Sponsoreret video: Oral-B SmartSeries

17.12.14

Måske er det bare mig, der er lidt småhysterisk omkring mundhygiejne, men jeg har altså tit drømt om at være sikker på, at bisserne er blevet HELT rene, når de er blevet børstet. Det kan faktisk lade sig gøre med den nye tandbørste fra Oral-B.

Gadget freak
Min mand griner af mig, når jeg begejstret fortæller om den nyeste dims, som kan det hele. De nyeste gadgets er altid spændende, og jeg sætter en stor ære i at vide alt, hvad min nye dims kan… Derfor er den nye tandbørste, som du kan se i videoen, selvfølgelig spændende! Via en app på din smartphone og bluetooth teknologi kan du nemlig kvalitetskontrollere dine evner med tandbørsten. Og du kan se, om du bliver bedre eller måske sløser lidt i perioder.

Tag din tandlæge med hjem
”Kan den også klare opvasken?” spurgte min mand ironisk, da jeg så videoen ovenfor… Det ville naturligvis være cool, men den er altså ret så sej alligevel! For eksempel kan du få din tandlæge til at programmere den, så rutinen er tilpasset dig og dine tænder. Den kan også give besked øjeblikkeligt, hvis du er for voldsom og ved endt tandbørstning, kan den fortælle dig, om du var effektiv eller ej. En af de funktioner, som mange vil få stor glæde af, er, at den smarte app minder dig om, hvornår børstehovedet skal skiftes.

Du finder den nye Oral-B app både på Android og iPhone, husk også at slå bluetooth til på din smartphone, inden du børster tænder.

Du kan også finde videoen om den nye smart tandbørste fra Oral-B her på YouTube.

Sponsoreret af Oral-B

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
jessie holmslykke

Du bliver så glad for den, jeg har haft den med smart guide i et par år, den er bare så smart, tror ikke mine tænder er rene nok hvis jeg bruger en alm. tandbørste 🙂 du må købe en til manden også han vil blive så glad for den..

Helene Randløv

Sejt Jessie!

Sofie Ingersen

Wow! Jeg har også et eller andet med mundhygiejne.. Og har skiftet til elektrisk fordi jeg ellers børster for hårdt.. Så den her tandbørste vil være lige noget for mig 😉 Når jeg engang ikke er studerende mere og faktisk har råd til det :p

Helene Randløv

Ja… det er en udfordring… for den er virkelig dyr… :-/

Anne-Sofie

Ang.den den nye tandbørste, hvad koster den da? Er den helt ny siden man ikke har hørt om den her op til jul. Ja en el tandbørste er super

Marie-Louise Posgaard Larsen

Jo jo, den er sej og smart. Meeeen 2000 kr for en tandbørste, ja så bliver jeg altså en nærig røv!
Men jeg gad godt eje den, eller en elektrisk i det hele taget. Men tror desværre at kvalitet og pris hænger sammen, og at give så meget for en tandbørste virker uoverskueligt. 😀

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *