Pudderdåsernes Julekalender 2014: Glædelig 6. december

06.12.14
Benefit Sugarglam Fairies
Benefit Sugarglam Fairies
Foto: Benefit

Som nævnt i går skal jeg til julefrokost i dag… Det bliver helt sikkert sent! Og det bliver helt sikkert sjovt! Vi har kendt hinanden i mange år. Det er dem, der er her, når livet slår hårdt og det hele er uoverskueligt, det er dem, som aer på håret eller sparker mig i måsen, når det er tiltrængt, og det er dem, der griner både af mig og med mig, dem som står klar med både lommetørklæder og skuldre, når jeg får ondt af mig selv. Og så er det dem, jeg bare ser ALT for sjældent. Det er mine veninder!

Benefit Sugarglam Fairies
Hvert år lancerer Benefit de fineste gaveæsker. Og jeg har fået lov til at udlodde to, som slet ikke er til salg i Danmark. Egentlig skulle jeg trække to vindere, men jeg har i stedet besluttet mig for, at vi i dag skal hylde vores veninder. Og derfor går de to gaveæsker til en heldig læser og hendes veninde.
Gaveæsken Benefit Sugarglam Fairies består af:

  • They’re Real! Mascara: En bestseller som både giver længde og volumen.
  • The POREfessional: En effektiv primer især velegnet til T-zonen.
  • Hoola: Den bronzer jeg selv har brugt længst.
  • Benetint(4ml): Den legendariske lip- and cheek stain i en smuk rød farve.

Der er altså både noget til øjnene, læberne og huden. Det er et virkelig fint kit og mange af produkterne er stort set uundværlige i den daglige makeup.

Sister from another mister
Okay… jeg indrømmer, det er lidt sent, men jeg sad lige og legede med en oversættelse af titlen… Det var ikke kønt. Nå… men altså det, jeg ville frem til, er, at det i dag skal handle om veninder, ja eller søstre, sjælesøskende, eller hvad du vælger at kalde dem. Dem der står ved din side, uanset om du er en drage eller en engel, og dem som bemærker forskellen… En egentlig nominering er måske lidt fjollet, og så alligevel ikke. Hvornår fortalte du sidst din veninde, at hun betyder noget helt særligt for dig?

Den er også til dig…
Hvis du har lyst til at glæde din veninde og ikke mindst dig selv med noget nyt og virkelig skøn makeup fra Benefit, så skal du skrive, hvorfor du værdsætter din venindes venskab … Og husk endelig at få hende til at læse med!
I en konkurrence for noget tid siden, var der en, som skrev den mest rørende venindehistorie. Det gjorde mig så glad, og det mindede mig om, hvor vigtige mine veninder er for mig!

OPRÅB!
Husk at læse reglerne, så du er sikker på at dit lod i konkurrencen er med, når jeg trækker vinderen 😀
Du kan altså roligt se bort fra denne kommentar, hvis du kan se din kommentar under det indlæg, hvor du skrev den 😉

Vinderen af BioEffect
Kommentarfeltet under BioEffect konkurrencen bliver lukket lige før midnat i dag… Så fandt jeg vinderen fra den 5. december… Nummeret er fundet ved at regne ud, hvor mange gange jeg har hørt min gamle playlist i WiMP fra start til slut ganget med det antal sange der ligger der. Der er 89 sange og sangene er hørt minimum 3 gange hver. Derfor er vinderen fra dem 5. december nr. 267. Det betyder at Noah (6. december 2014 kl. 11:28):

  • Jeg glæder mig allermest til at give de hjemløse noget strik, der kan varme dem over vinteren. En veninde og hendes mor, strikker hele sommeren og efteråret, så der er nok til dem på herberget. Det er en hyggeligt og en god gerning. Det giver smil på læben hos dem, som intet har og det giver en humør til at gøre noget for andre 🙂 Det er en ren foræring og vi bliver altid modtaget med åbne arme, en historie og et godt grin 🙂

Stort tillykke til Noah både med gaveæsken fra BioEffect og med det forestående besøg på herberget, tak fordi I gør det! Du bliver kontaktet af mig snarest.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
295 kommentarer
Caroline Dahl

Min veninde Rikke, som har været min bedste veninde i snart 10 år (ud af mine 23 år). Vi boede tæt på hinanden i vores hjemby og bor sjovt nok stadigvæk lige overfor hinanden i Århus, hvor vi begge er flyttet til. Vi ses et par gange om ugen, og vores venskab betyder alt for mig. Vi fortæller hinanden alt og kan både grine og græde sammen. Man skal virkelig aldrig undervurdere et godt venskab!

