Pudderdåsernes Julekalender 2014: Glædelig 19. december

A-Derma Exomega
19.12.14
A-Derma Exomega
Foto: A-Derma

Præmien i dag er en af dem, som ALTID står her hjemme i flere forskellige varianter. Det er et af de mærker, jeg har været mest trofast overfor gennem tiden, og det er dette mærke, jeg altid har ved hånden, når huden er tør, slidt eller træls. Mine drenge er vokset op med at vælge en af de tre varianter, og det er stadig den creme, de selv spørger efter. Det er selvfølgelig A-Derma Exomega.

Allergi og umulig hud
Den gang jeg blev rådet til at prøve A-Derma første gang, fik jeg resterne af en tube fra min veninde, som altid brugte det til sin søn, som altid har haft frygtelig eksem, tør og irriteret hud. Det var en vinter, hvor min hud bare var så forfærdelig tør og irriteret, og uanset hvad jeg prøvede at smøre på, hjalp det ikke. Da jeg klagede min nød til min kære veninde, fik jeg derfor den creme, som skulle vise sig at være enden på en hel del af min huds prøvelser. Sidenhen har jeg trofast haft en af hver af de tre varianter i huset og bruger dem efter behov og sæson. Den skønne vaskegelé er også fast inventar, og jeg har brugt den som ansigtsvask i flere år.

Lidt for alle
Da jeg endelig lod mig overtale til at køre julekalender på bloggen, var det vigtigt for mig, at der var noget uparfumeret og allergivenligt i mindst fire af pakkerne. Det er nemlig især, når huden er tør, sart og stram, at man virkelig søger de cremer, som kan gøre en forskel. Og min erfaring er, at når min hud har det sådan, så kan den bedst lide, at tingene er uparfumerede og allergivenlige.
For at være med i lodtrækningen om det skønne sæt bestående af A-Derma Exomega Gel Moussant 500 ml. og A-Derma Exomega D.E.F.I. Creme 200 ml., skal du i kommentarfeltet herunder skrive, hvilket look du drømmer om at kunne mestre? Og hvad det er ved looket, der er svært eller går galt…

Vinderen af EGO Professional Twist
Det er min yngste søn, der har trukket vinderen. Han kiggede på mig og sagde: ”det skal være min fødselsdag” (det er den første)… ”Man vinder aldrig, når man er den første”… Den besked fik jeg også forleden af en på facebook, og der er flere, der har spurgt i kommentarfeltet i løbet af december. Om man ikke kan vinde, hvis man kommenterer som nummer 1. Og det kan man altså i dag! Det er derfor Mai P. (18.december 2014 kl. 15:59):

  • Man vil jo altid gerne have noget man ikke selv har og det gælder også hår. Mit hår er super glat (asiatisk) og har sjældent haft held med at mine forsøg på at få det til at makke ret. Ligesom dig holder mine frisurer aldrig. Jeg kan krølle det og 5 min efter er det glat igen. Derfor har jeg i mange år også skulle farve det for at ‘ødelægge’ håret og dermed mere medgørlig når det skulle sættes. Og sidst jeg fik en permanent var mit hår lige så glat som før behandlingen men med en forskel. Mit hår var nu blevet knastør og jeg var blevet 1000 kroner dyrere. Men mit ønske hår vil være blankt hår med naturlig fald.

Stort tillykke til Mai P. Du får en mail fra mig snarest.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
210 kommentarer
sveta

Jeg vil så gerne lære at lave Adels “streg”, sådan en 50-60 look. Jeg har købt en flydende og en fast og en bred blyant og en tynd og en børste…..ja jeg tro at jeg har hele assortiment af eyeliner hjemme og intet funker for mig!!!! Men det kommer nok en dag.

Mie F.

Thumbs up til det parfumefrie!! Jeg ville ønske jeg kunne mestre et perfekt eveninglook, hvor huden er helt perfekt og øjenmakuppem sidder hvor den skal hele aftenen! 🙂

Magda Teresa Thomsen

Winged eyeliner! Jeg har et “hooded” øjenlåg, så det er umuligt for mig at få et symetrisk look med en eyeliner.. Nøøj hvor har det ofte irriteret mig..

Rikke Marie

En flot cateyeliner!, er så dårlig til eyeliner 🙁

Sacha

Ville pokkers gerne kunne lave sådan et rigtigt vintagelook blandt andet som det Christina Aguilera har i Candy Man.
Dvs. både make-up og styling af håret.
Synes det er pokkers svært fordi det er en kombination af den rette læbefarve og frisuren der gør det.

Sara Pommerencke

Jeg synes det er svært med klassiske smokey eyes. Det er lige som om det ikke klæder mig særlig godt, og jeg kommer bare til at få det der ‘heroin chic’ look, hvilket ikke lige er det jeg søger.

Sabina S.

Hmm. Har styr på hverdagslook og den røde læbe. Det der driller er winged liner. Da jeg lavede det næsten dagligt for nogle siden blev det bedre, så øvelse er jo nok bare vejen frem, men nej, hvor den driller! 🙂

Ida H

Jeg ville ønske jeg kunne mestre den virkelig skarpe flydende eyeliner… men det går altid galt, så bliver det for tykt i den ene ende eller det smatter ud over det hele eller det er ikke tæt nok på øjenvipperne… suk, altså.

Lisa Juul

Det jeg gerne ville kunne mestre er at få lagt en ensartet makeup, der ikke kommer til at være som en tyk maske eller ligne en klovn. Det er en svær balancegang for en med hud som jeg der både er tør (rundt om næsen og omkring munden og hagen) og samtidig fedtet (i panden). Det er bare som om det er svært at lægge en ensartet makeup på så forskelligt “underlag”. Og oven i købet har jeg i en alder af nu 25 år, lidt af acne i en årrække, der desværre ikke er blevet bedre af flere forskellige medicinske behandlinger. Og jeg som ellers havde så flot hud dengang jeg var teenager 😉

Lis

Jeg ville gerne være bedre til at lave en flot øjenmakeup. Jeg synes, det enten ender med for lidt eller for meget, men sjældent helt rigtigt

Din kommentar