Pudderdåsernes Julekalender 2014: Glædelig 19. december

A-Derma Exomega
19.12.14
A-Derma Exomega
Foto: A-Derma

Præmien i dag er en af dem, som ALTID står her hjemme i flere forskellige varianter. Det er et af de mærker, jeg har været mest trofast overfor gennem tiden, og det er dette mærke, jeg altid har ved hånden, når huden er tør, slidt eller træls. Mine drenge er vokset op med at vælge en af de tre varianter, og det er stadig den creme, de selv spørger efter. Det er selvfølgelig A-Derma Exomega.

Allergi og umulig hud
Den gang jeg blev rådet til at prøve A-Derma første gang, fik jeg resterne af en tube fra min veninde, som altid brugte det til sin søn, som altid har haft frygtelig eksem, tør og irriteret hud. Det var en vinter, hvor min hud bare var så forfærdelig tør og irriteret, og uanset hvad jeg prøvede at smøre på, hjalp det ikke. Da jeg klagede min nød til min kære veninde, fik jeg derfor den creme, som skulle vise sig at være enden på en hel del af min huds prøvelser. Sidenhen har jeg trofast haft en af hver af de tre varianter i huset og bruger dem efter behov og sæson. Den skønne vaskegelé er også fast inventar, og jeg har brugt den som ansigtsvask i flere år.

Lidt for alle
Da jeg endelig lod mig overtale til at køre julekalender på bloggen, var det vigtigt for mig, at der var noget uparfumeret og allergivenligt i mindst fire af pakkerne. Det er nemlig især, når huden er tør, sart og stram, at man virkelig søger de cremer, som kan gøre en forskel. Og min erfaring er, at når min hud har det sådan, så kan den bedst lide, at tingene er uparfumerede og allergivenlige.
For at være med i lodtrækningen om det skønne sæt bestående af A-Derma Exomega Gel Moussant 500 ml. og A-Derma Exomega D.E.F.I. Creme 200 ml., skal du i kommentarfeltet herunder skrive, hvilket look du drømmer om at kunne mestre? Og hvad det er ved looket, der er svært eller går galt…

Vinderen af EGO Professional Twist
Det er min yngste søn, der har trukket vinderen. Han kiggede på mig og sagde: ”det skal være min fødselsdag” (det er den første)… ”Man vinder aldrig, når man er den første”… Den besked fik jeg også forleden af en på facebook, og der er flere, der har spurgt i kommentarfeltet i løbet af december. Om man ikke kan vinde, hvis man kommenterer som nummer 1. Og det kan man altså i dag! Det er derfor Mai P. (18.december 2014 kl. 15:59):

  • Man vil jo altid gerne have noget man ikke selv har og det gælder også hår. Mit hår er super glat (asiatisk) og har sjældent haft held med at mine forsøg på at få det til at makke ret. Ligesom dig holder mine frisurer aldrig. Jeg kan krølle det og 5 min efter er det glat igen. Derfor har jeg i mange år også skulle farve det for at ‘ødelægge’ håret og dermed mere medgørlig når det skulle sættes. Og sidst jeg fik en permanent var mit hår lige så glat som før behandlingen men med en forskel. Mit hår var nu blevet knastør og jeg var blevet 1000 kroner dyrere. Men mit ønske hår vil være blankt hår med naturlig fald.

Stort tillykke til Mai P. Du får en mail fra mig snarest.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
210 kommentarer
Linnea

Jeg bruger faktisk ikke anden make-up end mascara, men går meget op i min hud, der altid har været et stort problem for mig. Den er ultrasart, fedtet nogle steder og tør andre steder, og jeg har meget tydelige porer. Det “look” jeg gerne ville mestre er derfor at få en ensartet og problemfri hud. Det har jeg vist ikke haft, siden jeg var barn 🙂

Anne-Mette O

Jeg ville så gerne mestre den perfekte eyeliner streg.

Cecilie W.

Jeg har virkelig problemer med at lægge vinget eyeliner. Jeg synes det ser super fedt ud, men jeg skal altid bruge oceaner af tid på det, hvis det skal lykkes.

Cecilie W.

Det er mere præcist det med at få det til at se ens ud på begge øjne der driller.

Lotte

Jeg ville gerne være bedre til at lægge en smuk øjenmakeup, der ser naturlig og ubesværet ud..

Laura E

Jeg vil så gerne kunne lave winged eyeliner! Det er som om jeg bare aldrig rigtig lærer det

Maj

Bardot-look’et. Ja, man skulle jo tro at det bare var et smokey eye, nude lips og tussled hair… Men oh no, det er en hårfin balance ml. sexy og slutty – og den har jeg ikke helt fundet på trods af at jeg er ret habil til et smokey eye, kan backcombe til 12 tal og har fundet MIN nude… Den sidder bare ikke i skabet :0(

Ida V.R.

Smokey eyes. Jeg kan ikke få eyelineren helt tæt på vippekanten, og jeg kan aldrig få det blendet ordenligt nok ud.

Maria Høyer

Jeg ville ønske, at jeg kunne mestre det der lækre naturlige look, der bare skriger “i just woke up looking georgeously messy”, med sådan en lækker frisure med bølget/krøllet hår a la blake lively, men i stedet har jeg en høstak af et garn, uanset hvad jeg gør!

Ditte

A-Derma er fantastisk! Har ikke tal på hvor mange gange, deres cremer har reddet min hud.
Det look jeg har sværest ved at mestre er smokey eyes uden at ligne en, der har fået tæv, og så forstår jeg mig i øvrigt heller ikke på læbestift.

Lea Petersen

Jeg drømmer om at kunne mestre at lægge flydende eyeliner perfekt. Det er svært at få stregen pæn, lige og ens på begge øjne.

Din kommentar