Pudderdåserne Julekalender 2014: Glædelig 3. søndag i advent

14.12.14
L’eau de parfum #1 Parfum Trouve
L’eau de parfum #1 Parfum Trouve
Foto: Miller et Bertaux

Skønne dufte har jeg meget svært ved at få nok af. Derfor klappede jeg i hænderne, da jeg så at Miller et Bertaux kom til Danmark. Der har været en masse rygter om en særlig af disse dufte, nemlig den jeg har fået lov til at udlodde i dag. Det er Miller et Bertaux L’eau de parfum #1 Parfum Trouve. Når jeg finder denne duft særligt spændende, er det fordi, den dufter ret meget som Shiseido Feminite du Bois, som desværre udgik for en del år siden.

Første gang
Historien med den duft er lidt sjov, for jeg havde læst nogle anbefalinger fra Helle Forum, og hun fortalte om denne skønne duft Shiseido Feminite du Bois. Jeg styrtede ned i Matas, og jeg forstod simpelthen ikke, hvordan man kunne lide en duft som den. Min oplevelse af duften var anderledes… jeg syntes nemlig, at den duftede fuldstændig, som når man spidser sine blyanter. Den skulle jeg ikke nyde noget af at prøve og jeg gik slukøret hjem.
Den må alligevel have gjort et indtryk, for da jeg endelig tog mig sammen til at prøve den, var det kærlighed ved første snif.

L’eau de parfum #1 Parfum Trouve
Miller et Bertaux rummer samme fantastiske pudrede kompleksitet. Sort Iris, ylang ylang, hvid lilje, og (blyantspidser noten) cedertræ, rosentræ, moskus, kommen og varme krydderier. Det er en meget krydret åbning, men den ender med at være en næsten let blomsterduft. Den er mildere og langt mere blød i trænoterne end originalen og den er også umiddelbart friskere.

Vil du vinde?
For at være med i konkurrencen om en flaske L’eau de parfum #1 Parfum Trouve skal du i kommentarfeltet herunder fortælle, hvilken duft andre forbinder med dig. Husk at læse reglerne, hvis du vil være sikker på at din kommentar er med i lodtrækningen!
Som du nok har gættet, har denne duft en helt særlig betydning for mig, den er meget speciel, men også ualmindelig skøn.

Vinderen af Aromatherapy Associates Bath & Shower Oils
Tidligere da jeg lukkede kommentarfeltet, havde jeg lige skrevet en hel seddel fyldt med gangestykker til min yngste søn, ja… han øver tabeller. Da vinderen skulle trækkes, spurgte jeg, hvor mange stykker han havde regnet og svaret var 58 stykker. Derfor er det personen bag denne kommentar, der har vundet den ret vidunderlige gave fra Aromatherapy Associates… Det er Aia (14. december 2014 kl. 18:02)

  • Sidste år fik jeg i julegave en Bose højtaler som kan kobles til mobilen via bluetooth. Og jeg elsker den. Lyden er fantastisk og den er i brug hele tiden og kan sparke hvilken som helst fest i gang. Det der forundrede mig mest var hvor højt den lille ting kan spille, og nogle gange er der ikke noget bedre i hele verden end at høre sin yndlingssang på max volumen.

Stort tillykke til Aia, du hører fra mig snarest :-*

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
226 kommentarer
Stine Stentoft

Andre forbinder mig med duften af Calvinist Klein euphoria. Og sjovt nok, så dufter den også helt anderledes på mine veninder. Jeg elsker Calvin og det er altid denne duft jeg vender tilbage til.

Emillia M.

Love to win that thing.
Folk forbinder mig nok mest med vanilje og Yves Saint Laurent.

Cecilie Dupont

Folk forbinder mig nok mest med Rain fra Marc Jacobs, jeg elsker duften da den er så frisk og let.

Ida d

ejhvor lyder den duft spændende!
Jeg tror, der er to dufte, mine venner og familie forbinder med mig. Det er L’eau par Kenzo og så figentræ. Jeg har gået med duften af figen de seneste ti år, først med mediterraneos udgave, senere med andre. Jeg elsker duften af figen – den minder mig om Portugal, hvor jeg er vokset op.

Lærke brysting

Jeg har to. Nogle gange har jeg dem begge to på samme tid eller hver for sig. Har også holdt pause fra dem men vender altid tilbage. Alle mine veninder forbinder de dufte med mig. Det er L’Eau Par Kenzo og Issey Miyake L’eau D’issey

Marie Joost

tror de fleste forbinder mig med duften gucci flora den er desværre Tom nu ;(

Astrid Nielsen

Jeg er allergisk overfor det meste kosmetik, så i stedet kompenserer jeg ved altid at parfume på. Ikke nogen speciel, men omgivelserne forbinder mig altid med at dufte godt.

lissen andersen

Ja, jeg bruger mest Noa fra Cacharel og Diesel, men jeg har mange andre dufte også….Men nu hvor jeg spørger min mand siger han æble, ?????? hvilke jeg ikke helt forstår….men det siger han altså!!

Dana

Går sjældent med parfume, men min kæreste siger altid at jeg dufter af æbler pga. min shampoo 🙂

Annette Aarre Dalsgaard

Den er nem -Lola af Marc Jacobs! Har brugt den dagligt i mange år. Har også andre parfumer, som jeg er meget glad for, der ind imellem får lov at stjæle en enkelt dag…men det er det, det er, en enkelt dag, og så er jeg straks tilbage ved skønne Lola. Mon denne kan ændre det??? Ellers må den stjæle en dag i ny og næ 😀

Din kommentar