Birgitte

Jeg så min veninde første gang i 1981til en faglig dag. Siden blev jeg tillidsmand og hun lærte mig altid at yde det bedste for mine medmennesker. Hun har gennem årene stået på pinde for de svageste i samfundet og hun har aldrig tøvet med at række mig en hjælpende hånd…nu mødes vi for det meste på cafe fordi det giver os en velkommen mulighed for bare at snakke og være luksusdyr.

Fru Striib

Jeg vil tildele en æske til min barndomsveninde Malene. Jeg ser hende desværre ikke så tit mere, men når vi er sammen finder vi lynhurtigt hinanden igen – og det er fantastisk.
Vi tager en dag ud af kalenderen engang imellem, hvor det KUN er os. Så dejligt. ❤️❤️❤️

Bodil

Husker bare aldrig at fortælle min veninde, hvor meget jeg sætter pris på hende, så at vinde den her gave til hende er jo en god anledning. Jeg sætter pris på, at det vi taler om bliver mellem os!

Jia

Til min veninde Gitte, der altid er der for mig og som fortæller mig at hun værdsætter mig næsten hverdag – for vildt!!
Hun har gjort mig opmærksom på at fortælle hende og dem jeg holder af at jeg værdsætter dem. Jeg skrev i går at jeg sætter stor pris på hendes venskab

Maria W

Min dejlige veninde Kristine, ville uden tvivl fortjene dette dejlige kit. Hun lytter altid til mig, forstår mig, griner med mig, græder med mig og får virkelig det bedste frem i mig! Vi er begge 15. En alder hvor der sker meget nyt, og desværre også en alder man let kan miste veninder i.
Jeg har, heldigvis, fornemmelsen af, at det ikke kommer til at ske for os. Jeg ville være en idiot for at give glip på så dejligt et venskab og så dejlig en veninde.
Jeg prøver regelmæssigt at fortælle hende, hvor glad jeg er for hende og hvor meget hun betyder for mig, og jeg kommer til at savne hende ufatteligt meget næste år hvor hun rejser til USA.
Jeg ville elske at give hende dette kit, da jeg ved hun elsker benefit, og så kunne jeg også rigtig forkæle hende med en venindedag!

Sofie Bindslev Jensen

Jeg ville helt sikkert dele gaven med min søde veninde Marlene. Vi mødtes over rugbrødsmadder i frokoststuen på en fælles arbejdsplads, det blev til en lang snak, som blev til rødvinsaftner og byture, en fantastisk ferie og 100000 timers snak. Vi kan have lange, travle perioder, hvor vi faktisk ikke taler sammen, men når vi så ses, er det som om vi aldrig har været adskilt. Vi fortæller hinanden alt og der bliver aldrig lagt fingre imellem. Det er virkelig befriende 🙂

Jeanette Hosbond

Min veninde Kristina.
Vi mødtes for første gang for lidt over et år siden da vi havde studie start på vores BA. Siden da har vi været udadskillige – mit seneste år med hende har budt på tur til KBH med JT koncert, en sommer med alt verdens spas, 2 måneder i Ghana og utallige projekter sammen. Det hende jeg har været mest sammen med det seneste år – og jeg har nydt hvert øjeblik. Selvom vi ofte er sammen, har vi altid en masse at snakke om jeg og ikke mindst at grine af. Hun betyder alt – og jeg ved at vores venskab vil være for evigt, for vi klinger ualmindeligt godt samme trods vi er to modsætninger

Eva D

Da hun var forfærdeligt ked af det og havde brug fra et par søde ord på son vej

Emilie C.

Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, vil jeg give den ene gaveæske til min bedste veninde, som er en kæmpe støtte for mig her under min første graviditet. Jeg er pylret og bekymret, som aldrig før, og hun er SÅ god til at berolige mig og er der bare, hvis jeg lige har brug for endnu en gang at komme ud med alle mine dumme bekymringer. Hun er guld værd – også før jeg blev gravid. 🙂

Din kommentar