Fredagsfavorit: Yves Rocher Makeup Sponge 2 in 1

12.12.14
Yves Rocher Makeup Sponge 2 in 1

Yves Rocher Makeup Sponge 2 in 1

Det er desværre ikke sjældent, at kvinder, jeg møder eller underviser, har ualmindelig travlt med at kritisere sig selv. Det er vildt ærgerligt, for alle dem jeg har mødt, kunne måske nok gøre mere ud af sig selv… men de er smukke hver og en!
I går var jeg til pressemøde om en ny og spændende serie, og der talte vi netop om det. Under præsentationen fortalte Jonas fra det danske firma bag serien, at kun en ud af ti danske kvinder selv synes, at hun er smuk. Det er da forfærdeligt! DU ER SMUK, KVINDE!
Hvis du synes, at du er en af de kvinder, som skal bruge lidt hjælp for at blive smuk… Så kig lige med nederst i indlægget!

Jamen, din hud er jo perfekt…
Det er sætningen, jeg hører igen og igen, det er den undskyldning eller forklaring, jeg får, når jeg spørger ind til rutiner både i forhold til hudpleje og makeup.
Heldigvis er der mange af jer, som har set nogle af Pudderdåsernes videoer på YouTube og derfor ved, at min hud på ingen måde er perfekt. Jeg har irriterende store porer på næsen, urenheder på hagen, rødme især på kinderne og lidt pigmentpletlignende kæmpefregner på kindbenene. Hvis jeg hentede mit forstørrelsesspejl, kunne jeg med garanti finde MANGE andre fejl. Og for dælen hvor har jeg til tider været uvenner med det spejl.

Ingen maske
Selvom min hud ikke er perfekt, så har jeg den holdning, at jeg ikke vil dække den til. For er der noget, som bliver tydeligt med en meget dækkende foundation, så er det alt det uperfekte. Samtidig ser det ud som om, at du har en maske på. Det er ikke pænt, uanset hvordan man vender og drejer det.
Selvfølgelig skal du dække de ting, som du ikke har lyst til at vise frem, men det gør du altså ikke med et tykt lag makeup.

Og nu til favoritten
Jo, der er faktisk et formål med min indledende roman! Årsagen til at min hud netop syner så pæn, ensartet og fejlfri er mit favoritredskab, nemlig de ergonomiske svampe, som efterhånden er i sortiment hos alle mærker med respekt for sig selv. Den ene ende er som regel lidt spids, mens den anden er flad og afrundet. Denne type svamp er mit yndlingsværktøj til perfekt hud både på andre og på mig selv.
Den spidse ende bruger jeg ved øjenomgivelserne, ved næsefløjene og på eventuelle urenheder eller kæmpebumser.
Den flade ende er mere til de større flader, den sørger for en virkelig flot og jævn overflade. Der hvor jeg ønsker mere dækning dupper jeg foundation på, og der hvor huden gerne må skinne igennem, der stryger jeg svampen i cirkulere bevægelser.

Rabatkode
Yves Rocher Makeup Sponge 2 in 1 er bare en af utrolig mange svampe, som jeg bruger, de skal nemlig holdes rene, ellers tørrer du til sidst bakteriesuppe rundt i ansigtet. Derfor vil jeg råde dig til at købe mindst to af dem.
I øjeblikket får du med koden: CRAZYX5, 30% rabat på hele sortimentet på Yves Rocher Webshop og du kan endda vælge en gave også. Rabatkoden gælder til og med den 14. december, samtidig er der gratis forsendelse til og med den 25. december.
Har du brug for inspiration, så kan du læse med i vores tidligere indlæg om Yves Rocher.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
3 kommentarer
Christina

Elsker tips til at få “perfekt” hud!
Hvordan holder du svampen ren så? 🙂 Vasker den i hånden med mild sæbe, som med pensler?

Helene Randløv

Lige præcis sådan Christina… Og så smider jeg den i vaskemaskinen en gang i mellem :-*

Marie

Jeg er kæmpe fan af svampe på hverdagsbasis, det bliver fejlfrit og hurtigt!
Har du mon prøvet at komme svampene i mikroovnen? Det lyder noget sært, men det er mere skånsomt end vaskemaskine. Jeg gør dem våde, så de har vand inden i, lægger dem i en lille skål eller dyb tallerken, med et par centimeter vand, og så 30-40 sekunder i mikroovnen. Derefter vasker jeg dem som normalt, hvilket jeg i øvrigt bruger vaskemiddel til. Pas dog på, eftersom de er temmelig varme nu

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *