Fredagsfavorit: Purely Professional Shampoo 4

28.11.14
Purely Professional Shampoo 4

Purely Professional Shampoo 4

Helledusseda… Når min mand en sjælden gang ytrer særlig tilfredshed med et eller andet produkt, som han har hjulpet mig med at teste, så er det tid til stjerner, krydser og alle mulige andre kruseduller i kalenderen. Han er en hård hund, når det kommer til produkter, og det er virkelig sjældent, at det er ham, som kommer med anprisningerne.
Samtidig har han den der typiske mandevinkel med, at ingen af produkterne helst må koste noget, eller i hvert fald skal de virkelig kunne noget, før han overgiver sig og betaler lidt mere for dem.

Irriteret hovedbund og skæl
Når jeg selv er stresset eller springer hårvasken over, så får jeg en helt åndssvagt kløende hovedbund. Og hvis jeg overgiver mig og klør igen… Så kan hovedbunden godt finde på at reagere med skæl. Det ser bare ikke lækkert ud, og selvom alle, der har prøvet at have skæl, godt ved, at det ikke nødvendigvis er nemt at blive kvit, så bliver man lidt flov over problemet og det hvide drys på skuldrene.
Shampoo 4 indeholder piroctone olamine, som er et effektivt svampedræbende middel, det hjælper med at holde hovedbunden i balance, hvorfor både kløe og skæl ved regelmæssig brug bliver reduceret væsentligt.

Shampoo 4
Det sidste nye medlem af Purely Professionals skønne produktfamilie har været noget af en øjenåbner for herren i huset. Ikke nok med at den er fri for de vilde sulfater, så har den på rekordtid vænnet ham af med en virkelig dårlig vane nemlig at pille i hovedbunden… Det gør han, når han koncentrerer sig om arbejdet, og pludselig har han sår i hovedbunden, og når de så heler, så klør det naturligvis. Det er skruen uden ende!
Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg ofte har det lidt stramt med de sulfatfrie shampooer, og det er fordi, mit hår filtrer afsindigt af det. Og ja, jeg ved godt det burde være omvendt, sådan er det bare ikke. Mit hår bliver på ingen måde filtret af Shampoo 4, og det samme rapporterer både manden og ældsten, særligt ældstens hår kan være en udfordring, fordi det er så langt, men vi har ikke oplevet mere besvær end sædvanligt, og han oplever også langt mindre ubehag i hovedbunden.

Purely Professional Shampoo 4 koster 165 kroner for 300 ml og du finder den og Purely Professionals øvrige produkter hos udvalgte frisører og enkelte andre butikker, blandt andet finder du sortimentet hos Self Care Shop, som også sælger produkterne online.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
12 kommentarer
Marlene

Vil den også virke på skæl i min mands fuldskæg?

Helene Randløv

Hej Marlene
Det vil jeg mene ja, men en garanti kan jeg jo ikke give 🙂
Min mand vasker skægget med den…
Kh. Helene

Marlene

Nej, selvfølgelig ikke 🙂 Han må prøve! Tusind tak for svar!

Helene Randløv

God weekend :-*

Ditte P

Jeg føler mig som den eneste i verden, hvis hår ikke er vild med Purely Professional. Jeg gad ellers SÅ godt. Vil så gerne støtte op om dem. Elsker at deres produkter er uden sulfat og parfume og den slags. Jeg bruger shampoo nr. 4 og nr. 0 og så balsam nr. 2. Så går der én dag og mit hår er fedtet og klasket sammen (jeg har sådan noget langt sort tykt garn). Juhldal shampoo gør det samme ved mit hår.
Derudover har jeg kløende irriteret hovedbund i perioder.
Men måske har jeg slet ikke skæl? Men noget andet? Det drysser ikke, men der er hvide fedtede flager/ting i min hovedbund, når jeg kradser. Og ja, jeg er sådan en der kradser og klør… hm.

Katy

er også rimelig uimponeret. Vil ellers gerne elske det. Det ville være fedt, at finde en løsning på den endeløse kløen. Purely professional irriterede faktisk min hovedbund mere end almindelig supermarkedsshampoo.

Helene Randløv

Hej Katy
Er det Shampoo 4, som får din hovedbund til at klø?
Mange er tilbøjelige til at bruge alt for meget shampoo, når de anvender en sulfatfri shampoo, og så bliver shampooen ikke skyllet ordentligt ud heller… Kunne det være problemet?
Kh. Helene

Helene Randløv

Hej Ditte
Æv, at dit hår ikke gider PP 🙁 Har du været hos hudlægen med det der skæl? Måske er det skæleksem? Prøv at kigge på produkter fra Ducray på Apoteket.
Kh. Helene

Vibeke

Jeg bruger shampoo 0, og havde også problemer i starten med fedtet hår allerede dagen derpå. Men det jeg endte med at prøve og det stod selvfølgelig også på shampoen, var simpelthen at gentage hårvasken. Så første gang shampoen kommes i skummer den næsten ikke og håret føles stadig fedtet, men gentag hårvasken igen og det skummer som enhver anden shampoo og håret bliver super lækkert. Ved ikke om det er fordi det er så skånsomt at det er nødvendigt at gentage hårvasken. Men hvis det er det der er “problemet”, ja, vasker jeg det gerne to gange! 😉

Helene Randløv

Det er helt korrekt Ditte! Håret ser bare tungt og træt ud, hvis ikke det bare en gang imellem bliver vasket “i bund”
Kh. Helene

Eva Madsen

Kløende hovedbund er ikke ensbetydende med skæl! Tror det er en stor misforståelse…. irriteret hovedbund giver Kløende hovedbund (som man kan klø “hul” på og derved skabe sår…..

Katja Moikjær

Kløe og sår giver heller ikke skæl, skæl kommer alene af skælsvamp.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *