Pudderdåserne Julekalender 2014: Glædelig 3. søndag i advent

14.12.14
L’eau de parfum #1 Parfum Trouve
L’eau de parfum #1 Parfum Trouve
Foto: Miller et Bertaux

Skønne dufte har jeg meget svært ved at få nok af. Derfor klappede jeg i hænderne, da jeg så at Miller et Bertaux kom til Danmark. Der har været en masse rygter om en særlig af disse dufte, nemlig den jeg har fået lov til at udlodde i dag. Det er Miller et Bertaux L’eau de parfum #1 Parfum Trouve. Når jeg finder denne duft særligt spændende, er det fordi, den dufter ret meget som Shiseido Feminite du Bois, som desværre udgik for en del år siden.

Første gang
Historien med den duft er lidt sjov, for jeg havde læst nogle anbefalinger fra Helle Forum, og hun fortalte om denne skønne duft Shiseido Feminite du Bois. Jeg styrtede ned i Matas, og jeg forstod simpelthen ikke, hvordan man kunne lide en duft som den. Min oplevelse af duften var anderledes… jeg syntes nemlig, at den duftede fuldstændig, som når man spidser sine blyanter. Den skulle jeg ikke nyde noget af at prøve og jeg gik slukøret hjem.
Den må alligevel have gjort et indtryk, for da jeg endelig tog mig sammen til at prøve den, var det kærlighed ved første snif.

L’eau de parfum #1 Parfum Trouve
Miller et Bertaux rummer samme fantastiske pudrede kompleksitet. Sort Iris, ylang ylang, hvid lilje, og (blyantspidser noten) cedertræ, rosentræ, moskus, kommen og varme krydderier. Det er en meget krydret åbning, men den ender med at være en næsten let blomsterduft. Den er mildere og langt mere blød i trænoterne end originalen og den er også umiddelbart friskere.

Vil du vinde?
For at være med i konkurrencen om en flaske L’eau de parfum #1 Parfum Trouve skal du i kommentarfeltet herunder fortælle, hvilken duft andre forbinder med dig. Husk at læse reglerne, hvis du vil være sikker på at din kommentar er med i lodtrækningen!
Som du nok har gættet, har denne duft en helt særlig betydning for mig, den er meget speciel, men også ualmindelig skøn.

Vinderen af Aromatherapy Associates Bath & Shower Oils
Tidligere da jeg lukkede kommentarfeltet, havde jeg lige skrevet en hel seddel fyldt med gangestykker til min yngste søn, ja… han øver tabeller. Da vinderen skulle trækkes, spurgte jeg, hvor mange stykker han havde regnet og svaret var 58 stykker. Derfor er det personen bag denne kommentar, der har vundet den ret vidunderlige gave fra Aromatherapy Associates… Det er Aia (14. december 2014 kl. 18:02)

  • Sidste år fik jeg i julegave en Bose højtaler som kan kobles til mobilen via bluetooth. Og jeg elsker den. Lyden er fantastisk og den er i brug hele tiden og kan sparke hvilken som helst fest i gang. Det der forundrede mig mest var hvor højt den lille ting kan spille, og nogle gange er der ikke noget bedre i hele verden end at høre sin yndlingssang på max volumen.

Stort tillykke til Aia, du hører fra mig snarest :-*

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
226 kommentarer
lene

Jeg er kendt for at dufte af: Mmmm hvad er det du dufter af? Som ofte er en af Escentric Molecules duftene som jeg så bruger en anden parfume ovenpå, sådan at jeg får variation og selv kender duften, men alligevel bliver personlig pga escentric molecules. Får tit høre jeg dufter godt og af “hvad?” Lige nu er favoritterne at blande med den nye fra Gucci og Mai Vie fra Boss.

dottekvot

Marc Jacobs Dot

Katrine N

For tiden er jeg gravid, og bruger derfor sjældent parfume. Dog er jeg super glad for min Escentric 01 fra Escentric Molecules – den har sin helt egen duft, og jeg håber da, at andre end jeg selv lægger mærke til den;)
Duften her fra Miller et Bertaux lyder virkelig som en duft for mig <3

Pia Hvenegaard

Folk forbinder helt sikker mig med med Coco mademoiselle.
Er vild med den duft og det humør den giver mig ❤️

Astrid

Åh den vil jeg vel nok gerne vinde. Chanel no 5 er den parfume andre forbinder med mig. Måske fordi det er den jeg har brugt de sidste 20 år. Og nu fortjener jeg at vinde fordi det fik mig virkelig til at føle mig gammel, da det gik op for mig 😉

Karina Paulsen

Den er let! Det er duften af Lolita Lempicka ( det lilla ‘æble ) den har, ifølge andre, en meget anderledes duft. ELSKER DEN 🙂
Det er godt nok ikke en sommerduft men heldigvis er der kommet en lettere udgave som jeg desværre bare ikke har fået anskaffet mig.

Katka

Allure fra Chanel er stensikkert min signatur parfume:-) og naturligvis den parfume som folk associerer til mig.

Mette midtgård

Biehl mb03. Det er den perfekte duft for mig. Før snuppede jeg altid min kærestes parfume, da jeg elsker herreparfume, så mange forbinder mig nok med maskuline dufte såsom YSL La nuit de l’homme

emilie

Jeg skifte ofte mellem lidt forskellige, alt efter humør. Jeg syntes det er lidt kedeligt hvis jeg bare bruger den samme hver dag. Men den jeg nok bruger oftest er secret no.1 fra raunsborg (den får mig altid til at tænke på forår 😀 ) og min kæreste siger også at det er den duft han forbinder med mig.

Mette HS

Det er så skønt, så skønt når min datter siger – må jeg låne dit tørklæde? Det dufter så dejligt af dig! Det er excentric molecules 01 og shiseido zen, den gamle, som hun kan dufte i skøn forening med duften af mig. Det er min fineste sammenkædning mellem duft og mennesker og kærlighed.

Din kommentar