud bare var så forfærdelig tør og irriteret, og uanset hvad jeg prøvede at smøre på, hjalp det ikke. Da jeg klagede min nød til min kære veninde, fik jeg derfor den creme, som skulle vise sig at være enden på en hel del af min huds prøvelser. Sidenhen har jeg trofast haft en af hver af de tre varianter i huset og bruger dem efter behov og sæson. Den skønne vaskegelé er også fast inventar, og jeg har brugt den som ansigtsvask i flere år.

Lidt for alle
Da jeg endelig lod mig overtale til at køre julekalender på bloggen, var det vigtigt for mig, at der var noget uparfumeret og allergivenligt i mindst fire af pakkerne. Det er nemlig især, når huden er tør, sart og stram, at man virkelig søger de cremer, som kan gøre en forskel. Og min erfaring er, at når min hud har det sådan, så kan den bedst lide, at tingene er uparfumerede og allergivenlige.
For at være med i lodtrækningen om det skønne sæt bestående af A-Derma Exomega Gel Moussant 500 ml. og A-Derma Exomega D.E.F.I. Creme 200 ml., skal du i kommentarfeltet herunder skrive, hvilket look du drømmer om at kunne mestre? Og hvad det er ved looket, der er svært eller går galt…

Vinderen af EGO Professional Twist
Det er min yngste søn, der har trukket vinderen. Han kiggede på mig og sagde: ”det skal være min fødselsdag” (det er den første)… ”Man vinder aldrig, når man er den første”… Den besked fik jeg også forleden af en på facebook, og der er flere, der har spurgt i kommentarfeltet i løbet af december. Om man ikke kan vinde, hvis man kommenterer som nummer 1. Og det kan man altså i dag! Det er derfor Mai P. (18.december 2014 kl. 15:59):

  • Man vil jo altid gerne have noget man ikke selv har og det gælder også hår. Mit hår er super glat (asiatisk) og har sjældent haft held med at mine forsøg på at få det til at makke ret. Ligesom dig holder mine frisurer aldrig. Jeg kan krølle det og 5 min efter er det glat igen. Derfor har jeg i mange år også skulle farve det for at ‘ødelægge’ håret og dermed mere medgørlig når det skulle sættes. Og sidst jeg fik en permanent var mit hår lige så glat som før behandlingen men med en forskel. Mit hår var nu blevet knastør og jeg var blevet 1000 kroner dyrere. Men mit ønske hår vil være blankt hår med naturlig fald.

Stort tillykke til Mai P. Du får en mail fra mig snarest.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
210 kommentarer
Johanne

Uundværlig gave, især når man som jeg lider af atopisk eksem og håndeksem.
Jeg har fra naturens side forholdsvis fyldige og markerede læber – desværre kan jeg slet ikke få det til at fungere med læbestift eller lipgloss for den sags skyld, det ender på tænderne efter 2 min, bliver tværet ud, læberne tørrer ud o.l. Ville så gerne kunne bære et look med knaldrød læbestift til festlige lejligheder.

Elise Lauridsen

Det er en skøn creme som vi bruger i store mængder herhjemme pga børneeksem….
Men jeg ville så gerne kunne lave hele smokey eyes med vildt hår ala vi har lige knaldet, men jeg er så skøn en Lady at jeg stadig ser total lækker ud..
Af en eller anden grund ligner det altid at jeg har fået to blå øjne, der ikke engang er ens og at Frøkenen har haft fat i mit hår. 🙁

trine bomholt

Som nogle af de andre nævner, så vil jeg også gerne kunne mestre smokey eyes. Det ender ALTID galt. Jeg kan simpelthen ikke så det til at se pænt ud, og hvis jeg endelig får gjort de ene øje nogenlunde pænt, så kommer det andet øje slet ikke til at ligne.
Jeg håber virkelig at jeg vinder! 🙂

Tina

Mit drømmelook må være dewy hud. Jeg har enormt fedtet hud, så det er svært at bibeholde huden kun lidt glødene, uden min hud fedter hurtigt til.

Line R

Måske ikke et egentligt look, men jeg ville gerne være bedre til at lægge den perfekte blush og contouring. Jeg er trods jeres ellers meget gode guides stadig ikke i stand til at få det helt rigtigt.

Jiara

Hud a la JLo. Smuk glød der bare ser sundt og godt ud. Svært at ramme det punkt hvor det ser smukt ud, enten er der ikke nok i ansigtet ellers er der for meget af det gode. Især er det svært at mestre high lighter pudder.

Jenny Clausen

åhhhhh det er jo mit ynglingsmærke!!! har rosacea og meget sart hud så mit drømmelook er en fin hvid hud uden rødme og har svært ved at mestre det da jeg har rosacea :-/ krydser fingre <3

En anden Mette

Dewy skin. Jeg ligner bare en der lige har smurt fedtcreme i hovedet med sved ovenpå. Desuden ser det mærkeligt ud at man er highligted i hovedet og halsen bare ser halsagtig ud.

M

Hvis jeg dog bare kunne det der med winged-liner….

Cecilie KP

Lige nu prøver jeg desperat på at få looket med midterskilning til at fungere for mig. Grunden til jeg gerne vil have det, er at jeg pt taber meget af mit hår især i siderne, så jeg får høje tindinger.
Det der gør looket svært er min ansigtsform, der absolut komplementeres mest af en sideskilning. Men jeg har fundet ud af at det ikke ser nær så underligt ud hvis jeg lige putter lidt mørkebrun øjenskygge på skilningen så den blege hud ikke virker så iøjnefaldende.

Din kommentar