Pudderdåsernes Julekalender 2014: Glædelig 16. december

16.12.14
MOROCCANOIL Olie og Børste.

MOROCCANOIL Olie og Børste.

Den næste præmie behøver stort set ingen introduktion… Er du en af vores dejlige faste læsere her på bloggen, så ved du godt, at der kommer en alligevel 😛 Jeg lover dog, at gøre det kort… Gaveposen er blevet rystet lidt, for der er jo kun otte dage tilbage, inden den store dag oprinder…  Det betyder, at der stadig er masser af gaver at vinde rundt omkring. Der er nemlig ikke gået en eneste dag i december, uden jeg er blevet præsenteret for en ny julekalender, som indehaveren ønsker omtale af… Jeg håber, at du derude følger rigtig godt med, så du selv har et overblik, for ærlig talt har jeg mistet mit…

Et lille udpluk
Selv er jeg fuldstændig håbløst dårlig til at følge med i diverse julekalendere, og i øvrigt vinder jeg simpelthen så sjældent, at min sparsomme fritid kan bruges bedre. Men så er der jo også bedre vinderchancer for resten af deltagerne 😀

Der er garanteret flere… men det var lige ovenstående, jeg selv kunne komme i tanke om her klokken alt for sent. Jeg er ikke klar over de forskellige regelsæt, dem må du selv sætte dig ind i…

Er det ikke?
Jo, det er… MOROCCANOIL, som er på billedet, nærmere bestemt er det Oil Treatment For All Hair Types og MOROCCANOIL Boar Bristle Classic Brush. Den lette silikoneolie er skøn i kampen mod ugler og mat hår, samtidig med at den dufter skønt (hvis man altså kan lide duften… som er varm og orientalsk). Børsten er eminent især til styling, men du kan selvfølgelig sagtens bruge den som helt almindelig hårbørste. Den er håndlavet af vildsvinehår, som kan gøre en stor fordel for tørt og mat hår. Du kan læse meget mere om olien i de tidligere anmeldelser og du kan også finde lidt om rundbørsten i samme serie. Har du lyst til at vinde olien og den lækre børste fra MOROCCANOIL? Så skal du i kommentarfeltet herunder fortælle, hvad du ønsker dig i julekalenderen i morgen, husk også at læse reglerne.

Vinderen af produkterne fra Mádara
Random.org er efterhånden blevet min gode ven… i dag var det nummer 64, som blev udtrukket. Det er Astrid (16. december 2014 kl. 9:15)

  • Når jeg skal ud har jeg altid håret hængende i modsætning til i hverdagene, hvor jeg arbejder i sundhedssystemet og er nødt til at sætte det op. Det betyder andre stylingmuligheder, hvor favoritten er min hårpudder fra Dennis Knudsen til at løfte rødderne fra hovedbunden og give fylde.

Stort tillykke med præmien Astrid, du hører fra mig snarest!

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
339 kommentarer
Camilla

Et gavekort til en ansigsbehandling! Jeg har simpelthen verdens kedeligste og mest tørre vinterhud lige nu, så alt luksus til ansigtet (eller hele kroppen for den sags skyld), vil være SÅ godt 😉

Rebecca Mouritsen

Ærligt talt, så ville jeg aller helst have at jeres t-zone peeling var i puljen imorgen! 🙂

jette nielsen

hudprodukter

Lea Petersen

Lækre makeupbørster 🙂

Sabrina

Younique 3D fiber lash! Åh den gad jeg godt vinde!

Hanne Tølbøll

En lækker forkælelsesgave, som gør huden lækker

Åse Lejbølle

I morgen ønsker jeg mig…en wellnessbehandling i julekalenderen 😉

Din kommentar