Pudderdåsernes Julekalender 2014: Glædelig 9. december

09.12.14
Julie P. Hydrating Face Mask
Julie P. Hydrating Face Mask
Julie P. Hydrating Face Mask selfie

Den læser, som vinder dagens præmie er vildt heldig. Så er det sagt… Den gave som i dag er fisket op af gaveposens dyb er mere relevant end nogensinde, i hvert fald for mig. Faktisk burde jeg virkelig læse lidt mere med på bloggen… eller måske bare følge nogle af de mange tips og anbefalinger, jeg selv skriver dagligt… Det eneste, jeg kan gøre, er at håbe, at du er bedre til at følge mine råd, end jeg selv er, for jeg må nok indrømme, at min hud ville have det så meget bedre, hvis jeg bare fulgte en brøkdel af de mange tips, jeg efterhånden har skrevet.

En håndsrækning
Når man nu er sådan et fjols som mig, så er det altså rart, at der er produkter, som på ganske kort tid kan rette op på forsømmelser, og de prøvelser min hud dagligt er udsat for. Sådan et produkt er Julie P Copenhagen Rejuvenating Face Mask… Jeg har rost masken til skyerne før, og det er stadig en af mine favoritter… Der bor en fast i mit køleskab, og den bruger jeg, så mange gange jeg kan, inden den bliver træt efter cirka tolv gange. Det bedste ved den er næsten, at jeg ikke kan foretage mig alt mulig andet i mens. Derfor er jeg tvangsindlagt til at slappe af, og når nu man også er særlig udfordret på det punkt, så er sådan 20-45 minutter på langs lidt af en gave.

Undersåtter
Fødderne trænger næsten altid til en kærlig behandling eller i hvert fald en creme. Og jeg har fundet en god løsning… Sædvanligvis smører jeg kun fødderne ind om natten og skrubber dem lidt i badet. For jeg bryder mig virkelig ikke om at have fedtede fødder. Det har søde Julie P sandelig også tænkt på.
Som jeg vist har nævnt før, så er sokker eller strømper ikke ligefrem min favorit beklædning… Derfor var jeg ikke vild med tanken om Julie P Copenhagen Mikrofibersokker med indvendig gel, som mest af alt ligner et par vamsede sokker. I septembers favoritter har jeg skrevet om dem… desværre er indlægget ikke helt færdigt, og derfor kan jeg ikke linke… det jeg derimod kan er at sige: Halleluja! Tørre fødder er fortid!

Skal du have chancen?
Præmien som jeg selv ville være ked af at undvære er altså en Julie P Copenhagen Rejuvenating Face Mask og et par Mikrofibersokker med indvendig gel… Du slipper for at kigge på mine fødder også 😛
Sokkerne er selvfølgelig lidt lettere at få brugt, fordi du kan tage dem på, mens du ser film eller vasker op. Masken skylder du dig selv at give dig tid til. Det er et skud energi til huden men mindst lige så meget til sjælen. Du deltager i konkurrencen, når du i din kommentar herunder indlægget skriver, hvad du gør, for at rette op på huden, når det først er gået galt. Husk at læse reglerne, så du er sikker på at din kommentar gælder som et lod i konkurrencen!

Vinderen
Som jeg kort nævnte på facebook tidligere på aftenen, behøvede jeg virkelig søvn i går, så jeg lod indlæg, blog og konkurrence passe sig selv. Derfor kommer indlægget igen på sent… Men hey, jeg bliver jo nødt til at tænke på mig selv. Derfor har jeg besluttet at vinderen af gårsdagens konkurrence er den person, som har kommenteret umiddelbart før klokken 11:22 i dag. Det var det tidspunkt, indlægget blev udgivet i går og derfor burde være lukket i dag, men det var også det tidspunkt jeg slog øjnene op tidligere i dag. Nu har jeg en ting med tal, og derfor lægger jeg ofte mærke til den slags. Vinderen af det smukke julelook fra L’Oréal er: Line (9. december 2014 kl. 11:20)

  • Skal min make-up være belt perfect er det først og fremmest vigtigt, at min hud er ren. Efter en god omgang rens, efterfølger jeg med mit “holy grail”-produkt; nemlig pudderdåsernes egen T-zone peeling ( som gerne må ligge under træet i år 😉 ) Jeg går efter en hel naturlig hud med let markerede kindben og vilde bryn, der blot har fået lidt klar bryngel. Øjnene må gerne ligne 90’ernes Kate Moss-øjne og holdes i et heroin-chic-look med en lille smokey eye. Læberne vil jeg holde i en naturlig nude med en lille smule rosa, og så skal der ellers godt med highlighter på amorbuen, næseryg og kindben. Sådan er mit ideelle look for den perfekte jul!

Stort tillykke Line, jeg kontakter dig snarest…

Lyder Julie P’s produkter, som en oplagt gaveidé til en du holder af? Så kan du købe en del af produkterne online hos Complete Me.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
222 kommentarer
Cecilia

Bruger mindst muligt make-up og sørger for at rense min hud både dag og aften. Det kan jeg mærke hjælper på min hud, ret hurtigt og effektivt 😉

Lea Petersen

Kort og godt prøver sørger jeg for at få brugt en masse fed creme for at rette op på det igen 🙂

Lise Pleidrup

Forkæler huden med ekstra produkter som fx serum, masker, olier eller cremer, afhængig af hvad problemet er 🙂

Mette

Når det først er gået galt med min hud får jeg urenheder, så jeg renser huden med en mild rens og bruger derefter en maske. For tiden er min maske fra Dermalogica og hedder Sebum clearing masque -den er skøn fordi den udover at rense også køler huden og giver en frisk fornemmelse. Bagefter giver jeg min hud serum og så fugter jeg med en god creme som ikke er for fedtet. Det plejer at hjælpe, så falder min hud til ro dagen efter.

maria ørum

Renser, fugter, renser , fugter og bruger minimalt makeup

Sascha Veggerby

Jeg kan vist ikke sige andet end at jeg smører, smører og smører i A-dermas exomega creme!

Line Rotenberg

Mild rens, lidt fed creme og ingen makeup…

Lis T

Jeg renser grundigt og så forsøger jeg at huske en ugentlig maske – som når jeg nu tænker efter sidst brugte for 3 uger siden – hmmm
Så jeg glæder mig til at prøve Julie P’s produkter :D)

Lise Brønnum Friis

jeg får da min dejlige mand til at ordne det! først med et laaaangt fodbad med noget lækkert i, så massage og filing af negle og sidst en lækker creme som får lov at trænge godt ind. Vi elsker det begge 🙂

Mie Andersen

Jeg er velsignet med rimelig god hud – og det er ikke fordi jeg passer godt på den! Jeg er desværre verdensmester i at glemme creme, og andre gode ting. Det eneste der nogen gange driller er mine hæle, hvor jeg så (vist efter jeres råd 🙂 ) bruger Matas hælkur et par nætter i træk, det hjælper heldigvis hurtigt 🙂

Din kommentar