Pudderdåserne Julekalender 2014: Glædelig 3. søndag i advent

14.12.14
L’eau de parfum #1 Parfum Trouve
L’eau de parfum #1 Parfum Trouve
Foto: Miller et Bertaux

Skønne dufte har jeg meget svært ved at få nok af. Derfor klappede jeg i hænderne, da jeg så at Miller et Bertaux kom til Danmark. Der har været en masse rygter om en særlig af disse dufte, nemlig den jeg har fået lov til at udlodde i dag. Det er Miller et Bertaux L’eau de parfum #1 Parfum Trouve. Når jeg finder denne duft særligt spændende, er det fordi, den dufter ret meget som Shiseido Feminite du Bois, som desværre udgik for en del år siden.

Første gang
Historien med den duft er lidt sjov, for jeg havde læst nogle anbefalinger fra Helle Forum, og hun fortalte om denne skønne duft Shiseido Feminite du Bois. Jeg styrtede ned i Matas, og jeg forstod simpelthen ikke, hvordan man kunne lide en duft som den. Min oplevelse af duften var anderledes… jeg syntes nemlig, at den duftede fuldstændig, som når man spidser sine blyanter. Den skulle jeg ikke nyde noget af at prøve og jeg gik slukøret hjem.
Den må alligevel have gjort et indtryk, for da jeg endelig tog mig sammen til at prøve den, var det kærlighed ved første snif.

L’eau de parfum #1 Parfum Trouve
Miller et Bertaux rummer samme fantastiske pudrede kompleksitet. Sort Iris, ylang ylang, hvid lilje, og (blyantspidser noten) cedertræ, rosentræ, moskus, kommen og varme krydderier. Det er en meget krydret åbning, men den ender med at være en næsten let blomsterduft. Den er mildere og langt mere blød i trænoterne end originalen og den er også umiddelbart friskere.

Vil du vinde?
For at være med i konkurrencen om en flaske L’eau de parfum #1 Parfum Trouve skal du i kommentarfeltet herunder fortælle, hvilken duft andre forbinder med dig. Husk at læse reglerne, hvis du vil være sikker på at din kommentar er med i lodtrækningen!
Som du nok har gættet, har denne duft en helt særlig betydning for mig, den er meget speciel, men også ualmindelig skøn.

Vinderen af Aromatherapy Associates Bath & Shower Oils
Tidligere da jeg lukkede kommentarfeltet, havde jeg lige skrevet en hel seddel fyldt med gangestykker til min yngste søn, ja… han øver tabeller. Da vinderen skulle trækkes, spurgte jeg, hvor mange stykker han havde regnet og svaret var 58 stykker. Derfor er det personen bag denne kommentar, der har vundet den ret vidunderlige gave fra Aromatherapy Associates… Det er Aia (14. december 2014 kl. 18:02)

  • Sidste år fik jeg i julegave en Bose højtaler som kan kobles til mobilen via bluetooth. Og jeg elsker den. Lyden er fantastisk og den er i brug hele tiden og kan sparke hvilken som helst fest i gang. Det der forundrede mig mest var hvor højt den lille ting kan spille, og nogle gange er der ikke noget bedre i hele verden end at høre sin yndlingssang på max volumen.

Stort tillykke til Aia, du hører fra mig snarest :-*

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
226 kommentarer
Julie

Miss Dior har jeg haft i laaang tid, går ikke med andet. Så det er vist den andre forbinder mig med 🙂

Mette

Jeg har altid brugt Armani Code parfumen, så dette kunne være min duft. Det siger kæresten ihvertfald, at han forbinder med mig.

Mia L.

Hm, ved faktisk ikke hvilken duft andre forbinder mig med. Men folk siger altid at de kan dufte når jeg er i nærheden fordi jeg har så meget parfume på 😛 Kompliment eller fornærmelse? Eh, hehe..

Laura

Min duft har været Marc Jacobs (den der bare hedder Marc Jacobs) on/off i de sidste 6 år. Elsker den stadig, men fik for nyligt lyst til at prøve noget nyt, og købte Clean Skin. Er også for nyligt begyndt at ses men en sød mand, og han spurgte den anden dag, hvilken parfume jeg brugte, for hans seng duftede altid så godt og af mig, når jeg havde sovet der. 😉 Og det synes jeg var lidt sjovt, fordi jeg slet ikke føler Clean er “min” duft endnu, men det er den jo for ham, fordi det er den jeg har brugt sammen med ham. Det er vildt hvor meget duft betyder!

Jane Wind

Jeg bliver forbundet med J’adore af Dior, som jeg har brugt i mange år.

Henriette // Blondinemor

Lige pr nok mest duften af gylp, men ellers er jeg svært glad for lady million fra Paco Rabanne 🙂

superheltemor/kim

Den eneste parfume jeg har haft, er clinique happy.

Susan Dalgaa

Folk forbinder mig nok mest med Marc Jacobs Daisy. Det er altid den jeg vender tilbage til 🙂

Tanja H

Amor Amor fra cacharel. Det er den jeg altid vender tilbage til .

Anne Møller

jeg brugte i lang tid Clean’s ‘Simply Soap’, som jeg altid fik mange komplimenter for.. Den var dog ikke videre populær blandt andre og er derfor udgået, så jeg trænger til en ny duft! 🙂
/Anne

Din kommentar